• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    TRILOBYTE: Zadarmo?! Hustý!
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    Tak dneska vysel android port ceskyho dungeonu Brany Skeldalu
    Brány Skeldalu - Aplikace pro Android ve službě Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.napoleongames.branyskeldalu
    Vrele doporucuju (pokud vas zrovna neceka brzkej deadline/zkouska) (:
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Mam dotaz. Chci si koupit tablet s androidem, ale potrebuju aby tam fungovalo tohle:
    ethernet adapter na USB http://www.alza.cz/axago-ade-sg-d480281.htm
    Ne vsude, kde ho potrebuju je wifi, takze funkce tohohle doplnku na internet je pro me nezbytna.
    Muze mi nekdo dat nejaky tip na tablet s androidem do 4 tisic aby tam tohle fungovalo?
    Diky
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    TAP: Tak 90 minut na 8 %.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    TAP: Vidíš, to sem napsal asi pěknou kravinu. Vim jen, že mě to překvapilo a že ten rozdíl s WIFI filmem byl velkej. Dneska mrknu na Útěk z L.A. offline s nízkym podsvícenim a uvidíme.
    TAP
    TAP --- ---
    WIN_KLO: co to máš za nukleární stroj? to znamená že na tom daš 100 hodin v provozu jo?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    LEHUOK: Přesně to jsem si nedávno zařídil :) Žere to ale dost baterku kvůli WIFI. Když se koukám offline na film na tabletu, sežere mi to 2%. Přes WIFI tak 15%.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    GENEVIEVE:
    WIN_KLO: Jen doplnim, na doma je super vec ES File explorer, kde lze pristupovat ke sdilenym sitovym slozkam. Neni tedy nutne vsechny filmy nahravat na tablet, ale lze pozorovat ty co jsou na pc, casto pouzivam, protoze vzdy zkouknu film jednou a pak utrum :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    GENEVIEVE: Nastavení -> Úložiště: nahoře vpravo jsou pak tři tečky, po jejich zmáčknutí vyskočí USB připojení. Tam si zaškrtni MTP.
    Jako normální flash disk jsem to nerozchodil a ani to není nutné. Ve Windows 7 mi to MTP funguje na filmy, fotky i dokumenty krásně.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    tak mám konečně nový a krásný Nexus 7 2013 a mám z něj radost, jenom jedna věc se mi nedaří - propojení s počítačem. Chtěla bych si nahrát nějaké ty fotky, filmy, seriály atp. a počítač ho nějak neregistruje. Mám Dell Inspiron... nějaký tip, kde je chyba?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    pro všechny, co shánějí klávesnici k tabletu, nechtějí být vázani značkou, kabelem a ani příliš velikostí (a ještě ji můžou vymáchat ve vodě :)

Black Mini Soft Silicone Foldable Portable Flexiable Bluetooth Keyboard | eBay
    http://www.ebay.com/...ni-Soft-Silicone-Foldable-Portable-Flexiable-Bluetooth-Keyboard-/111243704868
    WASPER
    WASPER --- ---
    NELDE: Chlapik funguje jako zprostedkovatel... Zkusim tu pohotovost, dik za tip.
    NELDE
    NELDE --- ---
    WASPER: Chlapík má zajistit servis, ne to chtít po tobě. Řekni mu, že jsi žádný nenašel (-; Ono asi nebude jednoduché sehnat díly. Měl by ti dát jiný kus za kus.
    Jinak se poptej na Mobilní pohotovosti, slyšel jsem na ně pozitivní reference.
    WASPER
    WASPER --- ---
    NELDE: No me prave chlapik rika ze si to mam nechat opravit v servisu ze to proplatej cinani no ja mam obavu ze to nikdo nebude chtit delat pac nevi jestli to nezkurvi.
    NELDE
    NELDE --- ---
    WASPER: Měli jsme problém se napájením u Point of View. Naštěstí se nakonec podařilo vrátit - výrobce nechtěl přiznat, že to je neopravitelné. Opravu asi nikdo nedělá - doporučuji vrátit obchodu.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WIL_M: taky nevim, minulej rok jsme prodali jeden Toughbook H2 za 60k pro nejaky sekuritaky na monitoring kamer do povrchovyho dolu
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    FURYAN: nevím, proč do toho reješ, panasonic se specializuje na firemní sféru a tohle je na to ideální nástroj a 11W není očividně zase takový problém
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    WIL_M: Ostatni davaji k tabletum pekna pouzdra, Panasonic pribaluje asbestove rukavice
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Panasonic nacpal Core i5 do sedmipalcového prcka bez větráku [CES] – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...pal-core-i5-do-sedmipalcoveho-prcka-bez-vetraku-ces/sc-4-a-171944/default.aspx
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WASPER: asi zadna se nespecializuje na tuhle znacku, ale melo by to jit opravit tam kde opravujou pocitace na urovni plosnejch spoju, ale priprav si tak litr, pokud to puje nejak rozumne rozdelat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam