trocha základního čtení ne tak úplně na dobrou noc
http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf
"This publication has been reviewed by security and policy review authorities, is unclassified, and is cleared
for public release."
obávám se, že aby se člověk dobral pravdy, musel by se dopídit i toho co unclassified atd. jaksi není, a v dotyčné sféře už se velice ostře šlape na prsty...
(laskavé čtenářstvo hodnotí pouze obsah výpovědi, nikoli osobu zpovídajícího)
toto považuju za výpověď odborníka, blíž mě nepustí
a meteoradary... já nevim...
četli jste ten slavný haarpatent? vím že v zámoří se hystericky patentuje každá číčovinka, ale stejně tak mám problém uvěřit, že
toto vzniklo přirozenou cestou... nejvíc se mi líbí
"Thus, this invention provides the ability to put unprecedented amounts of power in the earth’s atmosphere at strategic locations and to maintain the power injection level, particularly if random pulsing is employed, in a manner far more precise and better controlled than heretofore accomplished by the prior art, particularly by the detonation of nuclear devices of various yeilds at various altitudes."
je to č. 4,686,605 btw
manuálek jsem zatím nečetl ale nevím jestli je k němu volný přístup...
kdyby bylo těch
patentů málo, pěkné čtení je třeba seznam patentů v držení nejmenovaných zbrojařských molochů neboli kontrola davu a sledování tinfoilheads od terminálu za popíjení kafíčka
aa aférka s vypouštěním kontejnerů svinstva (odpadu z chemického průmyslu apod.) na hlavy občanů snad Thajska? tam někde..., bývalou zaměstnankyní velice pěkně zdokumentovaná, obsahující i důkazy o korupci a provázanosti těchto aktivit s jistými evropskými degenerá... monarchiemi, zapletenými do kdečeho, je sledovaná tak ostře, že to snad nebudu psát ani sem
meh now howgh+gtfo