• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BALAENA: my koupili Bartovi loni na podzim zateplenou nepromokavou u bundu právě v Lidlu s i kalhotama a ač to nebylo prodáváno jako zimní, většinu letošní mírné zimy v tom v pohodě absolvoval. Takže za mě i Lidl no problem.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    EDERA: to neda, vsak to taky kupuju az od velikosti, ktere uz Tchibo nedela. Ale nekdy neni cas na hrdinstvi a i ten Lidl je dobrej
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    EDERA: ono kdyz se provlekne dlan tak je to v klidu. na zapesti zadna otlacenina se nedelala i po delsim noseni nicmene faktem jes ze treba jsme natrefili na divnej kus.
    EDERA
    EDERA --- ---
    BALAENA: Já vím - to z Normy jsme Tvou péčí jeden rok měli taky. Ale s Tchibem se to nedá srovnat.
    EDERA
    EDERA --- ---
    LEXXA: Aha, tak to jsem nikdy nezaznamenala. Ale je fakt, že moje děti jsou hubený, zápěstí mají štíhlá a naprosto nehrozí, že by je něco škrtilo.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    EDERA: Lidl a Norma je mivaji jednou do roka taky, sice ne tak vychytany, ale az do vel. 128
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    EDERA: limec rukavku je az moc tesny. chvilkama jsme synovi tu ruku museli do toho rvat. zpetne si uvedomuji ze kdyz jsme spechali jsme se moc rodicovsky k prckovi nechovali :)
    EDERA
    EDERA --- ---
    LEXXA: Jakých otravných detailů?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    EDERA: tu mame doma a az na par otravnych detajlu je skvela.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MADCAT: Mně se nejvíc osvědčilo pogumované, flízem podšité oblečení z Tchibo. Bunda a kalhoty. Mívají to v kolekci každoročně až do velikosti 110/116. Bahnit na pískovišti se v tom dá prakticky za každého počasí.
    ***Bezvadná termo bunda od Tchibo - modrá s hvězdičkami 98/104***
    http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=9827489
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Hledaný artikl: stejné oblečení pro dítě i dospělého nalezen: http://www.fler.cz/nebraska
    ADD
    ADD --- ---
    ANNAWA: Já to taky nezkoušela, a vzhledem k tomu, že poptávkové inzeráty potkávám pořád stejné a visí tam dlouhé měsíce i roky, tak mám pocit, že moc nadšených prodejců, kteří by aktivně projížděli inzeráty a hledali, jestli jejich zboží někdo nechce, moc není.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ADD:
    ILLUZE: já poptávkový inzerát nikdy dávat nezkoušela, bála jsem se, že bych se nemusela dočkat odpovědi - nakonec mi u toho hledání vyhovuje, že si vyberu věc, která se mi krom funkčnosti i líbí.
    ADD
    ADD --- ---
    ILLUZE: Výhodou hledání zase je, že si porovnáš kvalitu a cenu mezi inzerenty, za půl hodiny můžeš mít vybráno a s trochou štěstí v další půlhodině zaplaceno a za dva dny máš věc doma.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADCAT: dost mi pomáhá dávat přímo poptávkový inzerát - neprojíždím inzeráty - prostě si zadám - potřebuji a za kolik - kupodivu jsem pak ve většině případů ušetřena "bundiček" a "mucinek", navíc za danou cenu
    ADD
    ADD --- ---
    MADCAT: Jestli si chceš s dítětem užít pobyt venku, je lepší stiknout rty a přežít "obchůdek" na mmb, za 200 pořídit dobrou bundu a nechat dítě lítat, jak chce. Alterantivou je koupit bundu za 1 000 a lítat za dítětem a pištět "neumaž si tu bundu, pozor, ať to neroztrhneš, víš, co to stálo???" - ať už jsou ženský na mmb magoři nebo ne (a některé tam jsou fakt normální), je to lepší, než být za magora sám. ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MADCAT: moje téměř dva roky staré dítě (86 - 92 cm oblečení) má prakticky všechno z MMB, pokud to výjimečně nepodědilo po bratrancích, jen je třeba se obrnit a chvíli hledat. Jsou tam k mání hezké a kvalitní věci za pár šupů. Plus zrovna z toho Lidlu měl bundu, ještě ji má, a nosil ji prakticky celou zimu, pokud to nebylo vyloženě na kombinézu.
    ADD
    ADD --- ---
    MADCAT: Mmb to jistí, nad to, že budeš muset za obchůdek poslat penízky na účetíček, muck, je třeba se povznést. Trochu to odfiltruješ už tím, že budeš vyhledávat "bundu" nebo "větrovku", nikoli "bundičku". :-)
    A pod větrovku tam zkus sehnat merino body nebo triko a dítě přežije, i kdyby spadlo do potoka. :-)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    ILLUZE: hmm, takže značka keep away to jistí, no nic, prolezu to tam trochu a snad mě z toho neflákne :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MADCAT: jednoznačně MMB nebo ještě lepší - sehnat si někoho, kdo má podobné zájmy jako vy a kupovat to pravidelně napřímo od toho známého
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    majitelé dětí poraďte kde sehnat nějaký přiměřeně drahý oblečení na mrňousa 18 měsíců starýho, tzn. velikost asi tak 92 nebo 98 (?), aby nebyl furt profouknutej a následně nemocnej, když s ním člověk chce jít někam ven. buď nějakej softshell, nebo klasická větrovka s podšívkou. nemusí to nějak extra hřát, ale nesmí to profouknout, ideálně bunda s kapucí a gatě k tomu. a nemusí to být nějaká hogo-fogo značka za 2500,- Kč kus, klidně lidl/tesko/tchibo kvalita, tzn. čím míň to bude stát, ale ještě to bude fungovat, tím líp, stejně z toho hned vyroste... jsem zahlídl cosi v intersportu, asi mc kinley to bylo, a bunda stála asi 800,-, to se mi zdálo celkem dost... nebo je to normální a levnější nemá cenu hledat?

    anebo prohlídnout aukro/mimibazar (umřu!) a vybírat tam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam