FESTER: možná tomu opravdu prd rozumím ale možná, jsi ty jen jeden z těch, kterých se ekonomická krize nedotýká, jeden z těch který o sociálním cítění ví prd a žije si jen pro sebe... nebo jsi jen obyčejný prudič, protože kdykoliv jsem viděla něco od tebe tak si prudil :)
já uznávám, že né všemu rozumím, z toho co slyším a čtu, si pocitově a dle svého rozumu vyvozuji jak to asi je, vím, že se nemá všemu věřit, ale čemu mám pak věřit? jsem zvědavá co mi tu o OWS napíšeš ty ;)
taky bych ráda podotkla, že ještě před pár měsícema jsem se o tyhle věci nezajímala vůbec a byla jsem prostě jen obyčejná konzumentka a žila si jen pro sebe, pak se něco změnilo a já se teď zajímám o to co se děje a je možné, že za ty 3 měsíce jsem z toho zmatená a tápu a nevím jak co přesně je, ale zajímám se dál abych si to urovnala a věděla.... učený z nebe nespadl a mě sice neomlouvá, že jsem 27 let jen kalila s kamarádama a pařila hry na pc a nevěnovala pozornost vládě, válkám, naší historii a vůbec ničemu.... ale teď se to snažím dohnat ...