• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    DIVER
    DIVER --- ---
    Záhadné úhyny ptáků pokračují. Mrtví opeřenci padali z nebe v Itálii i Kanadě - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/zahadne-uhyny-ptaku-pokracuji-mrtvi-operenci-padali-z-nebe-v-italii-i-kanade-1b7-/zahranicni.asp?c=A110109_142940_zahranicni_vel

koukam, ze "kritické selhání počítače řídicího systému pro sprejování" je celkem bezna zavada. nejenze selhal pocitac dvakrat po sobe v USA. ted selhal i v italii a kanade... :)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Tak měl sem pochybnosti, možná že opavdu nějaký chemtrails existujou, ikdyž proč by byly vyvíjeny než kvůli našeu blahu a ochraně - o nic jiného demokratické vládě spojených státu jít nemůže /to myslím smtelně vážně, jsem kovanej euroatlanista, bacha na mě/. Ale jeden odkaz mě doved na nějakou slovenskou obdobu té žumpy-na-peníze osud.cz, kde jako ÚDAJNÝ DŮKAZ chemtrails bylo tohle video, s poznámkou že v 0:10 až 0:20 SE MLUVÍ O CHEMTRAILS!! Jenže kdo vládne aspoň trochu jazykem našich západních a jižních sousedů, může sledovat učené a logicé vývody pana meteorologa jenž vysvětluje chemtrails coby naprostý hoax...Kupříkladu (primárně) mraky ve výšce kde lítají dopravní letadla neovlivňují počasí (myslet si že částice o de facto nulové hmotnosti padají v téhle části atmosféry na zem je podle mě stejná blbost jako myslet si že něco může někam spadout v meziplnetárním prostoru,))) Ale jsem sociální vědec a ne fyzik a rád se nechám poučit.

Vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=ufSXl2fMj94
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    GORG: a vysvětli i majitelům psů, že se jicih psi nemají co při ohňostrojích plašit, jo?
    GORG
    GORG --- ---
    DIVER: mně se ta souvislost s Wheelerem a fosgenem moc nezdá.. dal jsem to tu spíš pro pořádek, ale to vysvětlení s ohňostrojem mi přijde jako míň uvěřitelné než zdejší topic ;) aby tolik ptáků nedalo ohňostroj, tak nám tu padají na hlavu denně, ne?

ale mohlo to souviset se zemětřesením... nebo HAARP... stejně mi vysvětlení ohňostrojů přijde ujetější a tak trochu v duchu toho paranoidního hledání .. "raiconálního" vysvětlení :) to samý s ufo - bahenní plyn, balón apod. já ty ptáky klidně uzavřel tak, že vysvětlení nevíme... nespěchat k vysvětlení, že jde o vojenský experiment apod., ale ani nebrat příliš vážně ta vysvětlení o ohňostrojích, která mi připadají ještě víc přitažená za vlasy než že v tom jedou reptiliáni. ,) je vidět snaha vše nějak vysvětlit za každou cenu zaběhlými znalostmi, což mi přijde jako protipól k paranoie.. jako podobně obsesivní
    CROME
    CROME --- ---
    GORG: "Důležitou poznámkou o iráckém fosgenu je, že žádná Západní země, včetně Spojených států, není schopna fosgen vyrábět, což z něj činí zbraň hromadného ničení nevyčíslitelné hodnoty, "

kecy v kleci, fosgen se da vyrobit velmi jednoduse a take se vyrabi, jako surovina pro dalsi zpracovani v chem. prumyslu....
    DIVER
    DIVER --- ---
    GORG: "" Bezprostředním důvodem pro Wheelerovu vraždu, říká zpráva, byl transport iráckého fosgenu do zahraničí minulý týden na palubě cisternového letadla KC-767 US Air Force z letecké základny Little Rock do Afghánistánu, když krátce po startu došlo ke „kritickému selhání“ počítače řídicího systému pro sprejování nad centrálním Arkansasem a to způsobilo smrt tisíců červenokřídlých kosů. ""

a jak to bylo s temi kosy podle biologu:

(...) Většinou jde o důsledek meteorologických jevů, někdy v kombinaci s lidským přičiněním, jak tomu zřejmě bylo v Beebe: nepřízní počasí zesláblí ptáci zpanikařili, když se dostali doprostřed novoročních ohňostrojů. Masové úhyny ryb mohou být buď důsledkem nemoci, nebo rychlým přílivem extrémně chladné vody. To je zřejmě případ krabů v Kentu: Británie zaznamenala jeden z nejchladnějších prosinců za mnoho let.
    „Je to prostě součást koloběhu života,“ řekl britskému listu Star zoolog Tony Child. Vizionáři zániku světa – za vydatné pomoci senzacechtivých médií – ale vědí své: Už to začalo!

Zvířata po celém světě hromadně hynou. Podle vědců o apokalypsu nejde – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/veda-skoly/221663-zvirata-po-celem-svete-hromadne-hynou-podle-vedcu-o-apokalypsu-nejde.html
    DIVER
    DIVER --- ---
    GORG: neznam ten odkaz, ani tu informaci, ale verim tomu. praskovani - at tajne nebo netajne - se praktikuje uz desitky let. zpiva o tom mladek a nektera letadla se jako praskovaci dokonce vyrabeji a oznacuji. jsem naprosto ochotny verit tomu, ze nekdo, nekde a z nejakeho duvodu delal nejaky (klidne tajny) pokus s rozptylovanim prachu, castic nebo aerosolu do ovzdusi. co ja vim: test nove zbrane, test rozprasovani bojovych latek, test ovlivnovani pocasi, vedecky test atd.

nejsem uz ochotny verit picovinam, ze dopravni letadla tajne praskuji celou planetu. ze to ma celoplanetarni (neberu ani polo ani ctvrtiplanetarni, ba ani mensi) rozmery. ze je to nejaka konspirace.

duvody jsem tu opakovane shrnul: neexistuji zadne dukazy. kondenzacni cary jsou bezny, srozumitelny a popsany jev. akci vami popisovanych rozmeru NELZE utajit, NEBUDE konspirativni, NUTNE se musi proflaknout. neni jasny ani duvod toho vseho a pak jsou tu i takove detaily, ze kazdy, kdo by se na takove konspiraci podilel, by v pripade rozprasovani cehosi do ovzdusi, byl zaroven i obeti.
    GORG
    GORG --- ---
    DIVER: mně se jeví dost vypovídající, že takovéto práškování již úspěšně tajně probíhalo. dokonce dodnes, když o tom někomu řeknu, tak mi to nevěří, ačkoliv je to veřejně k dispozici přímo na oficiální webstránkách britského ministerstva obrany. už jsem to tu linkoval.

tedy ačkoliv byly související dokumenty odtajněny, přesto je to úspěšně "tajeno" dál, protože pod svícnem je největší tma, a otázka tedy asi není, co je možné utajit, ale v co jsme ochotni věřit.
    GORG
    GORG --- ---
    Vysoký státní úředník zavražděn poté, co test zbraně v Arkansasu způsobil masovou smrt | CEZ OKNO
    http://www.cez-okno.net/clanok/sorcha-faal/vysoky-statni-urednik-zavrazden-pote-co-test-zbrane-v-arkansasu-zpusobil-masovou-smrt
    DIVER
    DIVER --- ---
    NATEP: ROFL :)))

nejsem pilot, ale vim naprosto jiste, ze KAZDY pilot musi mit prehled o hmotnosti stroje. pocita se z nej napriklad potrebne palivo (jeden z dilu Leteckych katastrof byl presne o tom spatnym vypoctu). pokud nalozis par metraku nebo treba i tun, musi o tom pilot vedet. a stejne tak bude po dosednuti vedet, ze mu tech par tun nekde ve vzduchu "nenapadne" uniklo, protoze nebude sedet stav pohonnych hmot.

a i kdyby to slo mimo pilota, porad tam misto nej bude personal, ktery ty letadla rozebira a nejaky trysky by tam jiste nasel. dalsi personal to pilotovi musi nalozit a nacerpat. to proste nelze utajit, protoze to vzdycky u kazdyho letadla a kazdyho cerpani bude vedet minimalne nekolik lidi.

jinak fer, pokracuj, zajimas me:)

1, jaky to teda ma dusledky?klidne pridešj i tu spoustu dalsich :)
    2, cim se to dela?
    CROME
    CROME --- ---
    NATEP: jo dusledky to ma predevsim takove, ze lidi ztracej soudnost a posledni zbytky racionalniho uvazovani :)
    NATEP
    NATEP --- ---
    DIVER: Ti říkám, že to takhle nefunguje... většina pilotů ani techniků o ničem neví.. dokonce ani letušky o tom neví... :)
    DIVER: Jaký to má důsledky se ví... a určitě bude spousta dalších, o kterejch se neví... Čím se to dělá se taky ví... a proč přesně? myslím že důvodů bude víc, ty hypotézy čemu všemu to může sloužit si můžeš zjistit z těch materiálů, co tu jsou...
    DIVER
    DIVER --- ---
    a nejkomictejsi je, ze vlastne nikdo ani nevi, proc by se to delalo, cim a ani kdo to dela.

je to asi jako divat se do slunce a tvrdit, ze nas ozarujou mimozemstani. nebo dest svadet na pokusy s pocasim a polarni zari na magicky experimenty tajny vojensky zakladny v antarktide :) dukaz absolutne zadnej - jenom prosty fyzikalni jev zamenovany za konspirativni picoviny.
    DIVER
    DIVER --- ---
    * men in black :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    GORG: studii? nestaci ti wikileaks nebo fotky z abu ghraib? a jiste bych toho vystoural vic. hele, ja verim, ze (by) sla treba utajit vrazda kennedyho, protoze v tom (mozna) jelo treba deset lidi. a i kdyby dvacet nebo sto.

jenze vy tady tvrdite, ze nekdo po cely planete praskuje ze vzduchu. kolik to asi tak musi byt tisicu tun chemikalii? kolik pilotu, techniku a dalsiho personalu? i v minimalnim poctu jsou to tisice lidi, presuny tisicu tun materialu a v neposledni rade jeho vyroba. a neni to jako jednou zmacknout spoust (a pak se zbavit vraha), ale znamena to makat na tom denne a roky. a v naprostym utajeni, protoze krome fotek kondenzacnich car jsem nikdy zadny jiny "dukaz" nevidel a neslysel.

to je proste nemozne.

teda leda ze by fungovalo to programovani mozků nebo tuzka z man in black :)
    NATEP
    NATEP --- ---
    DIVER: Tak jak to popisuješ by to asi fakt moc dlouho tajit nemohli.. ale takhle to nefunguje...

ATOMINATOR: No něco co je vidět na obloze se fakt moc utajit nedá. Ale můžeš naprogramovat lidskej mozek, aby tomu lidi nevěřili, i když to maj přímo před očima....
    GORG
    GORG --- ---
    DIVER: To co píšeš o utajování prostě vůbec neodpovídá mým zkušenostem.
    Imho se můžeme bavit o relevanci/pravdivosti některých faktů a tvrzení, ale argumentace "to by se nepodařilo utajit" plave zcela na vodě, ze které svá tvrzení vaříš. Máš nějakou studii o úspěšnosti utajování, která tvá vrzení potvrdí? :) Nemáš jasnou představu ani v tom, jestli má jít o tisíce, statisíce nebo miliony lidí ,)

Tvůj projev dost připomíná rybáře zveličujícího rozměry ryby, kterou chytil. Lidská psychika je úžasně zamotaná a člověk mnohé dokáže utajit dokonce i sám před sebou.

ATOMINATOR: Princip utajení, že o tom vždycky někdo ví :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    MTO: nerekl bych, ze vojenska letadla potrebuji o mnoho mene personalu nez civilni. a ve vysledku je rozdil jen v tom, ze na nich makaji chlapci v zelenych namisto modrych monterek :) taky se po praci seberou a jdou domu za zenou a ditetem. a pak se nejspis v noci prevaluji, nemuzou usnout a premysleji o tom, ze dneska zase naplnili tri letadla chemkama. nakonec usnou, rano si udelaji kafe a jdou zase plnit chemky. blah... :)

wikileaks jsou hezkou ukazkou toho, ze i z armady tecou informace. a to pritom ten vojacek trpel jen frustaci a depkama, nikoli vedomim, ze se podili na chemickem praskovani sebe, sve rodiny, svych pratel a milionu lidi...

resume: i kdyby to mela byt nakrasne jen vojenska letadla, na veci to nic nemeni. proflaklo by se to tak jako tak. proc to jeste nevi assange? jede v tom taky? :)

od veci neni ani poznamka od atominatora. "vi se to" skoro verejne. proc se jeste nikdo z tech tisicovek (az statisicu, mozna milionu) lidi, co se podileji na vyrobe, preprave, plneni a vypousteni chemikalii, nepromluvil? pritom by slo o dost vetsi vec, nez kdyz nekdo vynese video jak z vrtulniku postrileji nejaky civilisty nebo jak americti vojaci tyraji iracke vezne.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Když je to tak utajené, tak jaktože o tom víte vy?
    GORG
    GORG --- ---
    DIVER: ta první část jsou docela relevantní připomínky, ale to s tím utajením (a množstvích lidí) se právě mnoho lidí plete. to je imho to *nejsnadnější* utajit cokoliv.. čím šílenější a zločinnější tím snadněji..... možná v době wikileaků hůř,), ale i na wikileaks je zatím vidět, jak se nejhůř podařilo utajit ty nejnepodstatnější věci (diplomatické depeše apod.)... tedy různá piditajemství a minilži.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam