• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    za mě taky to lenovo, ale má to úskalí i výhodu:

nevýhoda : ten dispej je u něj v jediné poloze/úhlu
    výhoda: není to kloub, takže se tam nemá prakticky co ulomit
    TBC
    TBC --- ---
    LABORANTKA: jo ta nabijecka je do tela, ten dock je tady spis jen ta klavesnice atd, vsechno je zakonite v tele tabletu tedy i baterie a dopojieni

a hotspot - pouzit telefon - predpokladam smartphone jako hotspot pro wi-fi mit tedy tarif tam a na urovni wifi se propojit... u dualsim je to navic prakticky kdyz je clovek v zahranici koupi si podobny pausal v te zemi atd. a opet muze vyuzivat jako pro tel tak pro dalsi zarizeni
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    TRILOBYTE:
    TBC:
    Díky za utvrzení, byl to můj favorit.

TBC:
    40 GB bohatě stačí, případně to jde přece rozšířit o paměťovou kartu, která není drahá.
    Nějak nerozumím tomu "hotspotu", chtěla jsem řešit internet, když nebudu na wifi, přes http://www.t-mobile.cz/predplaceny-internet#tab19750493986774087 Připadá mi to ideální, moc toho nenabrouzdám, tedy pouze idnes a maily.

TRILOBYTE:
    Nečekám od toho zázraky, potřebuju něco malého, v čem rozjedu office. Proto WIN a nikoliv android. I když díky volným aplikacím by byl android asi lepší.

Ještě dotaz, nikde jsem to nenašla, ale zda se u toho Lenova dá nabíjet tablet bez toho, aby musel být v docku.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    LABORANTKA: Z tohohle vyberu urcite lenovo. Ale z vlastni zkusenosti muzu rict, ze hybridni tablety sou precenovany.
    TBC
    TBC --- ---
    LABORANTKA: dneska jsem si je zrovna prohlizel v showroom a preferoval bych to lenovo. Kazdopadne pocitej ze realne diky velikost OS co zabere, tam bude kapacita tak 40GB pro tvoje potreby. Jinak pripojeni bych pak presil pres hotspot v telefonu atd.

TBC: ja jsem se zase obhlidkou na miste utvridel ze spis bude lepsi velikoz Tabletu 8-8.9" vetsi mi prislo ze uz asi nema ani smysl, akorat je to vetsi a tezsi....
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    Jo a ještě zapomněla ... 3G internet nutností.
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    Ahoj,
    potřebovala bych prosím poradit. Chci si pořídít hybridní tablet a nemám s tím prozatím žádné zkušenosti.

Byl by cestovní, na čtení, filmy, internet, office, fotografie atd.
    Vyklubali se mi dva kandidáti. Který byste spíše doporučili, případně nasměrovali na nějaký úplně jiný.

Lenovo Miix 2 10 Full HD 64GB + keyboard dock | Alza.cz
    https://www.alza.cz/lenovo-miix-2-10-full-hd-64gb-keyboard-dock-d2143920.htm
    ASUS Transformer Book T100TA 64GB šedý + dock | Alza.cz
    http://www.alza.cz/asus-t100ta-64gb-gray-d484503.htm

Cenově jsou stejné, hardwerově taky velmi podobné. Jsou rozdílné v rozlišení, ovšem nevím, zda 1920x1200 vs 1366×768 je na 10ti palcovém displeji viditelné.

Předem děkuji.
    NELLI
    NELLI --- ---
    TBC: mám ten Memo pad v 7" verzi, kupoval jsem to primárně jako gpsku. Nemůžu si na něj stěžovat, wifi i gps modul maj slušnej příjem, výdrž baterie někde kolem 10 hodin plnýho provozu (takže velmi dobré), je to dobře dílensky zpracovaný, nikde nic nevrže, plasty sedí. Výkon dostačující na cokoliv aktuálního vč. přehrávání full hd videí. Display by mohl být o trochu citlivější, ale není to žádná tragédie.
    Pokud je ta 10" verze jenom větší verze téhož, tak bych se toho nebál. Jsem s tímhle modelem spokojenej.
    TBC
    TBC --- ---
    Jeste koukam, mozno priplatit si 1tisc, a koupit Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 16GB stříbrný ?
    TBC
    TBC --- ---
    Předevšim pro potřeby delšího cestování, abych nemusel tahat notebook hledam tablet, co byste mi doporučili?
    Dle velikosti jsem se rozhodl okolo 10" (7" je uz moc malé), rozlišení alespon 1280x800
    OS nehraje roli, Wi-Fi staci 3G apod netreba (pojedu pripadne pres hotspot telefonu), GPS
    storage alespon 16GB, idealne spis neco lehciho, aby to neco vydrzelo na baterie

no a cenove nekde okolo max 5-6 tisic :) cili spis v kategorii levnejsich...

(zbezne mi v tyhle kategorii vychazi treba ASUS MeMO Pad 10 ME102A 16GB nebo Lenovo Yoga Tablet 10 16GB )

diky za pomoc
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    Zdravím, jdu pro inspiraci

sestra bydlí ve dvou městech a notebook je na přesuny zbytečně těžký.

hledáme řešení: přenosný základ windows + wifi; stačí v nějakém rozšíření o RJ 45 a 2-3 zařízení usb (myš, numpad, případně modem) celé do 10 000,-

Viděla jsem video, kde to všechno získali přes OTG port, ale nevím, jak to funguje v praxi.
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    WICKPICK: Pockej si na Lenovo Tab S8. Pokud to nezmenej, tak 200E v zakladu, s LTE 250E myslim.
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Tak ja bych v techto dnech asi zkusil toto http://www.czc.cz/...cz&utm_medium=cpv&utm_content=branding_xiaomy_mi_pad&utm_campaign=xiaomy_mi_pad

Nema sice 3G, ale zase ma to rozliseni :-)
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    HONCKA: rozliseni bych nakonec asi skousnul, to nebude uplne dealbreaker...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WICKPICK: na vyssi rozliseni nez ta yoga u levnejsich tabletu zapomen, vsechno je to pres 10k
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    shanim nazor nekoho dalsiho pred nakupem. chtel bych neco velkeho cca 8", s 3G modemem a slusnou vydrzi za malo penez. libi se mi Lenovo Yoga 8", ale trosku me odrazuje nizke rozliseni displeje a cena mi taky neprijde uplne slunickova, vzhledem k tomu, ze to uz neni uplne nejnovejsi exemplar.
    Mate nekdo tip na neco podobneho?
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TAP: to vypadá, že skutečně něco do displeje tlačí, ale viděl bych to bohužel leda tak na reklamaci. je to asus, ti nevím, co mají za servis, snad ne taky britex...
    TAP
    TAP --- ---
    nexus 7 2013, mám na displeji zvláštní barevný fleky, zdá se mi, jako kdyby na displej něco tlačilo snad zevnitř. u lehkýho podsvícení si toho člověk ani nevšimne, je to vidět, jen když to pere na plno a jenom na černý. vlastně mi to nevadí, ale mám často problém s multitouchem, kdy se mi při dotyku dvou prstů, co jsou společně na jedný ose na výšku (jakoby v jednom sloupci) objeví na celý ose x dalších náhodně poskakujících dotyků. divný je, že pomáhá tablet nějak naklonit (nerad třeba leží na rovnym povrchu) a problém zmizí.
    nemůžou tyhle dvě věci (vnitřnosti tlačící na displej a podělanej multitouch) nějak souviset? a je nějakej servis v Praze, kde by se na to podívali nebo je na všechno jen proklínaný Britex?
    výměnu displaye za tisíce nechci, záruku nemám
    díky za rady

imgur: the simple image sharer
    http://imgur.com/C6hVacL
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 16GB stříbrný | Alza.cz
    http://www.alza.cz/lenovo-yoga-tablet-10-stribrny-d655975.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam