SCHIZOGENES:
VYHULENY_UFO:
Mně by zajímalo, proč mi z těch EM věcí nevadí wifi ;DD
Vadí mi mobily, a to hodně, není na tom nic podprahovýho ani esoterickýho, je to bezprostředně fyzický, pokud telefonuju víc než 5 min, rozbolí mě hlava, a bolí čím dál víc, dokud to neukončím (s jedinou kámoškou, co ráda hodně mluví do telefonu, to probíhá takto: "glogloglo" "promiň, musím končit, bolí mně to...." "ale ještě.....gloglogloglo" "promííň, musím končit, ono to fakt bolííí"....."gloglogloglo"..."au, nezlob se, už fakt nemůžu, měj krásnej večer...CVAK")
Když držím mobil v ruce, bezprostředně cítím tu agresivní vibraci, ruka začne brnět, pokud je mobil aktivní, telefonuje, datově komunikuje, je to horší.
V blízkosti vysílajícího mobilovýho modemu taky nevydržím, u kompu, do kterýho je strčenej, se nezaseknu na internetu víc než 15 minut ;), i když bych ráda ;)
Wifi mi oproti tomu nepohodlí nepůsobí. Mám pocit, že ho vnímám, tedy, že v prostoru, kde není, je jaksi větší klid, soustředěnost, ale není to pro mně podstatné a nebolí to. Stejně tak pozoruju rozdíl mezi místností kde je a není zapnutej počítač, ale pokud jsem zdravá, nevadí mi to a počítač mi za to stojí :)
K oběma těm technologiím, wifi i mobilům, mám jinak pozitivní vztah, ráda je používám, jsem ráda že existují, akorát u těch mobilů je to prostě praktickej fakt, se kterým musím počítat, že jsou au.