• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRISTRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    v thajsku jsou prý levný pozemky
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Jsi chytrej viď. Říkám znovu, že "je to tu na hovno, čau, řešte si ty hovna sami", je vaše interpretace, mým cílem je pravý opak, tu situaci zlepšit, to neznamená že musím být v ČR, konkrétní místo kam chci jet mám (to neznamená že o tom snad nemůžu diskutovat) a dělám vše proto abych se tam podíval, celá ta potřeba se podívat na možnost žít jinde je právě opřená o velmi důležitou vizi a duchovní moment v mém životě a jestli si myslíš, že by bylo jednoduchý vše tady opustit, tak neni a naopak by bylo jednodušší tady zůstat. Fakt potěšující si číst takový reakce podepřený vašema domněnkama. O mojí skutečný motivaci nevíš ani prd, mužem se o tom bavit osobně. Zkrátka nešlo mi o duchovní poučky, jakože neni žádná jistota apod., i když s tím rezonuju, ale o praktický věci.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    BBAN4N: Vidím to podobně jako ostatní prudiči :D Jestli máš nějaký konkrétní místo, který tě jasně táhne abys na něm byl, tak to víš a nebudeš se takhle ptát na nyxu. Tvrzení, že ti jde o udržitelnost atd. na mě v tomhle kontextu přijde trochu jako výmluva. Výraz "stačí mít otevřený oči", okořeněný nutkáním zdůraznit že "řídím se intuicí" je pro změnu klasická vsuvka kterou používá kdekdo k podtržení čehokoliv, ve výsledku si to ale často překládám jako "jsem lepší než vy a proto je můj názor lepší"; já třeba tvůj pohledu úplně nesdílím. Nic proti tomu se přesunout, pokud to tak člověk cítí, ale postoj "je to tu na hovno, čau, řešte si ty hovna sami" teda palec dolu. Zeptej se sám sebe na skutečný motivace...
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    BBAN4N: Tak v zivote se da spousta veci predvidat, ale kdyby se dalo predvidat vse s urcitosti na 100%, tak by to podle me byla celkem nuda. V podstate jedina jistota v zivote je smrt.
    Strach je prevlecena vira a ze to bude mit Evropa tezky je primo souvisejici s tim kolik lidi tomu bude ochotno verit.
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    Jaroslav Dušek Kupředu do minulosti 27 1 2015
    https://www.youtube.com/watch?v=VI1YPss59HE


    Buďte zdrávi!

    takhle jsem snad nikdy nikoho nepozdravila, což je asi škoda, co má za význam čau nebo nazdar...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Něco takovýho jsem čekal za odpověď, dík, nevěděl jsem že život je nebezpečnej a že neni žádná jistota.
    KUATO
    KUATO --- ---
    BBAN4N: na to doporucuju jedine - prostrelit si hlavu. krchov je totiz asi jedine misto, kde se da dlouhodobe smysluplne a udrzitelne, v dustojnych podminkach, kde zadne nebezpeci nehrozi, prebyvat.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BBAN4N: a potrebujes tam mit uz nejaky fungujici socialni system nebo ti nebude vadit kazdy den se s nekym rvat o kus zvance anebo zivorit? (to k tomu nejmensimu vlivu systemu) co se tyce socialniho zajisteni, bezpecnosti, kulturni zpriznenosti atd se obavam ze nic lepsiho jak nejakou zemi v Evrope nenajdes. ale pokud jses ochotny se mnoha veci vzdat, tak se ti muze libit de facto kdekoliv. jsou lidi co radi jezdi i do Severni Korei, pry je tam hezky...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Není to přímo o strachu, spíš o tom, že když už budu chtít žít nějak smysluplně a udržitelně, budu se logicky snažit to dělat na takovým místě, kde to bude mít co nejlepší potenciál, stejně tak i plození dětí. Řídím se intuicí a ta mi říká, že střední Evropa to bude mít hodně těžký a na to nemusim bejt Nostradamus, stačí mít otevřený oči :-)
    Ale strach tam hraje také svou přirozenou roli, jako bioorganismus mám logicky ze systému, který ve stávajícím stadiu působí na život jako rakovina, opodstatněné obavy :-)
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    BBAN4N: Nejlepsi misto pro zivot je imho to, ktery si clovek zvoli pro narozeni ;) Pokud se bojis systemu, tak je to jen utek pred necim, co te jinde casem stejne dozene .
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Kde si myslíte, že jsou na zeměkouli strategická místa pro budoucí život, když zohledníme nebezpečí kolapsu, války apod.? Evropu jsem odepsal, příští zimu chci jet omrknout Amazonii, jaký jsou vaše tipy? Aby tam bylo teplo, jakž takže stabilní geopolitická situace, dobré podmínky pro pěstování jídla celoročně, co nejmenší vliv systému..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    asi by bylo dobré si rovnou říct, že řešení existuje, jenom není tak pohodlné jako současné orgie konzumu, ale pořád je mnohem pohodlnější, než post-peak realita bez odpovídajících příprav.
    Tamera Healing Biotope 1
    http://www.tamera.org/project-groups/articles-project-groups/blueprint/
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    FRUTAA1: je nejvyšší čas s tím začít něco dělat. za 15 let podle modelu půjde do tuhého a to ani nepočítají s válkou o zdroje, která tou dobou vypukne a USA, Rusko i Čína se na ní právě teď začínají připravovat.
    Limits to Growth was right. New research shows we're nearing collapse | Cathy Alexander and Graham Turner | Comment is free | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...02/limits-to-growth-was-right-new-research-shows-were-nearing-collapse
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    „Budeme pokračovat v tom, co děláme? Budeme pokračovat v ničení života na této planetě? Nebo se vydáme na cestu radikální transformace?“ - z 2. půlky rozhovoru se St. Grofem: http://sedmagenerace.cz/text/detail/doufam-ze-touto-krizi-projdeme
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    with their presence every eco-system becomes healthier

    National Geographic Live! - Jim & Jamie Dutcher: The Hidden Life of Wolves
    https://www.youtube.com/watch?v=d36MK94POaI
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    https://www.facebook.com/events/1544896849120599/?ref=44&unit_ref=related_events
    Přednáška o vzdělávání pro 21. století, hned v záhlaví je Ken Robinson, vypadá to moc dobře :)
    Dnes ve Vile Flora
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    DNF: zatím jsem dokument jen prolítl, ale působí to jak učebnice (prostor pro poznámky) popřípadě mají zkušenost, že každý si popsané metody musí adaptovat a nechali tak místo pro doplňující info... nejsem si jistý, jestli do má bych Rozum do kapsy pro psychonautí záchranáře...
    DNF
    DNF --- ---
    BROZKEFF: mam pocit, ze jako kniha na sebou to ma zbytecne 'magazinovou' upravu.
    Idealni by bylo to vzit, preformatovat, vyhazet balast, a pak si to vytisknout na A4 prelozenou :) Melo by to tak pulku stranej, to uz by slo.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    LEOZ: pokud by to mělo být barevně všechny stránky tak kalkulačka na knihovnicka.cz vyjela sumu přes tisíc korun, reálně tam ale jsou barevné obrázky jen na některých stranách - v případě výběru některých stran to bude něco mezi, ale i tak mi to přijde, že to je docela zbytečné. Obálka může být barevná a případně tak do 10 nejhezčích obrazů co tam jsou taky, zbytek nemá IMHO cenu řešit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam