• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    Chemtrail – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

fotografie, souvislosti, dukazy, proc?

kdyz budete postovat svoje fotky, napiste prosim datum a misto. diky.

Beck - Chemtrails

chemtrails , a song by beck
    http://www.youtube.com/watch?v=7VmAQqi3OJc
    rozbalit záhlaví
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    JVCNC: jestli se mě ptáš, tak Ti neodpovím, nevím to, ale Tilopa nabízel expertní summary, tak by mq to zajímalo, jestli to jde pro laika v pár větách přechroustat...
    A jestli je to odpověď, tak z ní moc moudrý nejsem :-)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JVCNC: to si vymyslel sam?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    DARJEEL: treba tim ze jine radary interferuji s meteoradary a ovlivnuji tak vysledky mereni?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Czech Republic - záplavy 07/2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8_veSL5_eMw
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    TILOPA: a čím teda vznikají tyhle kružnice?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA: presne tak, je velice snadne hned davat nalepky konspirace a pritom si nic neoverovat:-)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: TILOPA: co je svinstvo? Ze nekdo ty mraky vytvari a ridi, tak aby byli povodne.

TILOPA: no urcite, by se lidi meli ptat takovychto lidi. Ale nerikej, ze budes kazdemu co ti rekne. A v pripade, ze ti nejake meteorolog rekne, ze jde o Haarp, co udelas?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    ALCATOR: to s tim udrzeni tepla vodou je mysleno jak? prave voda ma jednu z nejvetsich mernych tepelnych kapacit a slana morska voda obvzlaste
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Our Coming Environmental Catastrophe: Geoengineering and Weather Warfare - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=NUZ_5xR8j8s
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    JUNIPETRUS: tak nam rekni, co to je podle tebe za svinstvo, ty kruhy kolem srazkovych radaru. No jen nam to poradne vysvetli, at si to muzem pripustit. Blaboleni analfabetu me fakt nedesi
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA: asi je pro tebe prijatelnejsi teorie, ze nas priroda tresta, nez si pripustit, jaky svinstvo se kolem deje co?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CONTINUITY: pokud se nepletu, ve francii nesmis pouzivat wifi ve venkovnich prostorech. to znamena, z tvyho bytu by nemel signal presahnout do ulice. o zakazu mobilu pro deti nic nevim :) zdroj

ja jsem treba schopnej akceptovat, ze namorni sonary jsou schopny rusit signaly velryb, takze pak bloudi a konci na pobrezi, stejne jako meteoradary by mozna mohly narusovat navigaci ptaku nebo netopyru, ale s tim svetlem a narusovanim nevim.. to co ty vidis je stejne jen elektromagneticky zareni viditelnyho spektra... jina debata je vyroba osvetleni tak, aby svetlo bylo co nejprirozenejsi pro lidsky oko.. jenze to se nebavime o zarivkach a zarovkach z ciny za 5ks za 15kc dobra cena pani.. :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ARMADILLO: ;-DDD

samozřejmě to už jsou potom ty esoteričtější věci, kdo volá a proč ;DD
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VYHULENY_UFO: Jízda všemi těmi prostředky je mi nepříjemná, stejně tak např. pobyt pod zářivkami, ale dá se to vydržet, ostatně, jsme odmala cvičeni, abychom to vydrželi. Vnímám to tak, že bych si opravdu přála, abychom používali technologie kompatibilní se životem, ale když tedy máme tyhle, holt je třeba vyvinout způsoby, jak to tam vydržet - zdokonaluju je taky odmala:)
    S přirozenou radioaktivitou nemám dost zkušeností, to bych musela pobejt někde, kde je jí hodně, a porovnat :)
    S těma mobilama to není psychickýho rázu, sorry. Mimochodem, tuším ve Francii zakázali používání mobilů malým dětem, myslíš že kvůli problémům psychickýho rázu?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Ja hrozne nerad telefonuju s tchyni. Ona je taky obcas z okolniho vesmiru mi prijde.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CONTINUITY: a co jizda metrem, tramvaji, trojlebusem, vlakem ci jinym eletro autem ci busem? co televizni a radio vysilace? co signal gps?? co prirozena radioaktivita, ktera se v nekterych castech nasi zeme vyskytuje??? :)

co se tyce tech mobilu, je otazka, jestli tyhle problemy spis nejsou psychickyho razu... ja taky hrozne nerad telefonuju.. je to strasne neosobni i kdyz mas toho druhyho cloveka jakoby hnedka u hlavy. a to obcas musim v praci vydrzet i telefonaty delsi nez 10-15minut... hlasitej odposlech je dobry reseni... nebo sluchatka ;0)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdybys mi v tu chvíli, kdy se zkřiveným oblirčejem končím nějakej dlouhej hovor, řekl, že se mi to zdá a to záření přiletělo z okolního vesmíru, koupil bys pořádnou ránu....nejspíš taky z okolního vesmíru ;D
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    SCHIZOGENES:
    VYHULENY_UFO:

Mně by zajímalo, proč mi z těch EM věcí nevadí wifi ;DD

Vadí mi mobily, a to hodně, není na tom nic podprahovýho ani esoterickýho, je to bezprostředně fyzický, pokud telefonuju víc než 5 min, rozbolí mě hlava, a bolí čím dál víc, dokud to neukončím (s jedinou kámoškou, co ráda hodně mluví do telefonu, to probíhá takto: "glogloglo" "promiň, musím končit, bolí mně to...." "ale ještě.....gloglogloglo" "promííň, musím končit, ono to fakt bolííí"....."gloglogloglo"..."au, nezlob se, už fakt nemůžu, měj krásnej večer...CVAK")
    Když držím mobil v ruce, bezprostředně cítím tu agresivní vibraci, ruka začne brnět, pokud je mobil aktivní, telefonuje, datově komunikuje, je to horší.
    V blízkosti vysílajícího mobilovýho modemu taky nevydržím, u kompu, do kterýho je strčenej, se nezaseknu na internetu víc než 15 minut ;), i když bych ráda ;)

Wifi mi oproti tomu nepohodlí nepůsobí. Mám pocit, že ho vnímám, tedy, že v prostoru, kde není, je jaksi větší klid, soustředěnost, ale není to pro mně podstatné a nebolí to. Stejně tak pozoruju rozdíl mezi místností kde je a není zapnutej počítač, ale pokud jsem zdravá, nevadí mi to a počítač mi za to stojí :)

K oběma těm technologiím, wifi i mobilům, mám jinak pozitivní vztah, ráda je používám, jsem ráda že existují, akorát u těch mobilů je to prostě praktickej fakt, se kterým musím počítat, že jsou au.

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SCHIZOGENES: je otazka, co skutecne citis... dovolim si pripomenout, ze z okolniho vesmiru na nas utoci zareni uplne jinych kalibru nez jsou nevykonna wifi, cinske mobily.. a to ze vrni vedeni vysokych napeti je celkem uz dlouho znama vec :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam