• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    Obecna diskuze zamerena na zkusenosti s novymi tablety nezavisle na platforme, noflame

rozbalit záhlaví
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    WIL_M: měl jsem v ruce Lenovo MiiX 2 8", který má taky 2GB RAM, a po zapnutí zbývalo cca 900MB, což mi na běžnou práci (office net, filmy) přijde OK
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TOOMIX: mě tý ramky příjde na w8 dost málo, jinak asi v pohodě (pominu-li záruku atp
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tak nějak mi padly do oka Windows tablety. Po mnoha dnech hledání mi z toho vypadnul Chuwi V89 64GB. Nějaký důvod, proč ho za těch 5000 i s DHL nekoupit? Díky

8.9" Chuwi V89 Windows 8.1 Intel Z3735F Quad core 2GB RAM 64GB ROM Tablet PC IPS 1920*1200 3G WCDMA dual camera-in Tablet PCs from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...ndows-8-1-Intel-Z3735F-Quad-core-2GB-RAM-32GB-64GB-ROM/32231358718.html
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    mezi radky: dnes mi prisel Dell Venue 7, cerveny, darek pro manzelku k vanocum + folio pouzdro. Musim rict, ze za 3000,- celkem je to velice pekne zarizeni, Intel DC + 1GB RAM, HD IPS, Android 4.4 - Nejradeji bych ji ho nedaval :-)
    KJANE
    KJANE --- ---
    Jestli někdo máte někdo nějaký levný použitej tablet, je jedno co, hlavně ať to funguje a jde na tom pouštět Youtube.
    Stejně to děckám upadne. Poslední vydržel měsíc a půl.
    Jestli ano, tak mi prosím písněte zprávu.

Děkuji
    SARGO
    SARGO --- ---
    MUXX: Na androidu je u dětských aplikací hrozný problém s reklamami, když jsem hledala pár maličkostí na telefon, aby se případně dala zvěř něčím zaměstnat při čekání, bylo to vážně k vzteku, co času to zabralo a jak neefektivní to bylo. Ale dá se. Nicméně kromě ceny tam pro ně žádná výhoda není a vzájemně nekompatibilní zařízení jsou občas otrava... Záleží na věku :-)
    MUXX
    MUXX --- ---
    SARGO: tak to máme stejný. jenom jsem zakázal tablet nosit do kuchyně :) musím koupit druhý tablet a nevím jestli iPad nebo něco jinyho.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MUXX: Na iPadu. Jenom odemknout ho dlouho neuměl, ta rovná čára byla moc dlouhá :-D Fakt je, že na čemkoli jiném by měl problém, odezva a citlivost je na vyšším levelu jednoznačně. Též musím vyzdvihnout odolnost - po více než dvou letech plechy již krapet pomuchlané, kolikrát to spadlo, dávno ho místo speciálním hadříkem otírám houbičkou na nádobí, ale když ono zaschlé žervé jde jinak dolů špatně, ale kromě snížené kapacity baterky běží jak po drátku. Na druhou stranu je to trochu nesmyslně drahá hračka pro dítě - samozřejmě, že byl původně můj a zapracoval neúprosný tlak reality a dlouhých cest - ale blbosti tam nedělá, kreslí, skládá puzzle, učí se zvířátka... dá se to legalizovat :-D
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Když už tady řešíte ty malý lidi: doporučíte nějakou appku na "znecitlivění" displeje? Řeším (asi obvyklej) problém, kdy prcek kouká na ty jutůb videa, jenže samozřejmě každou chvíli hrábne na displej a vypne si to nebo skočí někam jinam. Třeba MX player má dobře řešený zámek displeje, ale rád bych něco co funguje napříč systémem.
    MUXX
    MUXX --- ---
    SARGO: mužů se zeptat na čem dítě hrálo?
    SARGO
    SARGO --- ---
    PABLLO: Tak to už mu bylo youtube malý :-D Ale my za to nemůžem, fakt, to to marodění... :-D
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    SARGO: tak to mame doma neandrtalce ve veku 2,5 let :) stale se da v aute oblbnout shaunem a prasatkem pepou .. ale naprosto ti rozumim, brzy to prijde :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    PABLLO: Sorry že vstupuju do debaty, ale kolik je dítěti, že nezvládá tablet, ale zaujme ho dvd? Protože ten náš si v roce a čtvrt pouštěl svoji sadu videí (směs písniček, vlastních videí a několika pohádek) - já jen, že to možná přijde mnohem dřív, než si myslíte, tak s tím raději počítat :-))
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    MRAKY: dite jeste neni ve veku, aby tablet zvladalo. takze cesty autem vyresi prenosny stabilnejsi dvd prehravac - dobre mirenym kopem by byl tablet na kasi :) zene chcipl pet let stary notebook, tak si na yogu brousi zuby, tedy ultrabook s win je stale ve hre. ale rozhodne to uz nebude (jak bylo puvodne planovano) dotykac.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    PABLLO: zvazoval si variantu - pro sebe nejaky win ultrabook a pro dite tablet ?
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    MRAKY: nakonec po vsech moznych recenzich zvitezil lenovo yoga s androidem, tak doufam, ze budeme spokojeni :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    PABLLO: velmi rozumne rozhodnuti :)
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    diky panove, jeste to prehodnotim.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    PABLLO: mám yogu pro 2 a jako tablet je to k ničemu. prostě Windows na tablet mi nesedí. zlatý Android nebo iOS
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PABLLO: akorat nevim jak diteti do auta, resp si pores nekde drzak, co ti unese cca 2kg, koupil jsem jeden s takovou udavanou nosnosti, mam v tom transformera tf101, ten ma nejakejch 70deka a neco tezsiho bych se bal do toho dat. Jinak nevim jak to maj s woknama poreseny tablety, ale na firemnim dellu mam 32gb ssd a 500gb normal disk, na tom ssd mam akorat win8.1, office2k13 a nejaky maly aplikace, system je cca 3 mesice po instalaci a mam na tom ssd volnejch nejakejch 5gb a to mam vyply hiberfil i pagefile a user slozku mam na tom plotnovym disku. Adresar woken ma po aktualizacich 25gb.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam