• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    _BENNY: nestras, nebo nam ten Babion fakt zakazou.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a na zaver - i Benny pri dlouhych telefonatech subjektivne citi, ze je v nejakem jinem stavu nez kdyz do telefonu nemluvi. tezko rict jestli je to tim elektromagnetem, mozna je to jen stav kdy popochazim, koukam do prazdna a vlastne se jen soustredim na to na co mluvim, coz normalne nedelam, nevim. ale zakazovat kvuli tomu WiFi ve skolach?? proc rovnou nezakazat vsechny hudebni akce, kde ty zvukove vlny nektere lidi obtezuji a to pro zmenu prokazatelne?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    hele jestli budes conti na babionu a potkame se, ja bych takovej vyzkum i klidne udelala, moje matka tvrdi neco podobneho. Ovsem ja tvrdim ze je to psychosomaticky, protoze sedela pri tom v pokoji s wifinou a ta ji nevadi. Protoze pro tu wifinu nema v hlavce koncept, ze to zari... neprijde s ni do styku, neni to IT technik.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    CONTINUITY: Pozoruješ účinky jenom když máš mobil v ruce a píšeš SMSky? Já jsem ještě před rokem měl problém, že telefonát, co trval déle než cca 6-7 minut a já měl pořád mobil u ucha, mi férově zahřál ucho a když jsem volal 20 minut v kuse, tak to mě už taky bolela hlava. Jakmile ale nasadím sluchátka a mobil nechám v kapse, můžu volat půl hodiny a je to v klidu. To samé ostatní funkce telefonu jako SMSky - prostě účinky zaznamenávám pouze když mám mobil opravdu u ucha a z telefonu furt valí plný výkon v průběhu hovoru po dobu více než několik málo minut.
    Peklo bylo když jsem si sluchátka nechal doma a byl jsem v práci a dvě hodiny volal na jedno číslo za druhým. S postupujícím časem v posledním roce, kdy jsem oproti dřívější době provolal řádově víc (předtím třeba 10 minut měsíčně a od loňského roku třeba 400 minut měsíčně), jsem si na ty sideeffekty asi nějak zvykl resp. se snížila moje citlivost to nějak vnímat a moc to hrotit. (klasický návyk/otupělost). Teď to asi zase přestane, protože s největší pravděpodobností měním práci :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    a kdyz v USA probihala elektrifikace, vedla se kampan proti stridavemu proudu. na verejnosti elektrickym proudem zabijeli kone, aby lidi videli jak nebezpecnou technologii si lidi chteji domu dotahnout. a ne nahodou slo o kampan konkurence.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ach, tohleto je fakt tmarstvi. kdyz se zavadelo radio, byly taky noviny plne komentaru varujici pred neviditelnymi zabijackymi vlnami. problem samozrejme neni v tech vlnach jako takovych, ale v tom, ze si clovek priklada k mozku elektromagnet (coz muze byt POTENCIALNE skodlive, asi jako my zde v CR mame pontecialni moznost zazit tsunami a tornada, nikdo na to afaik neonemocnel).

    brr, ty jedovate technologie :)
    LOOK
    LOOK --- ---
    CONTI: porid si handsfree, docela me prekvapuje ze ho jeste nemas. (mozna protoze volas minimalne)

    PIZI: klidne bych do takoveho pokusu sel, ovsem mobil musi byt v aktivnim spojeni, pri tom vysila radove vic nez v klidovem stavu.
    PIZI
    PIZI --- ---
    CONTINUITY: Domluv se s nekym vezmete papirovou krabici, rozeznej kdy je v ni mobil a kdy ne. Pak bych i ja veril tvemu vnimani. Dvojity slepy.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PIZI: hm ;)

    Existuje o tom spousta materiálů, zvlášť ze začátku, než se to mega rozjelo, se toho objevovalo dost
    Ale nepotřebuju je, stačí mi co vnímám přímo, ten tupej tlak v hlavě, bolest rukou z držení zařízení a zvláštní mod (ne)pozornosti při psaní smsek, kterej musím aktivně kompenzovat.
    Ano, to můžeš popřít jako nějaké moje výmysy ;)
    Já naštěstí vlastní vnímání nepopírám.

    Dost o tom ;)
    PIZI
    PIZI --- ---
    CONTINUITY: Ona je minulost plna pribehu kdy se nezakazalo co se zakazat melo a kdy se zakazalo co se zakazovat nemelo. No a je problem uhadat se zda dana situace je to prvni, nebo to druhe. Neni to tak, ze lidstvo je neustale malo opatrne. Je to smes prilisne opatrnosti a nedbalosti.
    PIZI
    PIZI --- ---
    CONTINUITY: Jednoznačně dokázané věci neexistují.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CONTINUITY: Podotýkám, že mobily používám, a jako nástroj je mám ráda. Jejich funkce a možnosti, které poskytují, jsou super věc. Ale to není důvod popírat, že je to naprosto nevhodná a drsná techologie. Měla by se nahradit nějakou jinou, kompatibilní s člověkem. Toho, že ovlivňuje duševní funkce, jsem si všimla i sama. Malé děti by ji rozhodně používat neměly.

    Ta formulace, že by se mělo zasáhnout včas a neopakovat chyby minulosti, kdy se jedovaté technologie používaly beze změn desítky let, se mi moc líbí.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    _BENNY: Pokud vím, škodlivost mobilních telefonů a elektrosmogu obecně je jednoznačně dokázaná věc z mnoha zdrojů. Zvláště u těch mobilů, přikládat si tak silný a agresivní em zářič přímo na hlavu je prostě extrém.

    Jediný důvod, proč se s tím nic nedělá, je obecná mind control, prostě to, že kvůli obchodním zájmům se o tom nemluví a je to tabu.

    Jde to ad absurdum, když jsem třeba volala operátorovi a snažila se zjistit, jak je na tom se zářením GPRS modem (a ten druhý, zkratku jsem zapomněla;), protože mně ze záření běžného mobilu už po pár minutách akutně bolí hlava a na internetu u něčeho takového nevydržím, teprve asi desátý člověk na drátě byl ochoten vůbec přiznat, že nějaké záření existuje, natož mi říct, jestli ten modem září podobně jako telefonující telefon - odpověd je bohužel že ano (a než jsem tohleto vytelefonovala, málem mi upadla hlava, sama od sebe tak dlouho nikdy netelefonuju;)

    Tu mind control bych si představila jako cca: "mobily jsou v pohodě...mobily jsou v pohodě...používej je co nejvíc...jsou v pohodě...kdo říká něco jiného je magor....o jejich fyzikální stránku se nezajímej....jsou v pohodě...je to blahobyt...všechno je ok...vyvíjíme se ke světlým zítřkům....kupuj....používej...nezajímej se....nepřipouštěj....všecko je v pohoděěěěěěééééé......"

    Přijde mi úžasné, že v Radě Evropy, na britském ministerstvu zdravotnictví atd dokázali tohle překonat a začít o problému realisticky mluvit a navrhnout konkrétní kroky. Doufám, že to takhle půjde dál.

    Jestli ty trváš na popření toho, to je naprosto pochopitelné, nic proti.
    Mně se neomlouvej, klub patří Ymladris, mně je to naštěstí už jedno a výskyt denialu v tomto klubu můžu jen pozorovat jako zajímavý psychologický jev.
    MTO
    MTO --- ---
    _BENNY: fajn. myslim ze si nerozumime. nemam potrebu nic dokazovat :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MTO: "Výbor Rady Evropy zkoumal důkazy, že technologie mají "potenciálně škodlivý dopad" na lidi, a dospěl k závěru, že je nutno okamžitě zasáhnout na ochranu dětí.
    MTO
    MTO --- ---
    _BENNY: kouknu na to. i kdyz to vypada slozite. ale mam pocit ze ja o principu predbezne opatrnosti nemluvil.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MTO: zrovna o tom principu predbezne opatrnosti (ktery se chysta byt opet aplikovan) jsem nedavno cetl tohle, docela peknej, i kdyz i docela dlouhej clanek:

    Scinet.cz » Fukušima, jaderná krize, Einstein, Hitler, Evropa a předběžná opatrnost
    http://www.scinet.cz/fukusima-jaderna-krize-einstein-hitler-evropa-a-predbezna-opatrnost.html

    Conti se omlouvam za mirne OT :)
    MTO
    MTO --- ---
    _BENNY: no to asi ne, pac tu zrovna zadny u sebe nemam ;-)
    ale vlastne mam jich tu par zakopanych a sousedi maji. ale nevim. uz to preslo nastesti :-)

    ale vazne. pro to mimino ty vlny nejsou dobry, mobil u uchu taky neni nic senza. a vubec bych se nedivil ze to ma co delat i se zmatenejma vcelama.

    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MTO: mozna ti zvoni v usich kvuli tem orgonitum ;-)
    MTO
    MTO --- ---
    _BENNY: ja nevim, nedavno me dost zvonilo v usich, pricital sem to leccemus (telepatii), klidne i tinitu ( dost nekvalitni sluchatka od 13 let, hodne hudby u beden), ale i nekvalitne zapojeny elektrine...
    fyzice nerozumim, ale neco mi rika ze Teslovy technologie by tolik skodlivy nebyli visjak? :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam