• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    ABNORMAL
    ABNORMAL --- ---
    TAP: MICKEY_MOUSE:
    Jen pro info, podporu vice uctu ma android od verze 4.2

How to: Enable Multiple User Accounts on Android 4.2 and Above | The Droid Lawyer™
    http://thedroidlawyer.com/2013/12/how-to-enable-multiple-user-accounts-on-android-4-2-and-above/
    TAP
    TAP --- ---
    MICKEY_MOUSE: tak ono vždycky šlo přidat druhej google účet, ale to tak třeba kvůli druhý adrese v gmailu... takový to přepínání účtů jako ve windowsech, separátní user data, to je až ve 4.3 a to stejně jenom pro tablety. 4.4 už to má i na mobily myslim
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TAP: Koukám na google, a píšou, že podpora více uživatelů má být už v tom Androidu 2.2, který v tom tabletu je. Nejspíš jde o to, že se to Samsung z nějakého důvodu rozhodl nepustit. Čili nějaká aplikace, který by správu více uživatelů umožnila neexistuje? Já už ze zoufalství zkoušel i Cyanogenmod, přestože jsem totální laik. Ale při instalaci podle průvodce na http://get.cm mi to psalo, že můj tablet není podporovaný a na tom to skončilo.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    TAP: aneb proc jsou updaty uzitecne :)
    TAP
    TAP --- ---
    MICKEY_MOUSE: to umí až android 4.3, mám pocit, že, ten do něj oficiální cestou nedostaneš...
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Ještě mám jeden dotaz k androidímu tabletu Samsung Galaxy Tab 2 - je možné na něm mít víc uživatelů a přepínat mezi nimi? v Nastavení žádná položka Uživatelé není, jen Účty.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    JOSEF_MASOPUST: úplně v pohodě ;)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WIN_KLO: Moc díky!
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    MICKEY_MOUSE: Já myslím, že je to v pohodě. Problémový je WEP, který jsem si cvičně zvládl cracknout i já.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    REDSNAKE: Tak jsem nechtěným omylem zjistil, že problém dělalo zabezpečení wi-fi. Nechtěně jsem vybral Žádné a tablet se v ten moment připojil. Pak už stačilo postupovat v seznmanu nabízených možností a ta třetí z pěti s tabletem funguje. Pro jistotu napíšu, co mi router nabízí: Žádné, WEP, WPA-PSK (TKIP), WPA2-PSK [AES] a WPA-PSK [TKIP] + WPA2-PSK [AES]. Defaultně byla zapnuta ta poslední volba a teď používám tu WPA-PSK (TKIP). Je to z hlediska bezpečnosti v pohodě? Vůbec nevím, co to znamená. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MICKEY_MOUSE: v emerice myslím pouzivaj min kanálu wifi, takže mrknout jestli ta wifina kam se pojí tablet není nastavena na vysoký číslo kanálu.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---

Už sem to 3x reinstaloval a furt to padá!!!!
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    COLONEL: Myslím, že velikost paměti se projeví hlavně při současném spouštění víc aplikací naráz. Aspoň na notebooku to tak mám. Jsem grafik, a tam, kde mám 4GB RAMky když dělám jen třeba v Photoshopu, je všechno v pohodě. Až když k němu spustím i InDesign, Illustrator, Acrobat a přepínám mezi nimi, pak je cítit, že paměť nestíhá. Samozřejmostí je 64bitový operační systém, jinak ti víc jak 4 GB RAMky není k ničemu, protože s ní systém nepracuje.
    COLONEL
    COLONEL --- ---
    Zdravim... je tady nekdo kdo si poridil Surface Pro 2 ? Pripadne jake jsou nazory na pamet s 4Gb a 8Gb verzi. Myslite si, ze 4gb budou stacit na veskerou beznou praci? zadny high end gamesy atd... Prece jen je to hned rozdil 5000,-
    Planuju si ho nechat dovest z USA pres znameho a rozhoduju jakou verzi poridit.

Predek dik za reakce :)
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    MICKEY_MOUSE: Mne tohle delal Nook Touch z USA. Ze by nejaky jiny kodovani?
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    má tu někdo zkušenost s Yoga Tabletem?

uvažuju, že si ho pořídím, abych nemusel do koupelny, když se naložím do vany tahat notebook, kde mám ještě kvůli práci nastavený, že se prostě po deseti minutách nečinnosti zamkne a tenhle tablet má ten stojánek. žádný hry na tom hrát nebudu, stream z baseballový televize, tak jestli to zvládne. poslouchání mp3, editace na webu ve wordpressu, twitter a nic jinýho nepotřebuju.

díky
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, má kolegyně má problém se sedmipalcovým tabletem Samsung (koupený je v americe), že se nechce připojovat k Wi-Fi sítím. Údajně se k některým wifinám připojí v pohodě (třeba ve Starbucks) a k jiným se nepřipojí (třeba k té u mě doma). Hlásí to, že se nepodařilo přiřadit IP adresu. Tušíte někdo důvod a jak to zprovoznit? Téměř určitě to bude něco v tabletu, nikoli má wi-fi síť, protože jakékoli jiné zařízení, které ke mně kdokoli přinese, se okamžitě napoprvé připojí. Díky.
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    EFESH: Kdyz si nastavis system v anglictine, muzea pouzivat celkem dost prikazu. Nastavuju si takhle alarmy nebo se ptam na pocasi, jelikoz je to v urcitych chvilich rychlejsi, nez klikat.
    EFESH
    EFESH --- ---
    WIN_KLO: pouzivas? spokojenost?
    chapu ze to je jen vyhledavani v googlu, nebo jsem mimo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam