• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Tři pohledy na Microsoft Surface Pro. Skvělý tablet se spoustou „ale“ - iDNES.cz
    http://notebooky.idnes.cz/surface-pro-test-0k2-/tech-a-trendy-nb.aspx?c=A130415_114627_tech-a-trendy-nb_nyv
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NECROMAN: já mám teda v merku tu nejvyšší Iconii W700. Líbí se mi moc, vše mi vyhovuje, jediné, co řeším, je zřejmě chybějící slot na SIM kartu (aspoň jsem jej u ní nenašel ve specifikaci, což nechápu) a GPS modul, abych to mohl používat i jako mapu v terénu. Existují tyto věci aspoň v nějakém externím provedení, které by šlo k Iconii připojit? Já tomuhle vůbec nerozumím, proto se takhle ptám. Díky.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MICKEY_MOUSE: souhlas, pokud clovek hleda tablet s plnymi Windows 8 za rozumnou cenu (cca 15 tisic), tak Iconia Tab W510 je asi nejlepsi volba.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    MICKEY_MOUSE: vcera jsem si ji zkousel na porovnani k tomu hybridu a mile prekvapila, zajdi si do nejakyho datartu a vyzkousej si ji ...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Máte někdo zkušenost s hardwarovou klávesnicí u Acer Iconia Tab? Jde na ní v klidu psát delší české texty (třeba články)?
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Včera jsem si v datartu ohmatával GOCLEVER HYBRID, není to úplně zlé (klávesnice horší než u ASUS Transformera, ale stojí to polovinu, takže poměr cena/výkon není špatný

tady je nějaký test http://translate.google.cz/translate?sl=pl&tl=cs&js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.benchmark.pl%2Ftesty_i_recenzje%2Fgoclever-hybrid-3g-rzut-okiem.html

jen asi moc nemá cenu chodit do té 3G verze, protože to je řešeno externím USB modemem
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    mate nekdo psobni zkusenost s kvalitnimi tablety s os windows8? slysel jsem, ze pry je to desne pomale i kdyz ma tablet procesor i5 nebo i7 a kupu pameti. potrebuji os win, abych na tom mohl spustit treba photoshop. diky.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Nebudeme se teď zdržovat meditací nad tím, jak absurdní, zbytečná, nebo naopak geniální tato kombinace je, protože konečně známe cenu a datum startu prodeje.

Asus FonePad jde na český trh. Cena příjemně překvapí - MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/bleskovky/asus-fonepad-jde-na-cesky-trh-cena-prijemne-prekvapi/sc-4-a-1323420/default.aspx

ADAM
    ADAM --- ---
    MATT: koukal jsem po všem možným. mám hodně přísný požadavky.
    ten eyegrip mi asi nepošlou, ale už jsem vymyslel náhradní řešení. jakmile to z číny dorazí, tak se se zkušenostma podělím.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    tak ja momentalne lovim ve vodach low-endu a vaham mezi Acer Iconia B1, NextBook 7SE HD a NextBook 8SE ... nemate nektery z nich?
    ADAM
    ADAM --- ---
    todle chci. akorát to nejde snadno koupit do čr. kdybste někdo věděl o alternativě..

EyeGrip Store – Home
    http://www.eyegripstore.com/
    JIKE
    JIKE --- ---
    KAZATELL: tak to nějak udělám, aby toho tam běželo co nejméně. ten exchange a antivirus to uplně zabrzdí.

JIKE: Tak to neuznali. Neopraví to. Fakt Asus nechápu, jak se staví k zákazníkům. Kdybych to vědomě zlomil, ani bych to neřešil, ale takto? Fakt hnus.

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak Nexus 7 spokojeně umřel, doufám že jenom dočasně, docela mě překvapilo kolik podobnejch věcí jsem vygoogloval, prej špatnej kontakt baterky, že prej správné plácnutí do tabletu ten kontakt zase nahodí. To se mi taky povedlo, ale když jsem tablet strčil do kapsy(nosim ho v tom travel pouzdře) tak zase umřel... odhodlávám jít dovnitř a připojit to ručně, ale nedaří se mi odklopit kryt nehtama, někdo nějakej nápad jak ten kryt oddělat / nějaké zkušenosti se stejným problémem? dik
    JIKE
    JIKE --- ---
    KAZATELL: Tak mi přišlo info, že mi to v servisu neuznávají. chtějí za to asi 1300 (nesmysl) stejně se to zase zlomí.
    Tak jsem jim tam napsal přání + stížnost.

Sakra tak ať to vyrábí z něčeho co je v takto tenkých součástí pevnější . Nebo ať to mění a neremcaj.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HONCKA: já to testnu jestli na tom něco nezmění, že tam tohle zatím nedám, a jestli to bude více rychlé. protože mi to přijde divný. Hlavně jde o odezvu. klikneš a čekáš. Jako na HTC sensation. trvá to stejně. a to jsem tam těch aplikací neměl tolik.
    V tomhle iPad je třeba oka. viděl jsem zanesenej ipad aplikacema. a běhal suprově.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JIKE: je pravda, ze antivir nema a synchronizuje s gmailem, ale rychlostni problemy jsem absolutne nezaznamenal a to ma starsi tegru2
    JIKE
    JIKE --- ---
    HONCKA: mě přijde od začátku děsivě, ale děsivě pomalej. a přemýšlím, jestl ito není spojení a synchronizace exchange, antivir do toho a nebo to je prostě pomalý. Vodafone TAB II 10" taky antivir, ale gmail, pomalejší stroj než mám já v rámci HW, ale jinak běhal rychleji. Naprosto nesrovnatelně. :_/ a výkon jsem tam dal na tom asusu na maximum. tak nevím.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JIKE: zena ma tf101 a nestezuje si, akorat znicila klavesnici, ze to blbe nasadila a pak zabrala
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam