• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    WIN_KLO: Jj.. Displej naprosto vynikajici, taky jsem unesenej z toho co pises ty. Jinak ja k tomu dostal ten mobilni net na 3mesice zdarma, coz je prima.

Jinak doporucuju tenhle cover, poreferuju az mi dorazi z UK, cekam na nej furt:
    i-Blason Google The New Nexus 7 2 FHD Slim Folio Auto: Amazon.co.uk: Electronics
    http://www.amazon.co.uk/dp/B00E5G39DK/ref=pe_385721_37038051_pe_217191_31005151_M3T1_dp_1

umi auto-wake a hlavne super pro ovladani ve vertikalni pozici. Stoji to polovinu toho co ten oficialni nexusackej, kterej neni magnetickej a dost lidi to kritizuje ze to nedoleha spravne apod, zkratka takovy nedomrdly padelek smartcover od applu.
    HROBO
    HROBO --- ---
    WIN_KLO: a kde?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    LEHUOK: Jojo, mě už se to taky plní a musim holt občas nějaký ten film promazat. 3G bych ale nevyužil, jelikož nechci investovat do příslušných tarifů a tam kde potřebuju, wifi je. Ale naprosto tě chápu. Mít peníze, koupím si lepší model a k tomu i mobilní internet :)

Ale stroj je to parádní. Ten displej, provedení, svižnost, rozumná velikost (chtěl sem to jako náhradu na Nook Touch) a hlavně dvě kamery jsou k nezaplacení.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    WIN_KLO: Jako cerstvy majitel (takze si to samozrejme musim obhajit :D) noveho Nexusu 7 s 3G muzu doporucit i tu drazsi variantu. Take jsem se cukal, nicmene to 3G (v praze dokonce 4G - LTE) je neskutecny komfort. A s prihlednutim k nemoznosti vsunu pametove karty se hodi i tech dodatecnych 16gb... nejaka hudba, elektronicke knihy a tablet se plni velmi rychle. Po 5ti dnech uz bych asi mel s 16gb verzi problemy :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    HROBO: A nechceš si koupit Nexus 7 2013 za 6500? Já jsem tim uplně unešenej. Ale asi chceš 3G, co?
    HROBO
    HROBO --- ---
    HONCKA: chcem kupit :) takto mi to pre predstavu staci, diky za pomoc!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HROBO: sorry nevsiml jsem si v tom pripade tak 3,5-4,5 zalezi jak rychle se toho chces zbavit
    MUXX
    MUXX --- ---
    HROBO: dobra cena je 3k, vyborna cena je zadarmo. asi spatne polozena otazka :)
    kdyz se podivas na aukro, tak se prodava tak od 4k nahoru
    Aukro - největší obchodní portál
    http://aukro.cz/...o=1&change_view=1&closed=1&order=td&pay=0&search_type=1&string=nexus+7&view=gtext
    HROBO
    HROBO --- ---
    HONCKA: ale to je 16gb a bez 3g...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HROBO: odhad, novej jde sehnat za 150euro
    ASUS Nexus 7 * 16 GB * Tablet PC , WLAN , 17,8 cm (7") Dunkelbraun / NEUWERTIG 4716659254669 | eBay
    http://www.ebay.de/...un-NEUWERTIG-/131008769397?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item1e80bb2d75
    HROBO
    HROBO --- ---
    HONCKA: to je super cena, kde by som to mohol kupit?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HROBO: imho 2-3k
    HROBO
    HROBO --- ---
    zdravim, aka je dobra cena pouzivaneho nexusu 7 32gb 3g + wifi? verzia 2012. diky.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Nesetkal jste se někdo s problémy s Androidem na tabletu Prestigio Multipad? Zdá se, že po updatu na aktuální verzi Androidu na něm nejdou hrát hry z Google Play a v Kindle App Reader se nezobrazuje text e-knih...
    NELDE
    NELDE --- ---
    BLUE_BERRY: Dotykové displaye jsou dvou typů - starší tlačné a novější pracující na bázi elektrického proudu (funguje i jen těsné přiblížení). No a pokud tam máš vodivou špínu, tak to může zlobit.
    BLUE_BERRY
    BLUE_BERRY --- ---
    NELDE: vycisteno,ted je to treba zas ok.nerozumim.
    BLUE_BERRY
    BLUE_BERRY --- ---
    TOOMIX: to ne,ozkouseny.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BLUE_BERRY: Nemáš to špinavé?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BLUE_BERRY: dělá to jen když máš zařízení v nabíječce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam