• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    ted jsem si precetl tenhle clanek
    co si o tom myslite ?
    Mobil nebo tablet pro tříleté škvrně? Ano! | Dotekománie.cz
    http://dotekomanie.cz/2013/01/mobil-pro-trilete-skvrne-ano/
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    DOCTOR23:
    tady ty fotky, kde je detska dlan velka jak nehet dospeleho me vzdycky dostavaji
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    ruku na to..;)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    HAWKS: nene nejsem zastáncem chodítek... Znakování se osvědčilo, dcera mlůví líp než některé o rok starší holčičky, teď už řekne prakticky cokoli a u 80% ví o čem mluví. Hlavně je to zábava, když dítě ještě nemluví a řekne si co potřebuje. Ale věty zatím spíš něco jako "tatínek doma není" "Agátka jogurt chceš" "babička brejličky nemá" :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANNAWA: Taky jsem takhle dceři koupila medvěda, vybrala si ho sama (ale tak v tomhle věku kolem 1 roku si "vybere" skoro všechno, co je v hračkářství na dosah :o) Je krásný, chlupatý, hnědý, měkký, spí s ním v posteli a ráno nám ho hází na hlavu a vřeští, že jako rodiče vstávat :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: ano, ano a ještě jednou ano. Už takové ambice ani nemám :-D B třeba dostal od O rodičů fakt hezkého plyšového medvídka do postýlky, je vyloženě k pomazlení, vkusný, měkký, akorát pro mimina a setrvale ho ignoruje. Všimne si ho jedině, když mi chce dát najevo, že teď spát nebude a vyhodí ho ven.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MADIETTA: Tak L. má oblíbené hračky...ale nic EXTRA oblíbené...ale nějakého muchláčka-mazlíka jsem si říkala, že by mohla mít...a uvidíme, jak se chytne...

    Ovšem teˇd mě maximálně potěšila - tchýně přivezla naprosto odporného plyšáka (sám o sobě je tak hnusný až je hezký a k tomu je ještě růžový jak cukrová vata....prostě ta krysa vypadá, že je stažená z kůže....). Takže ideální adept na nejoblíbenější hračku....naštěstí mě moje princezna šetří a ani si ji nevšimla...ignoruje ji statečně už víc jak týden, tak jsem ji už uklidila :-) Vůbec se během návštěvy L. předvedla v nejlepším světle - podpořila mamku... Když jsem řekla, že bude spát až do...tak spala...řekla jsem, že krásně jí a jedla ještě lépe než normálně... prostě hodná holka... Zato od odjezdu si mě vychutnává (vzhledem k tomu, že slintá jak bernardýn, tak si myslím, že další zuby jsou na cestě... ). :-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIENNA:
    KRKA: Podle mé zkušenosti si dítě nikdy nevybere za mazlíčka to, co mu vybereš ty. ;-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNAWA: my jich taky měli hromady. Zrovna nedávno jsem narazila na celou plechovku dudlíků.:-D
    KRKA
    KRKA --- ---
    TRISSIE: Fakt jsou děti, které si s tím hrajou? :) my jich máme doma asi 6 a jen je odmalička přehlíží, absolutní nezájem, stejně tak plysaci
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: my máme setrvale doma dudlík asi tak šest, aby se vždycky nějaký našel. Bez nich by noci a odpolední spaní byly kruté.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Super, díky... :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NIENNA: je to CA, tam těchhle mazlideček mají vždycky velký výběr. Já je ráda kupuju jako dárek pro miminko, když nevím, co by se mohlo hodit.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: To zní jako ideální muchláček do postele!!! A firmu máš, že bych to našla na netu?
    Jinak Lenka se oddudlíkovala v 6 měsících a když nepočítám výlet do ZOO,kde ho po 1,5 měsíci na pět minut měla...tak už ho zase nechce a ani nevím, kde je... :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NIENNA: šla bych ho vyfotit, ale mrně ještě spí.
    je to taková ta muchlací plyšová dečka, asi 20x20 placaté tělíčko s nožičkami, velká kulatá hlava a hlavně dlouhé uši - uši jsou důležité, protože se dají cucat místo dudlíku, když se v postýlce někam zatoulá :-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Jak vypadá?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILLUZE: :-)
    váš králík je ten stejný, jako náš Pan Zajíc - očividně se dětem líbí :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNAWA: jj, jak píšeš - je to individuální... :)
    starší dcerka byla jako nemluvně fixovaná na "růžovku" - chlupatou růžovou deku - když ji jednou zadělala - stálo nás to dvě probděné noci, než konečně uschla (bylo to v zimě)... tak jsme ji sháněli po celé republice pro jistotu ještě náhradní... ani nevím, kdy ji to přešlo, teď je má v patě

    mladší se profiluje na Nyx dítě - spává s Hafim (muchlovací pejsek od Oriky), králíkem (od Trissie - úspěšně zabodoval, když se nám na pár dní Hafi kamsi zatoulal) a ovečkou od Rybky
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    TORUVIEL: Žádný, my mazlíka neměli, ani u jednoho syna. Oni ale měli v posteli na spaní mámu, takže asi náhražku nepotřebovali :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: nejstarší syn, pravda, svého času spával s autobusem. Kovovým.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam