• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Myslite, ze ma cenu koupit tablet Lumia 2520? Snazim se vygooglit, jestli se ten system (windows RT) bude dal vyvijet, ale informace jsou smisene. Mel jsem ho v ruce a vypada krasne, na druhou stranu spousta lidi rika, ze na to neni dost aplikaci.

Co se tyce dalsich alternativ, tak zas neexistuje tablet s klasickejma win, kterej by mel slot na sim kartu.
    TAP
    TAP --- ---
    DUB: nestáhnul sis náhodou z úložiště ulozto titulky místo samotnýho filmu :)?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    DUB: Zkus nejdřív pustit BS Player a v něm teprve najít ten film.
    DUB
    DUB --- ---
    lama dotaz,mam tu tablet lenovo tab a7 android 4.2, nemam s androidma zatimzkusenosti stahnulsemdo uloziste filmzuloz to a kdz tochci pustit pise mi to alert 'no suitble program to open this file".. nainstalogal sembsplayer,vlc ale ty programy se nepropojej, poradili byste prosim co mam delat abych si to pustil?
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    MICKEY_MOUSE: Mam tuseni, ze nabijecka pere co muze a ve chvili, kdy si zarizeni usmysli, ze uz ma dost, tak nabijecku odpoji. Ale ruku do ohne bych za to nedal.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zkusím možná naivní dotaz, ale přesto na něj budu rád znát odpověď - jak je to s nabíječkami tabletů z hlediska chování k bateriím? Četl jsem článek o tom, jak se má správná nabíječka chovat - v okamžiku nabití změnit nabíjecí proud na zlomek nabíjecí hodnoty a jen "udržovat" baterii nabitou. Je tohle standard a každá nabíječka je takto konstruovaná (řekněme, že mám na mysli značkové tablety) anebo je to utopie a nabíječky to rvou do baterek co to jde, dokud je z tabletu nevytáhnu? Máte o tom někdo páru?
    EM303
    EM303 --- ---
    WIL_M: reset do továrního jsem již provedl. Právě že jsem udělat vše co jsem mohl...nezbývá než servis:/
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    EM303: to sice nemám, ale než se takhle trápit, udělal bych restart do továrního nastavení, když ti nepomůže, tak reklamaci. ušetříš si tím skutečně spoustu času a nervů :)
    EM303
    EM303 --- ---
    máte někdo zkušenost s tím, že by se vám samsung galaxy tab 3, Android 4.2.2 sám od sebe neustále restartoval? děje se to jen když tablet nepoužívám. cca každých 5min
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Dnes jsem udělal zajímavý pokus. Jezdím na kole a doteď jsem vozil smartphone (HTC Sensation), na který jsem si zaznamenával trasu pomocí GPS. Problém byl, že mi při tom málokdy vydržela baterka na celodenní ježdění. Dnes jsem zkusil to samé s tabletem a nechápu - jezdil jsem cca 6 hodin a baterka měla při návratu kapacitu nabití 96%. To je pro mě úžasná zpráva a další bod pro tablet. :)
    OBIWAN
    OBIWAN --- ---
    MICKEY_MOUSE: hmm, tak jsem se mrknul na specifikace a i kdyz je o 2k drazsi (v podstate jen o 1500) nez te cesko-rusko-cinsky bazmek, myslim, ze specifikace to naprosto vynahrazuji. Vypada fakt skvele.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    TRILOBYTE: Asi byste se divili, jak často cena a značka tabletu vůbec neodpovídá jeho chování a schopnostem. Nechci tu dělat antireklamu, ale cena tabletu o jeho kvalitě vůbec nic nevypovídá (odmažu-li skutečné cenové dno, které ale zase na testování není vhodné, protože je parametrově sto let za opicema a tomu nemá smysl nic přizpůsobovat). Sám jsem si nakonec po všech zkušenostech vybral to LG, které mi přijde fantastické. Včetně vychytávek jako zapnutí/vypnutí poklepáním na obrazovku namísto mačkání čudlíku, přímo do tlačítkové lišty integrovaný "skicář" , pomocí kterého můžu kdykoli nakreslit/napsat přímo na aktuální obrazovku co potřebuji a vysdílet to jako obrázek apod. I tohle jsou důležité věci, samozřejmě ale záleží, co kdo chce s tabletem dělat.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    MICKEY_MOUSE: To spis testuj na nejakym cinskym crap 1024x640 at mas i pohled z druhy strany cenovyho spektra :).
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MICKEY_MOUSE: nezkoušel jsem a to jich doma chytám tak 20, ale myslím, že nějaký ty wifi managery z play store to umět budou
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Mimochodem - koupil jsem si tablet LG G Pad 8.3 a jsem skutečně nadšený. Ano, má své mouchy, za které považuji ne úplně nejsilnější baterii a průměrný foťák. Ale ani jedno z toho pro mě není stěžejní, mnohem víc oceňuji design, kvalitní zpracování, 2GB RAM, rozlišení 1920x1200, nečekaná rychlost, použitelnost. Tak jen kdyby někdo sháněl něco podobného, doporučuju zvážit i tenhle model. Velice příjemná cena 6.000 i s DPH a nemám ani trochu pocit, že jsem udělal nějaký kompromis. Jsem grafik, dělám mimo jiné tabletové časopisy a aplikace. Takže mi toho prochází rukama při testování docela dost a to, jak to sviští na tomto tabletu, je nevídané.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, chci se zeptat, jestli jde nějak spravovat wi-fi sítě. Jde mi o to, že se mi v tabletu neustále rozšiřuje seznam wifin, které vůbec nevyužívám ani využívat nechci. Jen doma jsem v dosahu sedmi dalších, ke kterým se nikdy připojovat nebudu. Dost by se mi hodilo, kdybych mohl wifinám nastavit (tuhle mi už nikdy nezobrazuj) a tím udržovat seznam wifin čistější. Úplný ideál by byl, kdybych mohl mít seznam "oblíbených sítí" oddělený od toho ostatního. Existuje něco, co tohle řeší?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    pokud máte někoho v UK, neváhejte :)

LG G-Pad 8.3 sees insane price cut at Tesco UK, now available for £119 | Android Central
    http://www.androidcentral.com/lg-g-pad-83-price-cut-tesco-uk
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    MICKEY_MOUSE: Navic ja se musim priznat, ze se mi screenshield na 10" tablet bez bublin proste nepodarilo nalepit. Myslim, ze treba takovy zagg (ktery jsem lepil jen na telefon) se da prilepit mnohem jednoduseji.

Ale uznavam, ze na tuto cinnost proste asi nemam talent....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WIL_M: Díky!
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    MICKEY_MOUSE: z vlastní zkušenosti musím říct, že se ty fólie šmudlají úplně stejně a jsou navíc háklivější na drobné oděrky a škrábance, které moderní ochranná skla (dragontrail, gorilla glass) neznají
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam