• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FURYAN: aha, tak to nejsem obdobny typ, me to nebavi menit a tak, to uz musi byt, aby doslo ke zmene :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    COQUINE: Nez se "opotrebuje", tak ho prodam, vymenim za novy, vyhodim... Takze ne, nikdy jsem ani na telefonech ani tabletech dekly nebo folie nemel .)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nemate prosim nejake osvedcene obaly na nexus 7 2013? ten na alze mi prijde docela drahej, ale peknej :) http://www.alza.cz/asus-google-nexus-7-premium-cover-cerne-d470568.htm#recenze

resp. zeptam se, vyuzivate folie na displej nebo spis obaly..? mam prvni tablet, tak uplne nevim, co poridit. na kindla jsem dlouhou dobu pouzivala obal a ted ho nosim v kabelce bez obalu a naprosto v pohode, totez s mobilem (kabelkou ale nehazu, ani po zlodejich :-D).

pripadne kdybyste meli tipy na nejake dobre aplikace, uvitam rady. zatim se sotva orientuji :-)

diky moc.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BROTHER: hipstři kupují i housky z číny
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    WIL_M: kua a to jsem si myslel, ze budu hipster :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    BROTHER: kdy jsi naposledy koupil jinou? :D mě se podařilo koupit loni jeden bazarovej objektiv, asi deset let starej, ale jinak, co se elektroniky týče, tak nevím nevím :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    FURYAN: tak to taky nemas uplne lehky :)

V roce 2014 jsem se rozhodl jit jeste dal a kupovat elektronicke produkty vyrobene striktne a pouze Cinskou lidovou republikou... :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    BROTHER: muhehe, mam to stejne, jen k tomu jeste nenavidim samsung a LG, takze si na tom jeste dobre :DDD
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    hloupy, iracionalni a plny nenavisti, takovy jsem ja...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BROTHER: Vsak rikam, mel jsem to tak radu let uplne shodne. Nakonec jsem ten odpor prekonal a zjistil, jak hloupe a iracionalni to bylo.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    PHAILO: chapu, respektuju, nepopiram, ze nektery jabko produkty muzou byt/jsou supr ale nemuzu si pomoci, nektery veci mam hozeny i na zaklade nejakych vnitrnich a mozna nekdy i iracionalnich pohnutek a ne/sympatii, tahne me to proste jinam, pryc od jablka... :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WIL_M: Nemam v umyslu nekoho premlouvat. Jen mi to parametry celkem sedelo na zadani. Jak rikam, byl jsem roky stejny. Teprve po chvili pouzivani to vsechno zacalo davat smysl a zapadat. K Apple vyrobkum se proste clovek musi propracovat a pristoupit na uplne jine nazirani, nez na ktere je zvykly z win/androida. Prave proto si myslim, ze je to idealni pro technicky neznaleho cloveka, ktery neni "zkazen" temi navyky z ostatnich systemu. Ale je to muj subjektivni nazor na zaklade dlouholete zkusenosti se vsemi moznymi technologiemi.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    PHAILO: některý lidi nepřemluvíš, stejně jako skalní jabkaře koupit si Semsonk :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BROTHER: Jo, taky jsem ho mel. Pak jsem se nechal ukecat k vyzkouseni a behem par mesicu kompletne presel. Ted kdyz jsem nucen okolnostmi neco udelat ve win/androidu nechapu, proc je to vsechno tak strasne nelogicke.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    PHAILO: neprekonatelny odpor k te znacce :)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    BROTHER: Duvod?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PHAILO: jestli je ucel tenhle, tak stejne vetsina tabletu ma pouze microsd a to je na fotak naprd
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    PHAILO: ne :)

tato znacka v v rozhodovacim procesu nebyl zahrnuta :)

PHAILO
    PHAILO --- ---
    WIL_M: No jo, tu jsem prehlidnul. Jeji smysl mi ponekud unika. Na druhou stranku je-li jejim smyslem import fotek z fotaku (coz je asi jediny realny prinos, ktery me napada), tak to resi Camera Connection Kit.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WIL_M: jdeto vyresit wifi cteckou
    Kingston MobiLite: Wi-Fi čtečka paměťových karet a flash disků, která nejen přenese data do vašeho iPhone, ale také jej nabije
    http://www.letemsvetemapplem.eu/...ku-ktera-nejen-prenese-data-do-vaseho-iphone-ale-take-jej-nabije/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam