• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIENNA:
    KRKA: Podle mé zkušenosti si dítě nikdy nevybere za mazlíčka to, co mu vybereš ty. ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: my máme setrvale doma dudlík asi tak šest, aby se vždycky nějaký našel. Bez nich by noci a odpolední spaní byly kruté.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NIENNA: je to CA, tam těchhle mazlideček mají vždycky velký výběr. Já je ráda kupuju jako dárek pro miminko, když nevím, co by se mohlo hodit.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: To zní jako ideální muchláček do postele!!! A firmu máš, že bych to našla na netu?
    Jinak Lenka se oddudlíkovala v 6 měsících a když nepočítám výlet do ZOO,kde ho po 1,5 měsíci na pět minut měla...tak už ho zase nechce a ani nevím, kde je... :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NIENNA: šla bych ho vyfotit, ale mrně ještě spí.
    je to taková ta muchlací plyšová dečka, asi 20x20 placaté tělíčko s nožičkami, velká kulatá hlava a hlavně dlouhé uši - uši jsou důležité, protože se dají cucat místo dudlíku, když se v postýlce někam zatoulá :-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    TRISSIE: Jak vypadá?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILLUZE: :-)
    váš králík je ten stejný, jako náš Pan Zajíc - očividně se dětem líbí :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNAWA: jj, jak píšeš - je to individuální... :)
    starší dcerka byla jako nemluvně fixovaná na "růžovku" - chlupatou růžovou deku - když ji jednou zadělala - stálo nás to dvě probděné noci, než konečně uschla (bylo to v zimě)... tak jsme ji sháněli po celé republice pro jistotu ještě náhradní... ani nevím, kdy ji to přešlo, teď je má v patě

    mladší se profiluje na Nyx dítě - spává s Hafim (muchlovací pejsek od Oriky), králíkem (od Trissie - úspěšně zabodoval, když se nám na pár dní Hafi kamsi zatoulal) a ovečkou od Rybky
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    TORUVIEL: Žádný, my mazlíka neměli, ani u jednoho syna. Oni ale měli v posteli na spaní mámu, takže asi náhražku nepotřebovali :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADIETTA: nejstarší syn, pravda, svého času spával s autobusem. Kovovým.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNAWA: jojo. Mladší syn chce mít v postýlce nějaké plyšáky, ale vcelku je mu jedno jaké, nejradši si stejně muchlá plínku. Starší syn kdyby ztratil medvídka Martínka, tak by asi žalem umřel.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Je to určitě indivuální, moje děti to takhle s hračkama moc nemají, i když prostřední coby malej pár oblíbených plyšák měl. B už taky nějaký dostal, ale je mu putna, zda v postýlce jsou nebo ne.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TRISSIE: Já pozoruju akorát nadšení z nové hračky, ale za týden, dva se jí okouká. Bez medvěda spí občas, když se zapomene v obýváku, nebo na návštěvě.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TORUVIEL: Pavlovi je 15m a to, že spaní bez Krá-krá nebo Zajíce je problém, víme minimálně od 10m, spíš dýl...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TRISSIE: Dcerka (14m) má teda spacího medvěda, s tím blbne před spaním v postýlce, než usne. A když bychom jí ho v tu chvíli vzali, tak bude plakat samozřejmě. Ale jinak kdyby se ztratil, tak to nevadí, asi ještě není tak stará, aby si uvědomovala, že jí chybí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Můj syn (10 m.) si taky žádnou hračku vysloveně neoblíbil (něco ve stylu, co shání Hawks, vozíme teda na kočárku, protože se to tam dalo dobře přidělat a malej to nemůže zahodit). Žena pořád plánuje, jak bude mít malej svého oblíbeného plyšáka, ale zatim to tak nevypadá. Kromě malýho hadrovýho medvídka, kterýho dostal v bundlu s pyžámkem od známejch — s tim spí, tj. bouchá v noci do postýlky a ráno (v pět) mává na znamení, že dál se spát už nebude.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TORUVIEL: podle všeho individi.
    U nás vidím tu fixaci jen na "spací hračky", které dostává do postýlky odmalinka. Prostě paní Krá-krá a pan Zajíc (minimálně jeden z nich) v postýlce být musí, jinak neusne. A tahá je s sebou, kdykoli může, jako jistotu.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TRISSIE: To nevím, dítě si ještě nic neoblíbilo. Celkově se mi tak zdá, že dceru hračky nebaví. Je nějaký věk, kdy se to třeba zlomí?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TORUVIEL: no ale většinou brzo zjistíš, že ta daná věc je prostě nej :-)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    INUSHKA: Tak nemusí to být zrovna mazlící dečka (může to být plyšák, něco jiného), ta dítětem oblíbená věc. To dopředu bohužel nepoznáš. A kupovat vše dvakrát pro jistotu asi nebudem :-)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Ha, zapisuju za uši, mazlíčka kupovat raději rovnou ve dvou kusech, do zásoby.
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    TRISSIE:
    no prave proto shanim


    TRISSIE:
    ptal, maji v katalogu. ale uz nechodi jako zbozi
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HAWKS: hele, a tady: http://www.detskydum.cz/detail/taf-toys-muchlacek-543201/#zbozi_543201 ses ptal, jestli by ji náhodou neměli skladem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam