• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    MTO
    MTO --- ---
    YouTube - ‪chemtr.joj.flv‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=bwiW5TvCCIQ

Slovensko je před ČR ve značném předstihu se zprávama o chemtrails.
    GORG
    GORG --- ---
    Defense.gov News Transcript: DoD News Briefing: Secretary of Defense William S. Cohen
    http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx?transcriptid=674

Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves.

// tady je zvlastni zminka o zpusobovani zemetreseni pomoci elektromagnetickych vln (ad kauza HAAARP). tam teda hovori o nejmenovanych statech, kde pry je vyvijen tento typ technologii. kde to zjistili? zdroje informaci ? to bysme toho chteli po defense.gov moc :)
    MTO
    MTO --- ---
    Chemtrails, an Introduction
    http://educate-yourself.org/ct/

If you are unfamiliar with the subject of chemtrails, you should first read this general overview of the chemtrail spraying operations which began in earnest in late 1997. Without first reading the introductory overview, it's difficult to understand the later informaiton that is being presented here. There are several key points to understand about the chemtrail spraying program.
    CROME
    CROME --- ---
    troll vola chyt trolla :)
    KOZMA
    KOZMA --- ---
    "Člověk by neměl věnovat pozornost provokativním komentářům od takzvaných trollů a zástupců Páté kolony. Je mnoho lidí, jejichž prací na webu (za niž berou peníze) je odvracet pozornost čtenářů od důležitých a závažných témat. Nikdy nepředkládají žádné důkazy a argumenty, jenom žvaní. Bohužel, pak je tady další kategorie nevědomých lidí, kteří by udělali cokoliv, aby si získali pozornost, i přímými nadávkami. Z mého hlediska je odpovídání na takové vzkazy ztrátou času. Rozlišuji dva zdánlivě podobné pojmy: ignorance a nedostatek znalostí. Druhý pojem je naprosto přirozený stav. Člověk nemůže vědět všechno, to je normální a dá se to změnit. Avšak ignorant nechce vědět, i když má příležitost se poučit, což považuji za zločin. I v našem tématu je to zločinem, protože měli příležitost získat informace. "

-Nikolaj Levašov v interview o modifikaci počasí

CROME
    CROME --- ---
    RAEVA: ale jiste prevelice zle se vede vsem kdo pravou viru nemaji. Ja kuprikladu jsem deprivant nikdo me nemel nikdy rad a nedokazu se zamilovat :(.
    Jinak ti gratuluji, vypadas, ze jsi schopna stanovit diagnozu po internetu a doporucuji tve nadani dale rozvijet v Akademii svate stolice pro zvlast vazne pripady.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAEVA: tvoje myšlení je i v tomto případě zcestné
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: myslim, že to bereš příliš vážně ;) jdi se projít na sluníčko asi ti to chybí :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAEVA: to je úplně v pohodě, já bych byl hrozně nerad aby ses rozplakala kvůli mě;
    po vcelku jednoznačné debatě bez argumentůl ze strany chemtrailistů přijdeš s tím, že nad louny práší.. as aby pršelo, když máte ve středohoří srážkový stín, tak to vemou v 8mi tisících
    ne ja si jak ufo nepřipadám
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: myslím, že si jen hodně vypruzelej a nešťastnej sociopat :D ale jako gl a hf ;) z lidí jako jsi ty si opravdu už nic nedělám ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já jsem prudič a ty zmasírovaná ovce bez špetky kritického myšlení k sobě samé, kor chemtrails
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    a popravdě nejsem jedna z těch co tvrdí že chemtrails je dobré nebo zlé, vůbec netušim co to je, jen jsem to dnes viděla u nás :) ano zajímalo by mě co to je ale to se stejně nedozvím....
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: i když :) teď jsem si lehcep ročetla pár věcí dole a jem i jasné, že si jen prudič :) takže v pohodě od tebe názor neberu ;)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PALEONTOLOG: nějak ti nerozumim, myslelaj sme že je tohle klub o chemtrails? pokud tedy není tak hold unbook a tradáááá :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAEVA: zjisti si kdo letěl, zavolej na letiště jestli se jim nevysypal z kufru hliník; jasná seš ty
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    dnes v Žatci cca 14h....myslím, že tohle je jasné chemtrails ne? omlouvám se za kvalitu fotek, fotila jsem telefonem...

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a takhle jde zpochybnit jakýkoliv názor, co nejde zpochybnit jsou přesvědčivá fakta, takže krom fotek prosím o nějaký pěkný hmotný důkaz
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    APIN: víš ono dojde na průser zpravidla dycky když někdo řekne - tak a teď je to takhle a teď víme jak to je a plyne z toho to a to.. a v kontextu této myšlenky je úplně jedno jestli jsi pro a nebo proti chemtrails
    GULL
    GULL --- ---
    NATEP: jasný, říkal jsem si, že z prvního pohledu se nedá nic moc jistě určit.. dik
    CROME
    CROME --- ---
    no nekomu staci malo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam