• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HONCKATablet
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MISTERIO: Má, polovinu situací to řeší a ten cover je povedený. Prostě za mě je ten tablet kousek od ideálu (pro mě) a tohle to trochu kazí. Pak mi ještě občas zlobí rotace, zasekne se v landscape a ne a ne se otočit na výšku. Vyřeší to spuštění hry, která je na výšku a otočení si vypnutí a pak už zase funguje auto rotate v celém systému...
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    MISTERIO: Ano
    MISTERIO
    MISTERIO --- ---
    HELVETE: Nvidia Shield má magnetické pouzdro ne? Dá se aktivovat otevřením coveru :)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    N0NECZ: jen taková drobnost, shield k1 mám a celkově je fajn, ale to zapínací tlačítko je peklo, strašně blbě se mačká. Škoda že se display neumí probudit na poklepání...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    HONCKA: na comicsy bych taky řekl že je desítka optimální...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    N0NECZ: měl jsem 10"ipad teď mám 8" ipad mini a přijde mi, že beletrie se líp čte na menším a komixy na větším
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    HONCKA:
    Docela si mě nalomil. Přemýšlel jsem o tomhle -
    Asus ZenPad 10 (Z300M) tmavě šedý - Tablet | Alza.cz
    https://www.alza.cz/asus-zenpad-10-z300m-tmave-sedy-d4193730.htm?catid=18852388#popis

...ale ta Nvidia se mi líbí taky.
    A co jem koukal, prý jde snad updatnout na Androida 6.
    Bohužel zase ASUS má větší display (což by mě zajímalo pro čtení) a taky 32GB interní paměti (NV jenom 16GB). Performance ve hrách bude asi jednoznačně na straně nvidie, což? Kolik u NV zabere OS a předinstalovaný balast z těch 16GB, jestli to někdo už má?

Chci to hlavně pro zahnání nudy při cestování po městě - takže hudba, hry v MHD, čtení. Filmy asi moc nehrozí.

BTW máte někdo zkušenosti s tímhle a třeba propojení s případným shieldem?
    Bigben STGONE - Gamepad | Alza.cz
    https://www.alza.cz/gaming/bigben-stgone-d4117208.htm?catid=18849240
    Zdá se mi to hezký, protože třeba u plošinovek nebo akčních her, mě vyloženě virtuální tlačítka na obrazovce štvou. Ale....jestli to je opravdu tak hezké, že do toho vrazím zařízení a rovnou gamepaduju...?
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    HONCKA: díky, už jsem ho dostal doporučen v android auditku, takže jsem ho objednal ... dík
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DEEJAYY: priplatil bych 500 a sel do
    NVIDIA SHIELD Tablet K1 - Tablet | Alza.cz
    https://www.alza.cz/nvidia-shield-tablet-k1-d3810310.htm?kampan=affil_nVidia
    Je pro to celkem dost exkluzivnich her
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    tak jsem si pořídil dual boot čínu chuwi hibook pro. zatím jsem ho rozbalil, nainstaloval oblíbený apky, zkouším a spokojenost. fyzicky je to kvalitně vyrobenej kovovej tablet, výkonu pro tenhle segment a cenu (měl jsem to za 193USD) tak akorát.
    co potěšilo:
    - kvalitní kovové tělo
    - 4gb ram
    - 10.1 2k jemný ips displej
    - usb-c

co zamrzí:
    - podpora paměťovek jen do 64gb
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    zdravím, potřeboval bych tip na tablet do 5k, je to pro dítě na hry ... díky
    1023
    1023 --- ---
    SM3: A zkousel si ten kabel vymenit? Občas se stane, že se ty kontakty ohnou, nebo zoxidujou a už to nenabijí.
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    Mate nejaky tip na servis tabletu v Praze? Konkretne Acer Iconia A1-830 ?
    kdyz ho zapnu jen se "toci logo aceru"

zkousel jsem i reset do tovarniho nastaveni. To probehne ale pak to zase dela to same a nenabootuje.
    Tak bych chtel zjistit zda se s tim da neco delat.
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ONEHEART: tak to zkus třeba starší generaci surface s i3. na ebay okolo 11-12k, jestli se nepletu
    SM3
    SM3 --- ---
    WIL_M: Me to delala tenkrat navigace s jinym kabelem, protoze mela jinou specifikaci, podobny kabel to vyresil. Ale prave ten tablet do driv nedelal - viz autozapalovac a nejaky klasicky usb kabel...
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    WIL_M: to jsem bohužel gůglil, no :) zatím mi to na nějakou práci vycházelo asi na Cube i9 Dual Core, ale to už je člověk zase na 11k a se clem a daní to vyjde asi tak jako tady nejakej repaslej noťas výrazně lepších parametrů.. plus čína riziko. No do tahle drahý věci už bych asi nešel s nulovou zárukou :)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    SM3: mně to dělalo, když jsem používal na jednom telefonu neorigo kabel/nabíječku. přístroj vydržel kratší dobu nabitý, jakkoliv se to tváří nesmyslně
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    ONEHEART: je v tom atom, takže zázraky rozhodně nečekej. zkus gůgl a "atom 8300 photoshop".
    už jsem si ho objednal z gearbest za 192$, tak jsem zvědavej, co to bude stát ve finále.
    SM3
    SM3 --- ---
    Mam prestigio multipad pmt5777-3g, pouzival jsem ho hlavne v aute a nabijeny pres usb ze zapalovace a bez problemu fungoval, pak se delsi dobu valel nevyuzity a pak nesel nabit poradne vzdy max 25%, tak jsem koupil novou baterku a dela v podstate to same, nabijet ze site se zacne obcas, ale nikdy se nenabije do plna. Originalni kabel k tomu uz nemam...
    Napada vas nekoho cim to je?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    WIL_M: po tomhle taky pokukuju, nemáte někdo tušení, jestli utáhne fotošop+autoCAD+indesign najednou např? hlavně mám trochu pochybnosti o tom procesoru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam