sedačku do auta pro dvouatřičtvrtěletýho kluka - kterou? od mimina máme klasický vajíčko ke kočárku, pak nějakou 0 - 18 kg, která se dá vozit proti i po směru jízdy, ale za chvíli bude vyrostlej i z té, tak co pořídit dál? nějak jsem to zatím nezkoumal, jenom v nějakým obchodě mi padlo voko na
booboo monza sps a celkem se mi líbila. podotýkám, že o ní, jakožto i o dalších sedačkách, nevím naprosto nic, prostě mi na ni padl zrak a celkem se mi líbila (vzhledově). jestli je kvalitní nebo nekvalitní nebo dobrá nebo špatná nevím.
jako první si říkám ale, jestli je vhodný, aby se kategorie sedaček nějak víc překrývaly, jinýma slovama když teď mám 0 - 18, tak jestli je rozumný kupovat další sedačku 9 - 36, nebo koupit radši 15 - 36? pak jsem si všiml, že některý mají místo pětibodových pásů takovej pultík - je to dobrý, nebo jenom pro některý děcka, nebo je to obecně naprd? a pak kterej výrobce? dost vidívám chválu na cybex, ale dá se obecně říct, že všechny sedačky od nich jsou dobrý? nebo je to typ od typu a je třeba číst testy a internetový názory?
dík všem!