• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KOSMO: treba lidi v mem okoli z principu odmitaji spolupracovat s mafianem Babisem. Jeho metody (brutalni lobbing, ...) uz jsou taky jako dost docela uber-kapitalisticke. Da se to vykladat i tak, ze pravicovi kapitaliste jsou uz v panice, ze lidi priste zvoli levici (uz je korupce fakt stve), takze (miliardari) vytahli do boje na tema Jeste tu je cast pravice ktera chce potrit zlo a prosadit pravo, nemusite volit Sobotku. Ale jde jim jen o to aby zustala pro ne blizsi pravicova garnitura. Tak nevim :-)

    Babis se mi libi svou bezprostrednosti sedlaka, ale zatim ho sleduju spis vyckavave.
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    YMLADRIS: odpovím takhle:
    2. Andrej Babiš - Show Jana Krause 23. 9. 2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Z135Q0G9K58&feature=related


    Máme tady tu demokracii a chceme změnit sys., tak aby nám více vyhovoval. Takže teď každý kdo chce něco opravdu udělat - může. Stačí se připojit k výzvě od Babiše a začít nezištně makat pro všechny. Výsledek může být parádní a taky naprosto v souladu s během věcí.... jenže....

    Kdo tady s těch lidí co sedí a leží někde po náměstích by skutečně něco udělal??? A víte co - zkušenost mi říká, že skoro nikdo - protože oni nechtí nic dělat - chtějí dát jointa, čumět do blba a přitom žít ve standartu Švícarů. Je to jako tady - spoustu se nakecá - ale pak už se toho moc neděje...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Occupy Wall St - The Revolution Is Love - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BRtc-k6dhgs


    ... je to jako psytrance/boom spirit. Je to jako 60. leta, woodstock a tak. Shift of consciousness. Videjko je hezke.

    Pokud toto je mainstream OWS paradigma, tak to se ale prece neda dosahnout stanovanim na ulici a blokovanim kampusu. Tak nevim :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BROZKEFF: a jakej výnos by měl ten "úrok" v poměru k normálnímu zemědělství a jak by sis to prakticky představoval ? la la la cu cu cu ?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    lalala
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    JUNIPETRUS: Díky.

    K topicu. Pokud nejsi napojený na prodej tak by ti mělo stačit, že ti všichni svůj názor řekli a tvůj názor akceptují. Já proti tomu nejsem zaujatý, pár důvěryhodných lidí to doporučuje, ale můj pocit je negativní (jako že všeřešící "zkratka" mi nevyhovuje - třeba se tím sám zpomaluju a dobře mi tak). Z těch textů mám pocit nějakého letadla, snahy prodat za každou cenu a ne posunout a vysvětlit jako například z textů o půstech. Ale je to jen pocit. Názory ostatních znáš, v debatě spojené s osočováním je dobré přestat. Když chceš, vyzkoušej sám a pak (trvá to déle než týden, takže to půjde :-) poreferuj, co a jak (jestli ti za to budeme stát).
    KUATO
    KUATO --- ---
    JUNIPETRUS: sorry, ale uz to prehanis. na tyden, dokud nevychladnes, RO.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PAULMUADDIB: tak ja tu radu taky vyzkousim.
    Nelibi si mi, ze me nejaky floutek omezuje v diskusi, takze jdi se svym moralizovanim do prdele.
    KUATO
    KUATO --- ---
    JUNIPETRUS: na tobe me fascinuje jedna vec. jak se dokazes zaklesnout do nejake diskuze, a obhajovat nazor, o kterym si myslis, ze je spravny. ja to vetsinou vydrzim tak jeden prispevek a pak si reknu, ze dotycni muzou jit nekam do prdele, ze mi to za to nestoji, abych se hadal, jak male decko. ty ne. ty se vydrzis handrkovat, az uz by jeden zakousl i tebe :o)).
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---

    kluci, prestante nudne kecat. je to annoying.



    KUATO dala jsem ti prava, pokud mas napad, klidne res dle sve uvahy.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    JUNIPETRUS: ja si myslim ze je to podvod, ne ze to nefunguje. neustale opakuji, ze to jen moje domenka a ze netvrdim, ze to nefunguje. jak jsem rekl, fungovat bude kde co. a uz bych toho fakt nechal, neni to nijak plodne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JUNIPETRUS: na případu ogmiose a dalších je dobře vidět, že někteří už mají jasno, ale nejsou schopní nebo ochotní to vysvětlit, těch co jsou aspoň ochotných je hrstka a ti zas nemaj možnost debatit veřejně, protože když jde někdo do hloubky, tak automaticky vede flame :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    JUNIPETRUS: Slyšel, narozdíl od některých tady.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PAULMUADDIB:aha, takze mas predstavu,ze lidi by se meli chovat jak tobe vyhovuje,ze verejna diskuse by mela vypadat, jak tobe vyhovuje, aniz by se do ni zapojil a posunul dal. Slysel jsi nekdy slovo tolerance?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    JUNIPETRUS: Mě to velmi zajímá. Ale nezajímá mě jak si tady pořád dokola opakujete stejné argumenty a útočíte na sebe kvůli domněnkám.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PAULMUADDIB: TRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    Tebe fakt nezajima jestli mms funguje nebo ne??
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Tak jsem si vzpoměl na Duška jak vykládal o té pětadevadesátileté paní, co jedla zdravě, měla dostatek pohybu a když jí někdo sral, tak ho poslala do prdele. Protoře se chci také dožít požehnaného věku, transformuji zde tedy svoje námitky a zdvořile vás poprosím, abyste šli s flamem o MMS do prdele :-).
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JUNIPETRUS: najdes

    Serious Concerns Over Alcoholic Beverages with Added Caffeine
    http://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm233987.htm
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MORPHLER: cetl jsi nekdy pribalove letaky k praskum a tabletkam?
    Najdu na tech strankach fda i varavovani pred alkoholem? To vypada jako nebezpecny jed.. mnohem horsi ucinky, nez pisou o mms.
    Akutní otrava (intoxikace)

    probíhá ve 3 stádiích - excitačním, narkotickém a kómatozním. Jednotlivá stádia rozlišujeme dle psychických a tělních příznaků a hladiny etanolu v krvi.
    Excitační stádium je provázeno zvýšenou duševní a tělesnou aktivitou krátce po požití. Subjektivně se taková osoba cítí sebejistá, silná a spokojená. Dochází ke ztrátě kritičnosti a smyslu pro odpovědnost, je narušena koordinace pohybů s prodloužením reakčního času.
    Narkotické stádium se projeví vasodilatačními účinky, tj. překrvením a zčervenáním kůže zejména v obličeji. Chůze je vrávoravá, reakce více pomalejší. Objevuje se dvojité vidění a závratě především při zavřených očích a vleže. Stoupá krevní tlak a puls. Může dojít ke zvracení a roste také objem močení (diuréza). Po předešlé euforii nastupuje významný útlum, lhostejnost a pasivita doprovázená ztrátou smyslu pro realitu.
    Kómatozní stádium nastupuje bezvědomím s úplným motorickým ochabnutím. Dýchání je hluboké a zpomalené (důsledek respirační acidózy). Při zvracení hrozí vdechnutí žaludečního obsahu a zástava dechu.
    Alkoholové hypoglykemické kóma je odvozeno z účinku etanolu, který má významný hypoglykemizující účinek. Mechanizmus je založen na inhibici glukoneogenezy z aminokyselin (potlačení tvorby krevního cukru), kyseliny mléčné a glycerolu v játrech. Nejčastěji se vyskytuje u akoholiků po abuzu na lačno. K projevům snížení hladiny krevního cukru dochází 4-12 hodin po skončení pití.

    Příznaky dlouhodobého působení

    Při dlouhodobém a soustavném požívání etanolu se rozvíjí změna osobnosti člověka. U orgánových změn jsou nejčastější cirhóza jater, záněty žaludku, polyneuritidy (záněty nervů), srdeční změny aj. Nejhoršími jsou ale změny v nervovém systému s projevy patické depresivní nálady a psychickými příznaky: alkoholická Korsakovova psychóza, alkoholická halucinóza, vztahovačnost, alkoholická demence a alkoholická epilepsie.

    Ethanol - Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Ethanol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam