• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SCHIZOGENES: Prosimte, a vy kdyz pozorujete tu oblohu, tak si porovnavate jednotlivy contrails (pardon, chemtrails) s aktualni pozici, rychlosti a letovou hladinou toho danyho letadla a aktualnim pocasim + reportem z meteoradaru z toho letadla?

nebo koukate na oblohu a rikate si "hmm, tohle letadlo vypada ze je hooooodne vysoko, a nechava hoooodne divnou stopu, tak to jsou sichr chemtrails"?
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    to už tu bylo? ok... sry, mažu se a jdu něco dělat

zůstal bych u toho, že oficiál USAF oznámil
    "sypeme vám hliníkem potažená skelná mikrovlákna na hlavu za proklamovaným účelem z letadel, jsme schopni jak vypouštět jednorázové bundles, tak souvislý proud, dělá to bordel na meteoradarech, šíří se to nad rozsáhlým územím a můžete to vdechnout..." to mi přijde jako slušná definice chemtrails

a sorry, ale pravidelný kruh jakžtakž modré oblohy v neméně pravidelných varháncích kolem (a to jsou na nebi k vidění větší zvěrstva) mi s přírodním původem dohromady nejde a nepůjde...

dovolil bych si navrhnout postup navýsost vědecký: pozorování, kterak z jednotlivých kondenzačních stop doslova a do písmene vzniká souvislá vrstva ksindlu... měl jsem outdoor zaměstnání a spoustu času tento proces sledovat a inhalovat... račte použít vlastní zrak nebo časosběr, i když už téma doznalo takové profláknutosti, že ty mrdky slyším létat převážně od půlnoci dál (a ráno už je mléčno)

a jestli některého nyxáka pustí do útrob boeingu, zanechavšího předtím za sebou na obloze nejapnou vizitku, ať tam jde nejlépe s kamerouuu... nejlépe vyšetřovat podezření z trestného činu genocidy a s plnou parádou
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ATOMINATOR: oh boy, here we go
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ADMIX: Plácni ji hadrem namočeným v octu!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ATOMINATOR: bilderberg mi prave do obyvaku poslal vyzvednou muru ... kouka mi do monitoru, jak si vyhledavam informace o chemtrails
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    btw. pokud berete maily jako důkazy, tak Petře Bostlové neustále píšou Ilumináti; už tu byl na českém území i Antikrist, ale vyhnala ho modlitební kampaní

PETRA BOSTLOVÁ: PRAVDU NELZE UMLČET | Co si v novinách nepřečtete…
    http://petrabostlova.wordpress.com/

sorry za OT, ale nač se zabývat iluminátskými chemtrails, když tu jde opravdu do tuhého
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Zeptal bych se na to jednoho znamyho, co tyhle veci dela na jednom letisti, ale bojim se, ze by se mi vysmal, co jsem to za debila, a ze by me pak prejelo cerny auto bez znacky.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Ja nevim, ze nic nenasel, z dokumentu jsem neucinil zadne zavery, melo to slouzit pro vas jako prehled
    - co se bezne dela
    - kolik lidi na tom dela
    - jakej je objem ty prace (kazdy letadlo kazdejch par let)

Princip kamuflaze predpoklada, ze tam to zarizeni je nainstalovano trvale, a tudiz
    - v tom jede vyrobce
    - jedou v tom designeri tech letadel
    - jedou v tom konstrukteri
    - jedou v tom vsichni, co provadeji simulace a zatezovy zkousky

Netahej do toho moji viru a rozporuj fakta. Jediny, v cem mas pravdu, jsou vojensky letadla (castecne), takze pokud se ted presuneme k tomu, ze chemtrails jsou military project a sprejujou jen vojensky letadla, tak diskuse skoncila, protoze nemam jak to rozporovat.

SCHIZOGENES: Nee, uz zase: ADMIX
    To je tak do oci bijici trolling, ze jsem to ani dal nekomentoval.

JUNIPETRUS: Opet - kdo to udela, kdo vymeni prostorove narocnou nadrz + zarizeni za neco, co nezanecha stopy ani po montazi, ani po demontazi, nezmate to mechaniky, nenecha to po sobe napadnej prazdnej prostor, a k cemu si nebude celej hangar suskat "co to je za divny lidi s cernym nakladaku bez SPZ?"
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: jako, ze ve specialnim hangaru na to nejsou vybaveny neco vymenit nebo vyndat?:-)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    SCHIZOGENES: ale nekteri jsou zde novacci, ja tu taky nejsem od zacatku
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: jak vis, ze nic nenasel? Vira je super vec.
    Z dokumentu se mi zdalo, ze ruzni technici zkoumaji ruzne casti, ze? Princip kamuflaze muze fungovat i na mechaniky. Takze ano, vse vypada jak ma byt, ale v praxi(v chodu) to muze fungovat jinak.
    Ale na druhou stranu, to taky neznamena,a tedy netvrdim, ze neco nasel, ze mechanici byli oklamani atd.
    To vedecky pristup vyzaduje uplatnovat striktne skepticky postoj.

Jak jiste vis, hypotez jak vlastne funguje chemtrails je vice.
    Tim, ze vyloucime podil na teto spinavosti civilni letadla, jsme napr. nevyvratili moznost chemtrails coby vojenskeho projektu.
    Problem s vojenskymi projekty, ze jsou tajnustkarske, podlehaji zvlastni rezimum, velmi pravdepodobne disponuji technikou ne znamou verejnosti a nemuzem na ne poslat statni inspekci.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SCHIZOGENES: Ano, vice urovni dokumentace je bezna vec nejen v letectvi.

Znamena to taky, ze kdyz tam vyrobce da nadrz na chemtrails, tak mechanik si toho nevsimne, protoze to nema v manualu? (pokud jsme teda uz opustili tu teorii, ze kazdy letadlo pred a po kazdem servisnim zasahu leti do tajneho hangaru nechat si vymontovat nadrz a trysky)
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    thou shalt google better... or do not google by google... ale hledej opatrně, mohl bys něco najít

všechno už tu bylo, tahle diskuze je tu roky a mě už to moc nebaví...
    a vy to nečtete :-))
    předevčírem: "existují totiž dvě úrovně dokumentace – jedna pro běžné mechaniky, druhá, kterou má k dispozici pouze výrobce"
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tady se mi dokonce podarilo vyfotit tu trysku!

ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ale jo, beru - je mozny, ze v kazdy spolecnosti jsou dva mechanici (jeden prohlizi nadrz na palivo a druhej nadrz na hovna), ktery jsou placeny vladou a drzi jazyk za zuby, a rozhodne nikoho z kolegu nepusti podivat se zrovna do ty jejich nadrze.
    A taky v aerolinkach jsou vycleneny mechanici, ktery drzi jazyk za zuby, a nikomu neni divny, ze si ty nadrze tak hlidaj.
    A designeri jsou taky placeny vladou, a nechavaj v letadle, kde se resi kazdej centimetr, velkoryse misto na nadrz pro chemtrails a skryte trysky.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A uz vubec nejde o to, co jsme na tom videu mohli videt - chapu, ze tys tam videl spoustu magie, ktery nerozumis, a za kterou se muzou schovavat chemtrails - ale o velmi zevrubny dokument o tom, cim kazdy letadlo prochazi kazdych nekolik let.

A ja se znova ptam - kde jsou nadrze pro chemtrails, kde jsou fotky, kde je distribucni system, a jak je mozny, ze nikdo nic takovyho pri tehle prohlidkach nenasel.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Ty vole, poslouchal jsi to video? Redaktor vleze do ty nadrze a rika "Tady pan X Y stravi pristi dva tydny v tyhle nadrzi a bude hledat znamky koroze nebo praskliny"

Hned na zacatku rikaj, ze cela ta generalka trva pres 5 tydnu.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: Tak jsem si to prosel to video.
    Hele jestli tohle je pro tebe jasny dukaz, tak budes opravdu docela naivni a duverivy clovek.
    Takze co jsme tam mohli videt? Tisice dratu, ruzne trubky, schema motoru.
    Nadrz - vlezou si do hlavni nadrze, posvitej si tam baterkou, a mechanik rika, ze nadrz ma 6oddeleni. Tim je u konce "rozborka" nadrze, a ty mas zrejme dojem, ze jsi perfektne prozkoumal palivovy system.
    "Nas" mechanik mluvil neco tancich v zachodem systemu. Takze v cem spocival pruzkum tohle systemu?
    Vyndali misu, a pak nam ukazali animaci splachovani. Super, opet dokonale prozkoumana zdokumentovana nemoznost jakekoliv nemoznosti pouziti tanku pro ucely chamitrails.
    Prosto slaby, slaby.
    V tom dokumentu je to co muzes videt, nebo ma neco vypadat jak vypadat.
    Ze smysly a dojem muze klamat, a ruzne kamuflaze, na tom je zalozena kouzelnictvi.
    Magic s Biggest Secrets Finally Revealed S01E06 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=PUhglavOi-o

Treba ten trik s nozem
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SCHIZOGENES: STOP CHEMTRAILS!
    CHEMTRAILS ARE BACK!
    Mind-control CHEMTRAILS
    CHEMTRAILS DELIVER BIRD-FLU?
    SCIENCE-FOR-THE-PEOPLE

mam si z toho odnest neco noveho, napr. dukaz o umisteni chemtrails v letadlech?
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    JUNIPETRUS: na letadla a jejich dily jsou ponekud narocnejsi normy na vsechno nez u auta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam