• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    a jedna cerstva..jen takova momentka


    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    HAWKS: :-D :-DTak to mě rozesmálo.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    Na spani musi bejt pohodli...

    CTIRY
    CTIRY --- ---
    CROSS: Ve 4 mesicis sme jeli Praha - Wiek a v pohode. Nejdelsi rev byl 30 min jinak OK. Obcas sme dali krupku, pauzy delsi jak 30 min nebyly. Tam i zpet pres DEN. Kdyby se budila v noci v aute asi by ji to celkove rozhodilo...uz takhle stacilo kdyz tam spala s nama v pokoji a skrabala na postylku :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HAWKS: Erim takhle chodi sousedum na angrest a rybiz, kdyz vesim plenky a ja delam, ze to nevidim. A z ostruzin a malin byl nadsenej na chate..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HAWKS: Tak to bude milovat hoegarden, imho dobry vkus..
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    jo, pak vylovila z toho dzbanku nalevo kousek limetky a s gustem ji zladovala..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HAWKS: degustátorka :D
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    hm...dvanactka z plzne..

    HAWKS
    HAWKS --- ---
    po kom to dite je...

    HAWKS
    HAWKS --- ---
    samoobsluha

    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Jo, aby mu neco neuteklo, ti znam.. Pak klasicky usne tri minuty pred vystupem z busu, maximalne deset a pak vyndavam nabrucenyho rozespalyho erika..
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Copak dřímat se mi ani nechtělo, ale chvíli ticha bych bývala uvítala. Holky předělaly píseň bratrů Ebenů na "Karlovy hlady, Karlovy hlady, pochovejte mě tam, až budu mladý" a zpívaly to furt dokola. Děs běs.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: aby sis tam zdřímla? ;-)
    Je fakt, že mám fotku kdesi ze Švédska, kde naše velké děti v autě všechny spí a to bylo tuším dopoledne nebo časné odpoledne. Usnul-li by i B, netuším. Ten se bojí, že mu něco uteče.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Ano, ale dyť to jsem právě psala, že pro moje děti platí "auto jede, tedy dítě spí". Ačkoliv včera teda zrovna se ukázalo, že to neplatí vždy. Tam kde by jedna holčička vzorně spala, se dvě podporovaly ve vymýšlení nesmyslných popěvků a vykřikování "kdy už tam budem?". V jednu chvíli jsem zvažovala, že je vysadím obě, resp. ještě lépe - že vystoupím a stopnu si nějaký jiný spoj na Prahu:-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNAWA: u nás podobný, mladší syn je odmalička vzorový cestovatel, už jako mimino jak se nastartoval motor, buď si spokojeně vrněl nebo usínal. Ale starší, to byl horor, ten byl jako mimino ochoten prořvat jakkoli dlouhou cestu.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: ale je fakt rozdíl, zda dítě spí nebo ne. B v autě prakticky nespí a když byl úplně malej, byl schopný probrečet i cestu Brno - Praha, kdybychom to neřešili zastavením, kojením, mým sednutím si dozadu a podobně.
    Vlastně si s ním nějaký tisíc či dva tisíce km neumím momentálně představit, protože nedávno jsme jeli nějakých 150? Možná ani to ne a on byl unavenej, protivnej jak činže, navzdory zábavným sourozencům po ruce, ale prostě neusnul. Ostatně, neusnul přes den ani v letadle a noci tam spal sice méně než doma, ale alespoň jakž takž, takže s ním bych taky delší cestu chtěla snad radši na noc, ačkoli jinak na noc nejezdíme, je to nuda :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    CROSS: Jela jsem 700 km do Alp s čtyřměsíčním miminem, 900 do Dánska s devítiměsíčním a 2000 z Norska s desetiměsíčním. Všechny cesty přes den (v té z Norska byl teda i celonoční trajekt, kdy jsme měli kajutu), ale pro moje děti (obě, ačkoliv tyhle zkušenosti se všechny týkají jen jednoho) platí "auto jede, tedy dítě spí". Stavěli jsme vždycky podle potřeby dítěte, k zábavě mělo dítě jen staršího bratra ve vedlejší autosedačce. Vždycky to bylo v pohodě.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    CROSS: ted v červnu jsem byla s 7m v chorvatsku, nejdřív jsem plánovala jet na noc, pak jsme jeli na den, cesta tam docela v pohodě (i přes obtíže s prasklou gumou), ale musela jsem stále zabavovat, už v té době nevydržel spát déle jak 30min, každý cca 2 hod jsme stavěli,aby se prolezl,to hned ožil,horší to bylo ke konci, ale to bylo tím, že se nám cesta protáhla o 3hod
    cesta zpět dost peklo, venku 30 stupnu, bez klimy a rostly 3 zuby..skoro nespal, nezabíralo téměř nic..hold člověk nikdy neví..ale přežili jsme.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam