• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    TXO
    TXO --- ---
    VECTOR: Surface pro je samozrejme iná liga. Mám to ako plnú náhradu všetkého a už by som nič iné nechcel. Ale zasa je otázka v akom móde to používaš.

Skvelý na raňajšie dochádzani zo suburbie do práce v tablet móde.

Skvelý meeting stroj v tablet móde aj ako NB na nejaké tie excely, wordy a prezentácie. Modelujem na tom občas dokonca aj v UML a pod. Nie je to samozrejme ale na dlhodobú prácu. Na tú je potreba samozrejme externý monitor a myš. Klávesnica už nemusí byť nutne, ale pre programátora nutná je. (cover nemá niektoré klávesy, resp cez FN - pruda). Ideálne dokina.

Touch Cover klávesnica menšia. Mne po zvyknutí, na neprogramátorské účely, úplne vyhovuje. Veľké ruky s tým budú mať však asi problém.

A funguje na tom Crysis 2 :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    TXO: diky moc. ja si myslim, ze to tak nak bude fungovat.
    ale porad mi vrta hlavou taky surface 2 pro, ale jednak je dost drahej, jednak nevim, jestli mi uplne nahradi dvanactipalcovej notebook.
    TXO
    TXO --- ---
    VECTOR: Páni sú tu evidentne značne zaťažení. Ja som dlhodobý androidista a teraz som si kúpil surface 2 pro. Zistil som ale pri tom (som fakt neočakával), že ako tablet, to v čiste v modern móde funguje úžasne. W8 až (RT sú W8, len na arm) ukážu svoju silu až s touch displayom. Osobne by som v prípade, že sa mi jedná len o tablet, určite do RT šiel. Plánujem niečo také kúpiť holke.

Hlavne sa zamysli, čo od toho chceš. Ak browsenie, mail, muziku, filmy, poznamky (úžasný modern one note na w8), foták, fotky, zpracovanie fotiek tak z win nemaj obavy. Osobne som zatiaľ nemal problém, žeby som nenašiel tabletovú aplikáciu, ktorú som potreboval. Aj keď je samozrejme pravda, že apiek je menej ako na androide.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MICKEY_MOUSE: Některé wifi vyžadují autorizaci skrze web - po připojení je nutno otevřít stránku na webu (jakoukoli) a tam něco potvrdit. Velmi typické třeba pro hotely.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    REFLEX: Nemám.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MICKEY_MOUSE: mas v tabletu sim kartu a telefoni net? To zere 80% energie
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    MICKEY_MOUSE: to muze mit miliony duvodu. od kompatibility, az po nejakych bezpecnostnich omezeni na strane majitele wifiny
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Btw mám otázku k připojení k Wi-Fi. Včera jsem byl v restauraci, která provozovala svou veřejnou Wi-Fi. Nezahesovanou, nicméně tablet se mi k ní nechtěl připojit a byla u toho připojení hláška ve smyslu, že to není bezpečné nebo důvěryhodné či tak (bohužel si přesné znění nepamatuju). Tablet jakoby se pořád zkoušel připojit, ale nikdy se nepřipojil. Tušíte, o co jde? Nemám zatím s připojováním k veřejným Wi-Fi moc zkušeností, tak sbírám info, abych se otrkal. Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Taky se přidám k varování před WinRT. To je zlo. Když tablet s Win, tak jedině plnohodnotné Win8.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VECTOR: pokud to ma WinRT, tak ruce pryc od toho
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    VECTOR: já měl dojem že ty RT byly v podstatě nahrazeny Win8, ale mohu se mýlit...
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Myslite, ze ma cenu koupit tablet Lumia 2520? Snazim se vygooglit, jestli se ten system (windows RT) bude dal vyvijet, ale informace jsou smisene. Mel jsem ho v ruce a vypada krasne, na druhou stranu spousta lidi rika, ze na to neni dost aplikaci.

Co se tyce dalsich alternativ, tak zas neexistuje tablet s klasickejma win, kterej by mel slot na sim kartu.
    TAP
    TAP --- ---
    DUB: nestáhnul sis náhodou z úložiště ulozto titulky místo samotnýho filmu :)?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    DUB: Zkus nejdřív pustit BS Player a v něm teprve najít ten film.
    DUB
    DUB --- ---
    lama dotaz,mam tu tablet lenovo tab a7 android 4.2, nemam s androidma zatimzkusenosti stahnulsemdo uloziste filmzuloz to a kdz tochci pustit pise mi to alert 'no suitble program to open this file".. nainstalogal sembsplayer,vlc ale ty programy se nepropojej, poradili byste prosim co mam delat abych si to pustil?
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    MICKEY_MOUSE: Mam tuseni, ze nabijecka pere co muze a ve chvili, kdy si zarizeni usmysli, ze uz ma dost, tak nabijecku odpoji. Ale ruku do ohne bych za to nedal.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zkusím možná naivní dotaz, ale přesto na něj budu rád znát odpověď - jak je to s nabíječkami tabletů z hlediska chování k bateriím? Četl jsem článek o tom, jak se má správná nabíječka chovat - v okamžiku nabití změnit nabíjecí proud na zlomek nabíjecí hodnoty a jen "udržovat" baterii nabitou. Je tohle standard a každá nabíječka je takto konstruovaná (řekněme, že mám na mysli značkové tablety) anebo je to utopie a nabíječky to rvou do baterek co to jde, dokud je z tabletu nevytáhnu? Máte o tom někdo páru?
    EM303
    EM303 --- ---
    WIL_M: reset do továrního jsem již provedl. Právě že jsem udělat vše co jsem mohl...nezbývá než servis:/
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    EM303: to sice nemám, ale než se takhle trápit, udělal bych restart do továrního nastavení, když ti nepomůže, tak reklamaci. ušetříš si tím skutečně spoustu času a nervů :)
    EM303
    EM303 --- ---
    máte někdo zkušenost s tím, že by se vám samsung galaxy tab 3, Android 4.2.2 sám od sebe neustále restartoval? děje se to jen když tablet nepoužívám. cca každých 5min
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam