• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    WIL_M: Proč? Shodou okolností tuhle flešku mám nějak od listopadu a funguje v pohodě. Teda když pominu to že s USB 2.0 je poněkud pomalejší...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    nebo, ale Adata bych nedoporučil ani nepříteli :)

Nová „fleška“ ADATA má kromě USB i micro-USB konektor pro mobily – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...-adata-ma-krome-usb-i-micro-usb-konektor-pro-mobily/sc-4-a-170965/default.aspx
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    GENEVIEVE:

Transcend představil dvoustranný microUSB flash disk pro mobily – MobilMania.cz
    http://www.mobilmania.cz/...l-dvoustranny-microusb-flash-disk-pro-mobily/sc-4-a-1325906/default.aspx
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    GENEVIEVE: dela se redukce micro- usbe samice
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIL_M: co se tyka knizek eink na cteni velmi prijemnej, mam kindla 3 na cteni ho stale preferuji vic nez tablet a phoun ... odkladam ho jedine kdyz ctu klasicke knihy :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    WIL_M: a už delaj i flashky do micro USB? :-) me by se hodilo něco, co budu !oct nosit pohodlně u sebe...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    GENEVIEVE: přinejhorším se to dá vyřešit flashkou, či čtečkou karet ;) ale souhlas, nexus je příjemně návykovej :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já jsem si pořídila nexus a jsem vdecna, ze jsem se nenechala ukecat do jablka. sice me trochu začíná stvat, ze nemá slot na SD, docela by se hodil., ale jinak bych nemohla byt spokojenější :-)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WILLOW: kindl vídám tak často, že mne právě více překvapí starší paní s ipadem :) osobně bych si čtečku asi už koupit nemohl - další krabička, která má velice limitované možnosti, byť ta výdrž je skvělá. ale koho to popravdě třeba na průměrné dovolené zase tolik trápí? osobně cestuji na vlastní pěst, ale že bych byl déle, než den bez elektřiny se mi ještě nestalo. vždy se dá když tak sehnat solární nabíječka.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIL_M: se nekdy projed metrem a mrkni kolik lidi cte na kindlu... "I" zarizeni jsou hezky udelany hracky s neuveritelne smesnou cenou ... a co se tyce me jemi sumafuk jestli pouzivam android, nebo jablko... ne tohle fak ne
    radsi jsem preferoval tegru note za 6k ma rozumny vykon, kvalitni provedeni, sd slot, usb konektivytu a jako bonus pero s pritlakem... u Ipadu je jedina vyhoda retina display a tady zrovna neni ...
    a jablickaru touha nahravat do tabletu vsechno pres Itunes me nepresvedci...

jen aby nedoslo k omylu pouzivam cca 18 let MACka k praci mam 80gigovej archiv muziky v itunes a ipod taky vlastim...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WILLOW: jasný, myslel jsem to spíše tak, že ta cena 6k měla být startovací, stejně jako nyní Tebou zmiňovaný nový model ;) ale i tak pro někoho je tahle cenovka starého modelu dobrá pobídka. zrovna včera jsem viděl skoro šedesátiletou paní, jak si na mini četla knížku :)
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIL_M: pardon ale nic takoveho ze jsem anti jabko nezminuji, pouze usuzuji ze v techto parametrech by byla odpovidajici cena do dvou tisic ... samozrejme paklize by se jednalo o soucasny model s retinou displayem budu stebou souhlasit ze se jedna o odpovidajici cenu za 7 palcovy tablet :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WILLOW: chápu, že jsi asi antijablko, sám od nich nic nemám, ale tahle cena mě už příjde skutečně přijatelná, jinak bych to sem nedával. peace :)

WIN_KLO: jj psal jsem, že 6k ;)

LEONID_EK: alenotak :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WILLOW: A doprdele, to sem přehlídl. Tak za 6000 ani náhodou. Zlatej Nexus!
    NELDE
    NELDE --- ---
    WIL_M: Furt je to drahý (-;
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    WIL_M: si delas srandu vid, rozliseni 1024 to by melo stat maximalne do dvou litru :P
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    A jeste by to nemusel bys epl
    LEONID_EK
    LEONID_EK --- ---
    WIL_M: jeste by to mohlo mit 10" :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    WIN_KLO: tak tak, konečně to stojí tolik, kolik by mělo vždy
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WIL_M: Hezky pěkně. V současnosti o 800,- míň než Nexus 7. Takhle by to mělo bejt!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam