• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LA_PIOVRA: Ja jsem tedka spokojenej s samsung 10.1......na zevleni po netu na gauči paráda :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LA_PIOVRA: proc krome ipadu kdyz na cene nesejde, na ipad imho vychazi nejvic ceskejch periodik
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Zdravim a dovolim si poprosit o radu:
    Moje mati (68 let, velmi aktivni, znala modernich technologii) zatouzila po tabletu, na kterym by si prevazne prohlizela www, cetla casopisy atd doma na gauci, zadne tahani s sebou atd atd.

Co byste doporucili (krom ipadu), na cene nesejde? (google znam, ale neznam relevanci zdroju, soucasnej trh, trendy atd)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    PJGEPR: vypadá to jako můj transformer... dononce ta klávesnice vypadá že bych ji mohl připojit :-D
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Zdravím nevíte o nějaký český klávesnici k Ipadu? :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    VLAKODLAK: ja si prave taky chci pockat na nejaky reference :)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    VLAKODLAK: To sice jo, ale sakra me svrbely prsty :). Rozumny rozliseni a klavesnice za 8k6...
    Nicmene "...a integrovanému 3G modemu..." vs "3G USB modem:" vypada jako prvni hacek.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    PJGEPR: což je přesně důvod, proč bych počkal tak na 10 uživatelských recenzí :D
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    PJGEPR: To vypada az podezrele dobre :).
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    COMMANDER
    COMMANDER --- ---
    Čau,
    poptávám info, jak bývá připojen LCD v tabletech.. jde o opravu levnýho tabletu (GoClever T76GPSTV) s prasklym LCD, čelní sklo ok, jen displej je jen špatně podsvícen s tekutym pavoukem uprostřed, 7" kapacitní 800x480 - 5x multitouch..
    je to připojení panelů v těch tabletech nějak standardizovaně řešený jako ztřeba v noťasech?
    uvítám jakékoli info, jestli třeba někomu nepřebývá doma něco na náhradní dily a tak, nebo rady a zkušenosti.. klidně do pošty. DÍKY
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Tablety jako hit roku 2012: v ČR se prodalo více jak 250 tisíc kusů | tabletnet.cz - největší portál o tabletech v ČR a SK - iPAD, PC tablet, Android tablet, aplikace
    http://www.tabletnet.cz/ostatni/1903-tablety-jako-hit-roku-2012-v-cr-se-prodalo-vice-jak-250-tisic-kusu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PJGEPR: akorat ten s i3 ma pouze 64GB SSD
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    HONCKA: maji i s i3
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PJGEPR: imho i5 je tam dost zbytecna
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    tohle nevypadá zle ...

Acer Iconia Tab W700P-53314G12as 128GB + BT klávesnice | Alza.cz
    http://www.alza.cz/acer-iconia-tab-w700p-53314g12as-128gb-dock-d390524.htm
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    Tak drahá polovička si pořídila Acer Iconia B1-A71, kdyby měl někdo nějaký dotazy, perte to do mě :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    Další vývojová fáze nastala....
    Sháním nový tablet...
    WIN8
    3G modem
    včetně HW klávesnice, která bude po zaklapnutí mít funkci krytu (Styl Asus Transformer je naprosto super)
    Kvalitní zpracování - asi ne Samsung XE500 - tam se toho zpracování bojím
    Pokud by byla v klávesnici baterie, bylo by to plus...

Ať jsem hledal, jak jsem hledal, vždy jsem narazil na nějaký kompromis...

Proč takové nároky?? Chci to místo NTB... A z Androidu jsem po skoro roční zkušenosti vyléčen... Nemám to jen na koukání na filmy, fotky a internet...
    Jo a cena 40 tis je mimo mísu :-)... To si snad za 20 tis pořídím ultrabook a nebo nějaké Sony VAIO :-)))
    JIKE
    JIKE --- ---
    Prestigio Multipad PMP7100D3G | Alza.cz
    http://www.alza.cz/prestigio-multipad-pmp7100d3g-d360528.htm

co tohle?
    JIKE
    JIKE --- ---
    zdar.

potřebuji co nejlevnejší 10" tablet s 3G modem. kvalita asi jasná, ale jde o cenu. poradíte prosím?

díky
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    dokaze mi nekdo poradit ?
    dostal se mi do ruky tablet Prestigio Multipad PMP5880D_DUO
    chova se tak, ze kdyz si zobrazim wifi site, tak vidim svoji sit, kterak ma plny signal (hotspot je par metru), dam pripojit, zadam heslo a v tu chvili sila signalu spadne na jednu carku (hlaseno jako nizka uroven) a tablet se k wifi nepripoji. Telefon i notebook se k te wifi pripoji bez problemu.

Dokazete mi nekdo poradit ?

Diky
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Chladná hlava pro Android

Poslední klub, který spamuju. Slibuju. Moje první aplikace odladěná zvlášť pro 7" a 10" tablety :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam