• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    CONTINUITY: menstruace? :)
    F0N
    F0N --- ---
    velmi spontanna jarna tema - vsetko bujnie, rasi, kvitne a rozvija sa. :)
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    Jedna z definic jógy je přesměrování apány (sestupného proudu práný) vzhůru - vertikálně. Překládám si to tak, že veškerá činnost bytosti směřuje jen a pouze vzhůru (k Bohu, řeklo by se) - ideálně.
    No, a takový "běžný" orgasmus je apánický proces, kdy se energie naakumulovaná na svádhištáně rozptýlí horizontálně do prostoru - dokud to "nestříká" do páteře - stříká to ven :-) s ženou či bez...

    U ženské je to stejné - řekl bych - povětšinou si prostě uleví přes sva....


    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ja si myslim ze nejlepsi je se tomu odevzdat, vzit se do okamziku a jit s proudem toho kam se to ubira. vim ze kolikrat sem si rikal jeste ne, jeste ne a nebo myslel na nejaky veci tudle a tamdle a pak to neni ono. proste vzit se do toho procesu, do toho aktu a sdilet, nemyslet na nic, jen byt. coz je ale nejlepsi kdyz ten druhy je na tom uplne stejne. pak to bejva zajimavy :)
    IVQ
    IVQ --- ---
    GEN_IO: mam zkusenost, ze v nekterych situacich /konkretne aktivni penetrace, nebo zjednodusene receno "nahore"/ patrim k tomu typu zen, ktere se orgasmem take vybiji - viz KUATO: . Nemusi tomu tak byt pokazde, a nemusi s tim clovek chzit pracovat, ze... anebo taky muze a to se mi zda teda zajimavejsi,)

    CONTINUITY: jo, to je docela husty... ale: CONTINUITY: ejakujace ≠ orgasmus, nebo aspon nemusi tomu tak byt vzdy, to je myslim zakladni predpoklad ktery nekteri lide neberou v potaz...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    OGMIOS: tak, schovávání nebo naopak předstírání lidi praktikují obvykle z nějakých konkrétních praktických nebo psychických důvodů, ne jen tak pro legraci...;-)
    a podle toho, co tu lidi píšou, neudělání se taky praktikují proto, že se jim to jeví jako užitečná věc ;)
    ale tohleto už začíná skoro být spíš do klubu Orgasmus ;)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    PIZI: no prijde mi to vic slozity nez je zahodno na to to resit :D takze to je moc :D bohuzel to resi spousta lidi aj ja. je to takova honba za zlatym prasetem mi prijde.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    CONTINUITY: no tak jsou ruzne velky orgasmy ze
    PIZI
    PIZI --- ---
    OGMIOS: "moc" si definuješ ty. Takže ty musíš vědět. :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    to je stejne srandovni s tim sexem a pristupem k tomu, udelat se neudelat, schovavat a projevovat. neni to vsechno naky moc slozity? :D
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    GEN_IO: Povídej, jsem zvědavá ;-D
    Orgasmus to teda určitě není ;-), a nějak mě vůbec nenapadá, co máš na mysli

    YMLADRIS: respekt ;-D....
    mám zkušenost jen se snahou orgasmovat bez jasně rozpoznatelných zvuků (nedostatek soukromí;), a už to je dost hustý ;), a jak jsem teď přečetla Reicha, je očividný, že to docela potlačuje přirozenej průběh....
    utajit orgasmus přímo před mužem, to je tedy mnohem větší výzva ;-D
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ať ženy řeknou
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    _BENNY: jo take vzpominam, jak cca pred deseti lety jsme to s muzem resili, akorat jsme meli asi nejaky blby knihy pac v nich stalo, ze partnerka si taky nema davat orgasmus ... takze to tehdy byla v mem zivote jedina serie fingovani orgasmu, tedy naopak neorgasmu, kdyz se mi pravidelne stavalo, ze uz jsem se zase udelala, kdyz jsem jeste nemela, tak jsem ze studu predstirala ze teda ne :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    GEN_IO: jakou?
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    ženy mají ale také na revanž velmi podobně psychicky destabilizující a vysilující tělesnou aktivitu, jako muži ejakulaci.. pro srovnání, jak to může vypadat u toho kterého pohlaví
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    PIZI: to není můj nápad
    PIZI
    PIZI --- ---
    GEN_IO: No právě. Mě šlo o to, uvědomit si, že důkaz neexistuje, chápat, že tvé tvrzení o unylých 30+ je prostě tvůj nápad, teorie, hypotéza, je to "možná".
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    PIZI: a jak ho mám dokázat?
    PIZI
    PIZI --- ---
    GEN_IO: Takže své tvrzení dokazuješ jen tím, že své tvrzení zopakuješ.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    CONTINUITY: Heleď, ale s těmi třicátníky s bříškem, jsi si jistý, že ta jejich vyčerpanost je způsobená sexualitou, a že je to právě tím, že ejakulovali?

    přítomnost semene a jeho energie v těle muže ovlivňuje tolik (a nejen tělesných) procesů v těle, že by se možná kdekdo divil. ta energetická vysátost populace mužů po třicítce celkem dobrý příklad.

    dá se o tom mluvit leta a leta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam