• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    MATEEJ: To spíš vypadá, že má SW problém na tvém zařízení. Máš poslední verzi firmwaru - u dceřinnýho tabletu třeba nebral Skype kameru. Jiné aplikace ji braly v pohodě, Skype jinak fungoval. Vyřešil load novějšího firmwaru od výrobce (na základě přímého kontkatku, dealer sám ho nebyl schopen získat). Tuším tady někdo v diskuzi zmínil, že dělá u Prestigia.
    Jinak mě napadá, jestli tam nemáš nějaký fw, který brání aplikaci se spojit s konkrétním serverem.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    DUMBO_STRANG: Já fakt nevím. Ptal jsem se po možném důvodu na nyxu, hledal jsem po internetech, dokonce i živejch lidí, co se tomuhle oboru věnujou jsem se ptal, a všichni jenom nevěřícně kroutili hlavou. Jako že kdyby ta e-kniha byla pirátská, tak by se to snad mohlo dít, ale s originálkou...? Prostě nic jinýho, než pár uživatelů řešících podobný problém jsem nenašel.
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    Lama dotaz, on se dá android upgradovat? Mám http://www.alza.cz/nextbook-premium-7se-d474888.htm a kdyby to šlo, víte o návodu?
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    MATEEJ: Pouzivam na Asus tf 300 i na telefonu a v zivote jsem se s tim co popisujes nesetkal. Podle me je blbost, ze by ti takhle blokli apku. To by ti rovnou mohli zkouset blokovat play store, tam se taky daji koupit knihy.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ADAM: zatím šel update na Nexus 4 a Nexus 7, desítka bude až později...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Používáte někdo na tabletu Kindle Reader App?

Můj aktuální tablet Prestigio MultiPad s tím má problém, appka funguje, ale knihy se nezobrazují, pravděpodobně proto, abych musel používat jejich nativní reader a hlavně e-shop s e-knihama, kde jsou ty samé tituly zhruba 3x dražší než na Amazonu.

Takže pátrám po tabletu, u které bude tahle banální appka fungovat.
    ADAM
    ADAM --- ---
    kua na nexus 10 pořád není update na 4.4?
    mě to furt píše "your system is up to date"
    NELDE
    NELDE --- ---
    GENEVIEVE: On to de facto šunt bude vždycky - do roka bude na trhu něco výrazně lepšího (-;
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85: i Diamant může být kovový – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...ipad-4-diamond-785-i-diamant-muze-byt-kovovy/sc-4-a-1325436/default.aspx

pekny ! :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GENEVIEVE: kup si to nekde v eshopu a jestli ti to nebude vyhovovat, porid ipad mini :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    tak super :-)
    děkuju moc všem, pořídím si Nexus a těším se na něj, díky moc za rady a ujištění. Tyhle věci kupuju zoufale nerada, protože se v tom nevyznám a nechci udělat botu, je to na mě dost peněz a štvalo by mě, kdybych si za těžce našetřené peníze koupila šunt :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    MRAKY: já ještě nic :(
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    WIN_KLO: jj uz jsem taky upgradoval. ;)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    MRAKY: A navíc:
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    GENEVIEVE: i bez ohledu na cenu jeden z nejlepsich tabletu dneska ...
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    GENEVIEVE: Tak šla by pořídit za dolar takováhle čtečka:
    Nebo podobná. K tabletu jsem připojil normální USB disk přes program https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.viewer
    ale neni to uplně ono. Perfektní je ale prý už ta placená verze:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer
    Takže pokud by člověk chtěl mít na cestování hafo filmů, tak si vystačí s tímhle.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    WIN_KLO:
    LEHUOK: díky moc! Ono to vypadá, že do něj fakt půjdu, lepší jsem nenašla a líbí se mi i naživo (koukala jsem na něj v Datartu). Jediné, co vadí je SD karta, ale koupím si tu 32GB verzi a budu happy :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: presne, v novym itunes to vypada trosku jinak, uz dlouho jsem si nic nestahoval, ze na cestach na videa nekoukam a doma mam velkou telku, jediny, co mam v ipadu za videa jsou krtci pro malyho
    CROSS
    CROSS --- ---
    NELDE: nejspíš je řeč o tomhle — v iTunes přidáš soubor příslušné aplikaci a sesynchronizuješ.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    NELDE: VLC, konkretne ti uplne neporadim, ze v praci nemam nemam kabel, ale dela se to pres spravu aplikaci v dolnim okenku si najedes na aplikaci a drag drop pustis video do praveho dolniho okenka tam nahrajes video
    NELDE
    NELDE --- ---
    HONCKA: Jakou aplikaci používáš pro .avi? Jak to přetahuji na "aplikaci"? Musím přeci předat do knihovny a tam mi to nedovolí nic jiného než apple formát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam