MARKYSHA: no, to se dělo doteď (nechtěl tričko, pak no zase nechtěl sundat; nechtěl na tříkolku, pak nechtěl z tříkolky a pod.). Teď je zrovna fixovanej jen na to pyžamo. Dělal scénu i manželce, přitom jinak se chová po ránu vzorně. Ale asi ho to přejde.
A z jiného soudku, jen taková historka. Syn si oblíbil medvídka, kterýho dostal v setu s pyžamem (náhoda, že jo). Je to takovej hadráček. Teď je z něj spací medvídek, kterýho ráno vymění pouze za mlíko a večer bez něj nechse spát. Samo po 19 měsících je medvídek patřičně jetej. Jelikož šlo o set z místního supermarketu a dávno už je nemaj, manželka nelenila a napsala jim, jestli by se ještě někde nenašel. Kupodivu odpověděli obratem, že by se nenašel set, ale že vyšťourali jednoho posledního medvídka a toho nám poslali. (Whoa!) Z novýho medvídka jsem zjistil, že je pro supermarket vyrobila na zakázku německá firma Heunec. Těm jsem napsal sám, ale ti se neozvali (dost možná proto, že jsem jim napsal anglicky, neb němčinou nevládnu). Neni to snadný, s těmahle hračkama.