• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    Chemtrail – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

fotografie, souvislosti, dukazy, proc?

kdyz budete postovat svoje fotky, napiste prosim datum a misto. diky.

Beck - Chemtrails

chemtrails , a song by beck
    http://www.youtube.com/watch?v=7VmAQqi3OJc
    rozbalit záhlaví
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: poporade ... fajn, takze pokud to spravne chapu, tak ta fotka proste JEN ukazuje, ze se za letadly ve WW2 vytvarely kondenzacni stopy, ale uz vubec nic nerika o tom, jak dlouho tam tam visely. A ted tedy co dalsiho, krome teto obecne zname skutecnosti, ze za letadly se od urcite vysky tvori kondenzacni stopy ma ukazovat ci dokazovat ? A jaky vztah to ma k obrazku v zahlavi, ktery uzakuje kondenzacni stopy, ktere tam visi hodiny?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Ja uz ti na otazku odpovedel(nekolikrat). Ted jsi na rade ty.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: To je dost divne, v zahlavi je fotografie kondenzacnich stop, ktere visi na nebi nekolik hodin. V cem tedy spociva ta vzajemna podoba, co maji spolecneho ?

A bonbonek na zaver, co ma podle tebe ta fotografie ukazovat/dokazovat/vyvracet?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Nikde sem nenapsal ze jde o hodinu starou stopu.
    Psal jsem ze jde o shodnou kondenzacni stopu jako je v zahlavi. Tj. svym obsahem (kdyz clovek zanedba jine slozeni leteckeho paliva).

Kolikrat to jeste budes potrebovat napsat znovu?
    Rad bych se tedy dozvedel kdo za chemtrails stoji. Jak jsem jiz take nekolikrate psal.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: ty to proste nechapes. Vic polopaticky uz to podat nejde :

Ty na tom obrazku vidis kondenzacni stopu starou hodinu

Ja na tom obrazku vidim kondenzacni stopu starou tak asi minutu.

Kapis to uz? Takze se te ptam jeste jednou , opravdu chces i nadale tvrdit, ze na tom obrazku je kondenzacni stopa podobna te v zahlavi tj stopa, ktera tam visi nekolik hodin?
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Tve problemy s interpretaci psaneho textu po internetu doopravdy resit nebudu. Osobni flame v klidu presun do posty.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: fakt nevim, proc musite venovat tolik casu kondenzacnim stopam. nad tim nepremejsli ani dite ;0)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    takovymu cloveku je tezky se vysmat do xichtu, pac to proste nepochopi ;) natoz po nem chtit aby popsal co je na obrazku, ktery sam nalinkoval ... ach jo
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: ja tam vidim ufony jak praskuji nebohe americke letce. to je kurva jasny jako facka, ne?
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: co je nesrozumitelneho na otace : Co vidis na tomto obrazku?

Misto odpovedi na jednouduchou otazku linkujes dalsi a dalsi obrazky. Zamysli se nad sebou a zkus to znovu, tohle skutecne nema uroven, odpovedi se vyhybas, protoze by ukazala zcela jasne, ze nad linkovanym obrazkem jsi nepremyslel a slepe jsi ho prevzal s tim, ze neco dokazuje/ukazuje. Zatimco neukazuje vubec nic.
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Lepe ti odpovedet nedovedu. Obrat se na odborniky.

Jako dalsi srovnani ti mohu nabidnout

S touto:

Vice energie ti doopravdy venovat nechci, ocividne to nestoji za to.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    HONZAS: to je super vzpominka. Takovy jev by mohl nastat, pokud by vzduch pred pruletem letadla byl vlhky prave tak, ze se jeste nevorila kondenzacni jadra a nevznikaly mraky, ale dostatecne vlky na to, aby se kondenzacni stopy nerozpoustely. Dalsi zvyseni relativni vlhkosti at uz zmenou tlaku ci teploty by melo za nasledek vytvareni priprodnich mraku. Ano takovy stav muze nastat. Imho tak 3x do roka, mozna 10x do roka ... ale rozhodne ne kazdy druhy den.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: uz zase motas nekolik veci dohromady a hlavne nekolik fotografii dohromady. Na otazku, co konkretne znazornuje ta jedna fotografie jsi odpovedel, ze znazornuje probirany jev tzn kondenzacni stopu od obzoru k obzoru, ktera nemizi v radech minut. Na coz jsem ti odpovedel, ze tomu tak neni. Ze na te fotce je videt kondenzacni stopa max minutu stara a nic to nerika o tom, zdali mizi ci nikoli. To bych oznacil za klicovy moment. Pokud se na tomto neshodnem, pak zrejme vidis vic nez ja. Podle me tam proste probirany jev neni. Prosim o vyjadreni se k teto skutecnosti.

Jine fotky a jine veci muzeme resit pozdeji, ted me zajima tato jedina fotografie (ktera podle me nerika vubec nic).
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    vzpomínám, jak na začátku osmdesátých let ležíme na louce u Jordánu v Táboře a díváme se na nebe (bylo mi asi 8,10 let)a na něm pozorujeme od obzoru k obzoru letící letadlo a za ním tvořící se čáru. Byla přes celou oblohu a držela třeba několik hodin, jindy byla kratoučká a hned se rozptylovala...práškovali nás už tehdy??jinak můj švagr, Švéd, létá pro Skandinávské aerolinky - ptal jsem se ho co si o tomto fenoménu myslí...díval se na mě jako na debila a prohlásil, že měl o mé inteligenci jiné mínění:-)...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Ja ti na tvou otazku dle tveho nejlepsiho vedomi a svedomi odpovedel.

JOHNYTHEDEVIL --- --- 10:40:44 4.7.2012 ---
    NINE_OF_NINE: promin, ale porad si nerozumime. Zkusim zopakovat jeste jednou a zduraznit tu pasaz, ktera je dulazita.

Vysvetli mi, co je na te fotce a co se tim snazis rict a jak to souvisi s jevem zvanym chemtreails tj. cary prez celou oblohu, ktere nemizi.

NINE_OF_NINE --- --- 10:41:34 4.7.2012
    JOHNYTHEDEVIL: Protoze se jedna o shodnou vec jak ti uz ponekolikate pisu.

Linkoval jsem jsem tuto fotografii protoze je to kondezacni cara stejne jako ty co jsou v zahlavi, stejne jako ty co jsem postl na fotografii zde
    [ NINE_OF_NINE @ Chemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus ]

Pote co jsi tvrdil ze drive zmizely kondenzacni cary za nekolik minut.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: mno helejse, podle tvyho statusu vidim, ze jsi aktivni, ale dokoncit rozdelane tema asi nechces. Dockam se tedy vyjadreni, co jsi mel na mysli, kdyz jsi linkoval tuto fotografii ? Prosil bych jeste jednou polopaticky: co vidis na te fotce a co se tim snazis rict/vyvratit.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: tohle skakani od jedno k druhemu me fakt nebavi. Pojdme nejdrive dokoncit jedno ...
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Doopravdy vydrzely driv jen nekolik minut?

Ano
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: tak ja ti to tedy reknu po lopate. Na te fotce nic takoveho neni, je tam videt cast kondenzacnich stop, velmi kratka na to, abys z nich mohl vycist, zda se na obloze udrzi minutu nebo 5 hodin. Polde velikosti zobrazenych letadel a uhlu pohledu se da rict, ze konec zobrazene kondenzacni stopy tj pravy dolni roh, muze zobrazovat kondenzacni stopu starou tak max minutu a to jeste pridavam. Takze jeste jedou ... kde jsou ty kondenzacnistpy, ktere se udrzi na obloze hodiny? Proste je tam nevidim.

Otazky poporade, nejdriv si ujasnime co kdo vidi. Inac mas na mysli otazku "kolik lidi je v tom namoceno?"
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Protoze se jedna o shodnou vec jak ti uz ponekolikate pisu.

Ma otazka se nehodi?
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    NINE_OF_NINE: promin, ale porad si nerozumime. Zkusim zopakovat jeste jednou a zduraznit tu pasaz, ktera je dulazita.

Vysvetli mi, co je na te fotce a co se tim snazis rict a jak to souvisi s jevem zvanym chemtreails tj. cary prez celou oblohu, ktere nemizi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam