• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SHQ: me 5-6 k prijde v pohode za multitouch midikontroler, napr ten odkaz co jsem hazel je SW verze kontroleru Jazzmutant Lemur, kterej stoji cca 2000 euro, imho s ipadem bude min oseru. Jestli trvas na androidu vyskousej novej nexus 7 a jestli to nepojede na tom, tak imho na nicem, po nicem levnejsim nema cenu sahat, akorat stratis hromadu casu laborovanim a akorat budes nasranej
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SHQ: hustý, tohle člověk na prodejně jen tak nezjistí
    SHQ
    SHQ --- ---
    HONCKA: ja to chci na promitani..napadlo me to taky, presne kvuli sw, ale nenachazim bazarovy pod 5-6k a to mi prijde zbytecne moc na to, ze to nepouziju na nic moc jineho.

KOUDY: kolega ho nedavno vracel. pry to designove nedotazeny: je to nejtenci tablet co snad je a ma to plastovy zada ale strasne tenoucky takze kdyz to chytis za ramecek tak uz se ti vlni display a kdyz na to zezadu trosku zatlacis tak se zacnou poustet aplikace :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Na použitelnej tablet s plnohodnotnejma w8 bych ještě pár měsíců počkal, až budou venku ty nový atomy třeba(a pokud už jsou, až s nima někdo udělá nějakej rozumnej model, myslim cenově).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    KOUDY: ten sony je fakt hodně zajímavej, zkoušel jsem ho i v alzáči v holešovicích, je tam vystavenej
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SHQ: stejne bych bejt tebou si radsi koupil ipad 2 z druhy ruky, hudebnich aplikaci tam mas mnohem vic napr http://liine.net/en/products/lemur/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    FESTER: Vzdyt ten taky nema fullhd covece..jdu si procist neco na the verge..je tam i recenze toho sony Ztka

Samsung Galaxy Note 10.1 review (2014 Edition) | The Verge
    http://www.theverge.com/2013/10/1/4788258/samsung-galaxy-note-10-1-review-2014-edition

Sony Xperia Tablet Z review | The Verge
    http://www.theverge.com/2013/7/1/4480086/sony-xperia-tablet-z-review

Microsoft Surface Pro review | The Verge
    http://www.theverge.com/2013/2/5/3955130/microsoft-surface-pro-review

KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAM: novy surface nema ani fullhd displej a novy surface pro je zas moc tlusty a bude stat urcite 20k..takze ne..:)..spis hledam neco jako ten sony co sem pastoval..ale s mensim rameckem okolo displeje a na win 8.1
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: asi nový surface, ne? 
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    dotaz..mam ipad2 uz par let..shanim nejaky tablet misto nej a na platforme mi uplne nezalezi ale preferoval bych mozna windows 8.1 pred androidem a ios...Ipad uz asi chtit nebudu (ikdyz uvidim co vyjde na konci rijna)..nicmene rad bych neco vykonneho co dlouho vydrzi na baterku..bude to mit alespon fullhd displej..velikost 9 - 10 palcu..bude to tenke a bude to disponovat cteckou SD karet..rad bych si na tabletu prohlizel fotky z fotaku apod...na alze sem narazil treba na nejaky sony tablet

Sony Xperia Tablet Z, 16GB Wifi, černý | Alza.cz
    http://www.alza.cz/...ng&utm_campaign=akce131010_MLG00376&ident=1F281C7B-7C4B-4463-BDC5-56309BE0C400

ale vubec nelpim na znacce..jde mi o kvalitni zpracovani a technologiich...Doporucite pripadne neco?
    SHQ
    SHQ --- ---
    HONCKA: touchosc chci prave pouzivat./ asi jich proste par koupim a otestuju :)
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    tak mam dnes mi prislo z chiny chuwi v88s. hodne rychly a za ty prachy fakt pohoda.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SHQ: nevim jak u novejch, ale na tegra2 tabletech byla na androidu dost zoufala latence, testovano pres touchosc
    SHQ
    SHQ --- ---
    VLAKODLAK: ta odolnost neni az tak smerodatna, pokud bude levny (kolem 2k). jinak bych treba IP57, IP67 byla fajn
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SHQ: 10 psrstů? v životě jsem se nepřistihl, že bych použil víc než 2 najednou :) a levnej a odolnej jsou protimluv :)
    SHQ
    SHQ --- ---
    hoj,
    premyslim o levnem tabletu s androidem, ktery chci pouzivat primarne jako controller pro live performance - hlavni kriteria jsou tedy odolnost a multitouch (optimalne by mel zvladat 10 prstu) + wifi, ale to predpokladam maji vsechny.
    doporucili byste mi neco?
    dikes
    BATT
    BATT --- ---
    ANARCHY: kalibraci sem zapnul plus volume a tlacitko na zapinani zmackle najednou. ukazal se zelenej robot pak v nem vykricnik a tim to skoncilo. predpokladam ze kalibrace neprobehla.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    BATT: tak potom je to bud opacne zapojeny uz do toho konektoru, nebo je potreba kalibrace displeje/touchscreenu
    BATT
    BATT --- ---
    ANARCHY: to nejde otocit
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    BATT: rel bych, ze opacne zapojenej konektor ;-)
    BATT
    BATT --- ---
    Zdravím měnil sem na tabletu huawei - 931u dotykové sklo. Po opravě a zapnutí je ovládání otočené, když chci máčknout tlačítko v levo dole tak musim máčknout v pravo nahoře. neví někdo co to kurva je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam