• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    PJGEPR: si delate srandu za necelich 200 dolaru na Pandavilu najdete vykonejsi s rozumnym rozlisenim...
    kdyz clovek vi co chce a vybira podle paremetru pripadne i vzhledu (nemusi hned koupit prvni plastak)
    tak rozhodne nakupovat v cine :P

PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    RONIN_S8
    RONIN_S8 --- ---
    WIL_M: Tri roky starej kousek brat jako bernou minci??? Poradte prosim nekdo.... Jak momentalne vypada trh s lacinejma tabletama? Shanim neco max do 3000... Nejakej tajnej tip? Eventualne no-name importy z ciny? ty jmena a la aipad, sunny nebo yeahpad sou sice strasidelny, ale myslite ze se da realne sehnat aspon 9" wi-fi dvoujadro co nebude uplnej smejd? DIKY!!! :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    spíše tak pro zajímavost pro všechny, co chtějí levný tablet nebo pro ty, co ví, proč je nekupovat :)

Pitva: levný čínský tablet s Androidem - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H6VDFrAn5hE#!
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    COQUINE: i ten starej model je super, docela se těšim jak budou lidi reagovat na ten novej.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    jinak zatim me teda asi nejvic zaujal tebou zminovany nexus 7..
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MRAKY: si to myslela, ale radsi jsem si to chtela overit :-)) diky za rady.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    COQUINE: normalne flash pamet zasunes do pocitace.
    u tabletu vetsinou musis neprve zapojit kabel do tabletu a flasku do druheho konce toho kabelu.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MRAKY: trosku polopaticky, jak kabelem? :-)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    COQUINE: btw ta fleska je trosku neprijemna... neni moc tabletu, ktere maji usb port typ A ( to je to, do ceho se zapojujou vetsinou flesky).. a ty ktere ho maji, se mi vetsinou nelibi z jinych duvodu

vetsinou se to resi kabelem(trebas priklad toho nexusu) - coz je zpusob, ktery nemam rad, ale bohuzel...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MRAKY: 3g bych chtela, nechci to mit provazane s mobilem, z vice duvodu. pero byt nemusi, staci klavesnice. ani moc neuvazuji o prikoupeni externi. jako imo bude prevazovat cteni (uceni, abych byla presna), ale ctecka neni vhodna (mam a na tohle se fakt nehodi). pripojeni flashky je pro me taky docela dulezity.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    COQUINE: applu bych se vyhnul pro praci z duvodu, ze stale nema adresar pristupny aplikacim
    co se tyka jinych pozadavku , tak to zalezi jak to chces pozivat... ja treba bych 3g modul ozelel... internet se da sdilet prez telefon
    zbytecne to zvysuje cenu.
    taky zalezi jestli chces psat perem nebo staci virtualni klavesnice

COQUINE
    COQUINE --- ---
    KAZATELL: MRAKY: diky, podivam se na ne. i kdyz applu bych se rada vyhnula. jsou nejake parametry, ktery must have nebo je to v takovem pripade v zasade jedno?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    COQUINE: pockej si na novy nexus 7 co prijde v cervenci(a i ten soucasny nexus7 je ok ) Ja to pouzivam na podobne veci - hry nehraju vubec - takze emaily, dokumenty, obcas video,knihy
    nebo z jineho soudku:
    http://eee.asus.com/en/vivotab-smart/specification/... ale windowsy mi na na tablet jako dobry napad neprijdou. sice teoreticky toho spustis spoustu, ale realne...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    COQUINE: tak s takovými požadavky bych skoro doporučil iPad... třeba mini... nebo co se týká těch dokumentů a podobně bych poškal na nějaké to zařízení s windows 8 tam bude zdarma plnohodnotný office pokud bude úhlopříčka míň jak 10
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    taky bych zkusila bezny dotaz :) premyslim o koupi a nevim ktery model. pozadavku mam imo docela malo: 3G, wifi, moznost pripojit usb (myslen disk/flashka), neco, co bude user friendly na praci s dokumenty. naopak ne na hry, ne na nejakou editaci fotek/foceni, ne na telefonovani. zadny slozity aplikace, pouze net kdykoliv, moznost pripojit flashku a na pocteni/upravu dokumentu. obcas film. proste pro kancelarskou krysu :-D velikost displeje si necham poradit. cenovy limit neuvadim, sice "neni", ale cim mene, znate to :-) jinak teoreticky bych si vystacila s mobilem, ale na dlouhodobejsi praci/cteni to proste neni. potrebuju listovat dokumenty, preskakovat ze stranek a na to muj mobil moc neni (starsi android). dekuji :-)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    JOSEF_MASOPUST: Rozměry to má stejný jako Nexus 7, tedy 196 × 120 × 10 mm. Bohužel rozložení tlačítek je jiné, takže spousta pouzder na Nexus s výřezy na tlačítka na to nepasuje.
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    LACHAUER: jak je to velky? ja dneska reklamoval velkej disk ze serveru a jak uz jsem byl v patek odpoledne trosku unavenejsi a zmatenejsi, tak jsem vytocil cislo na IP telefonu na stole, pak vzal ten docela velkej disk do ruky, prilozil k uchu a zacal do nej mluvit :)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    VESNACH: Fonepad mám a s výkonem jsem nikdy neměl problém - i když je pravda, že na něm nehraju hry, tam je to možná znát. Nepřítomnost foťáku mě nicméně štve skoro každý den. Telefonovat se z toho dá celkem pohodlně, pokud ti nevadí, že u toho clovek vypadá legračně.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Vylepšený Nexus 7 druhé generace dorazí již v červenci, a rovnou s Androidem 4.3 - SmartMania.cz
    http://smartmania.cz/...ny-nexus-7-druhe-generace-dorazi-jiz-v-cervenci-a-rovnou-s-androidem-43-5103

CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CUCHULAIN: btw.. jak je tam napsaný, že nepodporuje telefonní sítě, tak kecaj. zvlášť když má v názvu 3G. normálně z toho i telefonuju :-)
    spíš možná tady - http://www.samsung.com/cz/consumer/mobile-phone/galaxy-note/galaxy-note/GT-N8000ZWAXEZ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam