• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    Restartováno :)
    O cestách, technikách, prostředcích, projektech, hnutích, myšlenkách velkých i malých, co pomáhají člověku osvobozovat se a naplňovat svůj potenciál, a skupinám, místům, ekosystémům, uzdravovat se z nemoci civilizace.
    Společným jmenovatelem témat je uzdravení, obnovení rovnováhy, návrat k přirozenosti, nalézání cesty, která je v souladu se životem.

    Ráda bych, aby klub byl o sdílení informací, nápadů a zdrojů - spíše než o diskusích a rozebírání, jestli je nějaké téma dobré-špatné, reálné-nereálné, apod ;) (na tento druh vyžití tu máme klubů dostatek :)

    organnic.blogspot.com (Conti)
    rozbalit záhlaví
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OGMIOS: Jestli má někdo vztah jako boj o nadvládu/zkrocení, je to jeho boj...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PAULMUADDIB: ja to myslel spis tak ze ty chlapi s plesi a briskem co bezdusse tlacej kocarek jsou prilis zkroceny zenou :(
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OGMIOS: I pomocí přílišné ejakulaci se dá chlap zkrotit

    KUATO: Tak jestli jde o to prodlužovat požitek obou, tak proč ne, ale představa, že výron semene způsobuje plešatost a bříško...
    KUATO
    KUATO --- ---
    A to me jeste napadlo, ze s tou prumernou dobou to muze byt jako s prumernym platem - vetsina na nej nedosahne. Tohle se sice muze jevit hloupe, ale kdo vi, kolik frustrace si pak lidi vybijeji na ostatnich v normalnim zivote? Skoda, ze se takovy pruzkum nepodari nikdy udelat, pac by se lhalo, jako kdyz tiskne.
    KUATO
    KUATO --- ---
    A nebo zeny, ktere povazuji na rozdil od sexuologu /postarsich muzu, co uz nemuzou/ 13 minut neboli -prumernou- dobu trvani pohlavniho aktu za nedostacujici :o)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    to mi vzdycky pripadlo zajimave - z hlediska vychodnich nauk si zena v sexu muze delat co chce. a cim vice se tomu podda, tim lepe pro vsechny. naopak muz by mel byt po celou dobu delani sexu ve strehu, aby se nahodou neudelal. tim by zpusobil unik energie a cely prijemny spolecny akt by pokazil. a tento sex ma byt z nejakeho duvodu lepsi nez ten "standardni". nesiri tyhle veci nejake feministky? :D
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KUATO: to byly zensky ktery z nich udelaly voly, jenze ne diky prilisne ejakulaci.
    KUATO
    KUATO --- ---
    CONTINUITY: no, opominas nasledujici - jsi zena, u vas to funguje jinak. zena se orgasmem nevybiji (jaka nespravedlnost, mohl by jeden rici!), teda jak ktera zena jak kterym orgasmem bych si dovolil dodat. ale u muzu je to proste jine. dale prosim rozlisujme - ztracet energii sexovanim a ztracet energii ejakulovanim, to jsou dve rozlisne veci. pri prvni z nich dochazi ke stimulaci celeho tela i mysli, po druhe se bali fidlatka a jde se do lednicky a pak spat :o). kor kdyz uz ti neni dvacet.

    jinak umim si predstavit velmi dobre duvody, proc by pristup k vetsimu nez malemu mnozstvi zakladni zivotni energie byl podminen schopnosti se ovladat na te nejzakladnejsi pudove rovine, kterou je rovina sexualni. clovek, ktery se takto umi ovladat se bude umet ovladat i jindy - je to jista zabrana, pred tim dat diteti do ruky sirky, driv nez dostane trochu rozumu. kolik z mladych muzu ve veku kolem 20 let kypicich zdravim a vitalitou s temito naklada hloupym zpusobem (nechci napsat neco o sebejistych arogantnich zmrdech) a po tricitce voala - titiz mladenci s postupujici plesi a rostoucim briskem, unavene a umirnene tlaci kocarek a poslusne nasleduji svoji zenusku. co se tady stalo? kdo udelal z byku voly?
    PIZI
    PIZI --- ---
    GEN_IO: Jsem muž. Potvrdit nemohu. Jsem tedy důkazem, že každý muž to potvrdit nemůže. Ne, nemáš pravdu.

    A pokud teda jde o ty energie, možná bychom tedy jako muži asi ani neměli chodit do schodů a vůbec nedělat namáhavé věci. Jenomže to je asi blbost, ono to bude složitější.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KUATO: Takovýmhle hláškám jednoduše nevěřím:)

    Všechna ta učení, co tvrdí, že přirozenou sexualitou člověk ztrácí energii, pokud se nenaučí technikám kontroly ejakulace a orgasmu a transformace sexuální energie......věřím, že jsou to úžasné věci, když je člověk chce dělat, že mu můžou přinést krásné zážitky a změny a nové možnosti.....ale nevěřím, že jsou nutné, neumím si představit, proč by nás příroda tvořila takové, aby nám přirozená funkce, která je základem života, nějak škodila.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KUATO: Děkuji, a jen bych dodal, že opravdu si může každý muž potvrdit ze stovek vlastních zkušeností, že jakmile se vystříká, příjde o obrovské množství energie, o spoustu své síly, takové to "můj manžel vždycky hned po souloži usne". V jejich učení je i cesta pro jednotlivce, solitéry na cestě hledající osvícení, apod. Základní cvičení jsou poměrně jednoduchá a dají se dělat prakticky kdykoliv a kdekoliv..
    ..ale už dám pokoj :))
    KUATO
    KUATO --- ---
    PIZI: jj, rozumim, mas pravdu, typ pristupu nebyl zvolen vhodne. lepsi by bylo napsat - ti zatraceni cinani uz pred tisicem let vynalezli metodu resici muzskou impotenci (nebo spis posilujici muzskou potenci) spojeny s dalsimi necekanymi dopady na zivot obou partneru. nikdy to nebylo moc rozsirene mezi obycejnymi lidmi, i kdyz to mohlo byt i dano nizkou gramotnosti obyvatelstva, kazdopadne Mantak Chia to prinesl na zapad a existuje to uz i v ceskem prekladu.

    z osobni (byt omezene) zkusenosti muzu rict, ze oddeleni (muzskeho) orgasmu od ejakulacniho reflexu je mozne a ze takto zazity orgasmus je velmi mimoradna zkusenost. a to se tem cvicenim moc nevenuju, pac jsem lemra lina, ale za deset dvacet let, az nebude vercajk slouzit jako zamlada (pokud teda nevyrobim ten Zivotni Elixir :o)), tak to poradne cvicit zacnu!!
    PIZI
    PIZI --- ---
    Když si všimnete mého příspěvku, tak já jsem se nepřel o funkčnost, ale o přístup typu, mi to funguje takhle, tak to stejně musí fungovat všem a tak by to měli dělat všichni.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KUATO: kolik je na světě cest, kterou z nich mám dát se vést? jj, stará písnička ;)

    Druhou sedmiletku, moc krásné! :) My jsme přerušili druhou sedmiletku velmi tragicky hned v začátku v minulém životě, tak si to teď dáváme znovu.. pámbůh nám pomáhej ;)

    Tak já tu sem zas sem tam něco napíšu, dík za support
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KUATO: Amen :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KUATO: sedet v kostele je nekdy docela zajimavy. preci jenom jsou lidi ktery tam chodej aby byli bliz bohu a nekdy ty kolektivni modlitby jsou dost zajimavy. jednou jsem takhle v anglii uplne cumel jak to bylo husty :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    GEN_IO: no my uz se zenou pomalu zavrsujem druhou sedmiletku :o)
    GEN_IO: no tak daleko jsem se na tehle ceste nedostal, ale muze byt, ze to bude tim, ze po ni az tak poctive nejdu. ono mi to nabourava moje dalsi praxe, ale to by bylo OT. nicmene to co pises, sakrholte, mi vysvetluje nektere pozadavky na tuhle cestu pro svoje zaky od jednoho manzelskeho paru mystiku :o)

    vubec se nemusis s nikym prit o funkcnosti, proste sem napis co uznas za vhodne, a kdyz s tim nekdo nebude souhlasit, no tak hold nebude. ja zazivam euforizujici stavy treba u destilovani zfermentovanych chcanek a to by se zdalo jeste vetsi prastenost :o). proste je vic cest k Bozstvi nez sedeni v kostele.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KUATO: jde to, o tom je, podle mého skromného názoru, tranformace (také)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KUATO: no a nejen to, ono to nastartuje v člověku zvláštní proces harmonizace a přestává mít potřebu jakéhokoliv konfliktu, konfrontace. Věřím tomu, že by i lidé přestali válčit! Podporuje to ohromným způsobem samoléčení celého těla, a člověk se cítí obrovsky vyrovnaný. Samozřejmě až se popere s prvotními stavy, kdy najednou takové obrovské množství hromadící se tvořící energie fakt vyvolávají stavy až extatického pozitivního šílenství a radosti. Je třeba se naučit (učit) tu hromadící se energii v sobě správným způsobem usměrňovat a používat.
    Sperma je schopno stvořit život. Proč ne něco menšího?
    Ale mám pramalou potřebu se s někým přít, že to nefunguje ;) Takže jsem to smazal, abych vám tady tu transformaci příliš nenarušoval... ~om
    KUATO
    KUATO --- ---
    CONTINUITY: kazdy muz by mel omezit ejakulaci pri tuleni. udela tim velkou radost jak svoji partnerce, tak i svym ledvinam :o)
    PIZI
    PIZI --- ---
    CONTINUITY: Aha, asi to někdo smazal. Bylo tam něco o tom, co by měl zkusit každý muž, nějaké partnerské esoterické věci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam