• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    SMIDRA: Hlavne Infinity ma android 4.2, prislibeny 4.3,vylepseni jsou znat :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SMIDRA: myslim pomaly na muj styl kancelarske prace.. . ja mam dost dokumentu(a dost velikych) otevrenych, potrebuju rychle prepinat, posilat ryclhe emaily... mam na normalni praci notas s intel i5 se 4gigabyte a dost casto to vytuhava... kdyz jsem delal s tf infi normalni office praci, tak to drhlo - ale jinak ten tablet pouzivam casto a nemuzu si stezovat.. akorat me stal ten adapter. neustale se sebou vlacet special fakt neni pro me... navic jsem ho ztratil a trvalo mi dost dlouho, nez jsem sehnal novy.
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    MRAKY: diky moc za rady a zkusenosti. Dik i za nabidku k odprodani, ale potrebuju to koupit na firmu s fakturou, idealne z nejakyho vetsiho obchodu odkud odebirame, takze to bohuzel asi jinak nepude :(
    Jinak ty samy problemy vykazuje i TF101, takze jsem zvyklej :)

Muzes jeste doplnit to myslis tim, ze na regulerni praci to chce rychlejsi CPU? Vetsinou jedu exchange maily, obcas potrebuju otevrit ci minimalne zeditovat nejakej office dokument a to zvlada i ten muj starej stroj, takze budu asi v pohode bych rek...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Moment, jsem teprve teď postřehnul že Nexus 10 je dvoujádro?? Nedělá to z něj pomalu nejdražší tablet s dvoujádrem na trhu...?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    SMIDRA: z mych zkusenosti ocekavej tri va typy problemu
    - konektor spojujici tablet a klavesnici je to co se rado lame
    - je neskutecny problem sehat adapter. sice vypada jako normalni usb, tak asus tf vyzaduje specialni - musi davat 15V...
    -zada se skrabou
    navic: jak psal SOPTIK - na regulerni office praci to neni. Ja jsem to zkousel pouzivat 2 tydny a na regulerni praci to chce rychlejsi cpu .

krome zminenych bodu bych tu asi napsal dalsich par stovek kladnych - je vyborny...
    (btw. mam ted jeden, ktery je na prodej. akorat nejsem v cr moc casto - kdyz tak posta)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIL_M: no prosím, to už je mnohem zajímavější cena... :O)
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    SOPTIK: Dik moc za reakci. Necekam od toho vic, nez rychlejsi a tenci update moji stavajici TF101 s lepsim displejem, takze dik za doporuceni. Netusil jsem, ze je v planu nastupce, to je dobra zprava. V ceskejch shopech neni PRIME nijak moc videt, vetsinou neni skladem s dockem, nebo maximalne par bazarovych kusu, takze to na me delalo spis dojem "doprodame posledni kusy za puvodni cenu a jdem od toho". Ale asi to nebude zadany zbozi, takze ho nedrzi skladem...
    Kazdopadne dik, kvalita teda predpokladam prevysuje TF101? Ta tak ruzne vrze, pravej reprak hraje min, nabijecka se prehrejva, atd... je to dobrej tablet, ale ma spoustu much...
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    SMIDRA: TF Infinity je docela kvalitni kus, proto ta cena za rok prodeje u nas moc nepadla. Ja ho tusim kupoval tak nejak pred rokem. Asus tusim planuje nastupce, takze je tu sance, ze i tenhle zlevni ... Jinak mohu jen doporucit, mam 64 GB verzi + 32 GB micro sd a v docku mam 64 GB sd . Kazdopadne varuju, jako zarizeni na praci jinou, nez psani kratsich neformatovanych textu, to neni ...
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    Mam dotaz na vas, co mate prehled :)

Mam Asus Transformer TF101 a chci inovovat na rychlejsi a Full HD (minimalne). Chci dock a v nem baterku, protoze vydrz 18 hodin je super. Je moje jedina moznost Asus TF Prime, nebo k nejakymu soucasnymu tabletu existuje dock a baterkou? Prime se mi zda uz trochu dlouho na trhu a je porad stejne drahej, dela nekdo neco podobnyho? Diky moc za rady!
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Nexus 10 zlevnil téměř o 40% a oficiálně dorazí do ČR
    http://mobilizujeme.cz/clanky/nexus-10-zlevnil-temer-o-40-a-oficialne-dorazi-do-cr/
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    surface pro jde s cenou dolu
    Microsoft slashes Surface Pro price for the month of August, 64GB model down to $799
    http://www.engadget.com/2013/08/04/microsoft-slashes-surface-pro-price-for-the-month-of-august-64g/
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    nevite jestli jde Microsoft Surface pouzivat jako druhej monitor k Macu? Jako to jde s iOS a Android tabletama?
    KUCZMAN
    KUCZMAN --- ---
    Zdravím.
    Nemá někdo zkušenost z instalací Androidu do Ipadu?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Test Acer Iconia Tab W3: Windows 8 v malém a levném – Živě.cz
    http://www.zive.cz/.../test-acer-iconia-tab-w3-windows-8-v-malem-a-levnem/sc-3-a-169743/default.aspx
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    SPOTS: Diky, tak holt kysnu na 4.2, dokud nenajdu nejakou alternativu. Mozna zkusim napsat remote plugin pro pidgin, nebo tak neco.
    SPOTS
    SPOTS --- ---
    TRILOBYTE: zkoušel jsem a nabízí jen odinstalovat. Tudíž je v systému implementovaná poslední verze. Je mi lůto.
    SLASH
    SLASH --- ---
    novy nexus 7 nevyzera spatne..

Google Nexus 7 review (2013) | The Verge
    http://www.theverge.com/2013/7/26/4558626/google-nexus-7-review-2013
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    MRAKY: :D
    Tak to pouzivam celkem normalne, doma pustenou konzili se screenem, v tom finch se vsema moznejma uctama (talk, jabber, fb i icq s tema cca peti lidma co se ho porad drzej...), z prace sem se jenom pripich sshackem a moh sem pokracovat tam kde sem prestal, zadny problemy se synchronizaci historie, relogovanim a zahozenejma zpravama.
    Ale pak sem kvuli win only IS zacal mit na desktopu win7 a historii synchronizovanou dropboxem.
    Problem mobilu je v tom ze to pripojeni neudrzi stale, uz jenom cesta metrem, deset relogu, ztraceny zpravy. Talk tohle resi hezky push notifikacema (nevim jak to zvladaj ostatni jabber klienti) a server side historii. Ale hangout je v momentalni verzi o dost horsi nez postovni holub... + s koncem talku ma prijit i konec jabber<->talk transportu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a to je fakt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam