• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IJACZEKOtcovský cit... když dva... býti rodičem, bezpečný domov a hračky, kočárek, autosedačka a v neposlední řadě miminko ...
    GREVE
    GREVE --- ---
    ANDREJKA: A hledáte nový nebo ojetý? Fabie nemá moc velký kufr, velikost auta při parkování nehraje zásadní roli. Automat si nemyslím, že by šel dát do všeho. U Škodovek možná, ale s dost velkými následky na cenu.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ANDREJKA: Fabia obecně řečeno neni moc dobrý rodinný auto, ale s jedním dítětem se to dá. Jestli máte ale problémy s řízením, tak bych dost uvažoval o automatu. Opravdu to hodně pomůže.
    SKID
    SKID --- ---
    ANNAWA: Tak pak bych šel do nástupce opět od Romeru. Vlastně nás to brzy čeká.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    dekuju
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    SOJKA: My máme Yedoo Too Too a naprostá spokojenost.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DYNK: právě, my taky máme do 18 kilo, ale už jí začíná být malá.
    DYNK
    DYNK --- ---
    SOJKA: My jsme podedili nejaky odrazedlo s kovovym ramem a bylo dost tezkopadny. Nakonec jsme poridili FirstBike (http://firstbike.cz/product/firstbike-street-green/) s adapterem pro mensi deti a dcera na tom jezdila uz kolem tech dvou let. Pisou, ze je od 22 mesicu.
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANNAWA: Jo, uz v tech patnacti kilech mi prisel vhodnejsi, nez sedacka 9-18. Dcera ma ted lehce pres 16kg a do te mensi (kterou jsem mel jeste v aute ja) uz se moc pohodlne neusadila.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SKID: ta je ale do 18 kilo, ne?
    SKID
    SKID --- ---
    ANNAWA: My máme Britax Romer King II a velká spokojenost. Prcek v ní zvládl i noční cestu do zahraničí. Polohovat se dá.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DYNK: ja vlastně pultik nechci, tedy pochybuju, ze by ho chtěla dcera. Jde ten cybex tedy v pohode už od 15 kilo? Vím, že v parametrech to má.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SOJKA: Naše starší drandila na tomto a mladší drandí teď už taky (mladší má v tuto chvíli 2,5 roku): https://www.nakole.cz/clanky/575-detska-odrazedla-terezka-a-davidek.html
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ahoj. Doporucite mi nejake odrazedlo pro dvouletou holku?
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANNAWA: Ten Pallas je pro dvě váhové kategorie naráz (9-36kg) a nejsem si jistej, jestli ten pultík jde používat i v té vyšší kategorii. Jinak pultikovou sedačku od Cybex jsme do nedávna používali a právě na základě toho jsme pořídili tyhle dvě pro 15-36kg. Jinak polohovat šla i ta pultikova, ale řekl bych, že kdybychom měli variantu bez isofixu, tak tam to nepujde.

    Jinak teda nemám žádnou zkušenost s jinou značkou (kromě tragických sedaček z půjčovny na dovolených). Začali jsme Cybexem tehdy právě kvůli pultíku a teď když byl potřeba upgrade, tak nebyl důvod měnit značku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DYNK: to právě neumí, ale možná je to běžné, nevím ;-)
    A s tou cybex solution jste spokojení? Oni ted tedy mají nový typ pallas a ten je s pultíkem, ale jde odendat.
    DYNK
    DYNK --- ---
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Nemáte, prosím, nějaký tip na autosedačku pro dítě 15 - 36 kilo, která se do polohovat, aby v ní dítě dejme tomu do těch 18 kilo mohlo pohodlně spát? Vím, že některé tuším kiddy to měly?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    http://www.yatatoy.com/bandimal 4r syn to ofrflal, ale 4m dcera to uplne zere. stejne to nejvic bavi mne.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SH_PANDA: Jojo, je to super produkt :) Pro me neni, protoze knizky miluju a vybiram vetsinu uz predem a nechci cekat na dve mesicne :) ale pro nekoho, kdo nema cas a nema prehled o knihach je to supr, i financne :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SH_PANDA: na mě porad nekde pada jejich reklama, ale nejak nevim, zda je mi spis sympaticky jejich výběr knih, nebo jestli mi spis připadá divny nechat si platit za tu omáčku okolo. Spíš za b.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam