• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: ne contrails:-)
    to ja nevim, jak to mate chapate, spis by me zajimalo jak to chapete. ja to treba nechapu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Jak tohle mame chapat? Chemtrails?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TOMMY69 --- --- 1:47:13 6.5.2013 --- 05:42 :: diskuze :: nyx :: pripominky uzivatelu
    ^ (+30)
    dneska nekde mezi Prahou a Nymburkem.. ten tvar nas proste prekvapil :)

se nedivim:-)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILOPA: no kdo jinej.
    to mi pripomina.
    WEIRD CLOUD FELL FROM THE SKY! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qpysApXRXYE
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Protoze nic nenaznacuje tomu, ze standardni fyzikalni jev kondenzacni stopy je obejit necim jinym.

Ja nic neporovnavam - ja vidim letadlo a vidim kondenzacni stopy, ktery jsou dobre zdokumentovany a fyzikalne jasny (aspon vetsine lidi). Vy vidite neco jinyho, ale nemate pro to jedinej dukaz.

Na to sledovani se vas opakovane ptam (bez odpovedi) proto, ze se ohanite terminy jako "contrails se zmeni ve svinstvo", "tahle stopa vypadala uplne jinak" nebo (tvoje) video "podivejte se, jak nektera letadla nezanechavaji skoro zadne stopy, zatimco jiny contrails tam zustanou desitky minut".
    Kdybyste na chvili vypnuli chemtrails modul, tak by vas mozna napadlo, ze ty letadla muzou letet v jiny vejsce, jinou rychlosti, s jinym poctem motoru, s jinym typem motoru, s jinym vykonem motoru, s jinym palivem v motoru, a ze kdyz leti dve letadla 5 minut po sobe, tak je temer jistota, ze leti v jinejch atmosferickejch podminkach.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: ale houby, to jsou normalni contrails:-)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: jak vis, ze to jsou kondenzacni stopy?
    Byli tu skywriters, pry zadne konspirace, ale neni to contrails. Pokud by takove letadlo letelo primo a vypustele ten dym,nebo co to je, rozeznal by jsi to od contrails?
    porovnavate jednotlivy contrails (pardon, chemtrails) s aktualni pozici, rychlosti a letovou hladinou toho danyho letadla a aktualnim pocasim + reportem z meteoradaru z toho letadla?
    porovnavas trails s aktualni pozici, rychlosti, letovou hladinout a aktualnim pocasim + reportem s metoradaru toho letadla ?

ps: report s meteoradalu z letadla se da nekde videt?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SCHIZOGENES: Proboha, vy si neumite nic najit? Google chaff deployment:

V-22 Osprey Chaff/Flare Test - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IeDMipBdC-o

BTW nemichej dohromady konspiracni teorii a funkcni a overeny mechanismus.
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    ADMIX: jde tu čistě o to "pozorování, kterak z jednotlivých kondenzačních stop doslova a do písmene vzniká souvislá vrstva ksindlu", nejlépe přes celý den

zeptej se, ale ať přiloží tu (nejlépe video)dokumentaci atd.

zatím můžeme přemýšlet, proč OSN (u mě tedy nic pozitivního) vydává prohlášení o zákazu manipulace počasí a Maui protestuje proti zasírání svého nebe, které mu přináší turisty potažmo prachy

a jak vypadá vypouštění chaffu takto tryskáčem?
    půlnoc, zatim
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JUNIPETRUS: Odpovidat na otazku otazkou ... to zni, jako bys nemel odpoved, ktera by te neztrapnila.

Jinak ano, ja to delam, letadla pozoruju, a na kondenzacnich carach neshledavam nic zvlastniho - mozna proto, ze mam aspon castecny povedomi o tom, jak a v jakym prostredi vznikaj, coz je v tomhle klubu evidentne nedostatkova vlastnost.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: add prvni odstave: a ty to delas?
    A dokazes poznat pravy kozy od tech se silikonem?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo a jenom abych te s tema USAF vratil do reality, na zem, hluboko pod chemtrails - tohle je chaff, alias radar countermeasure (pozorovatel si povsimne prilozeneho pravitka):

ADMIX
    ADMIX --- ---
    SCHIZOGENES: Prosimte, a vy kdyz pozorujete tu oblohu, tak si porovnavate jednotlivy contrails (pardon, chemtrails) s aktualni pozici, rychlosti a letovou hladinou toho danyho letadla a aktualnim pocasim + reportem z meteoradaru z toho letadla?

nebo koukate na oblohu a rikate si "hmm, tohle letadlo vypada ze je hooooodne vysoko, a nechava hoooodne divnou stopu, tak to jsou sichr chemtrails"?
    SCHIZOGENES
    SCHIZOGENES --- ---
    to už tu bylo? ok... sry, mažu se a jdu něco dělat

zůstal bych u toho, že oficiál USAF oznámil
    "sypeme vám hliníkem potažená skelná mikrovlákna na hlavu za proklamovaným účelem z letadel, jsme schopni jak vypouštět jednorázové bundles, tak souvislý proud, dělá to bordel na meteoradarech, šíří se to nad rozsáhlým územím a můžete to vdechnout..." to mi přijde jako slušná definice chemtrails

a sorry, ale pravidelný kruh jakžtakž modré oblohy v neméně pravidelných varháncích kolem (a to jsou na nebi k vidění větší zvěrstva) mi s přírodním původem dohromady nejde a nepůjde...

dovolil bych si navrhnout postup navýsost vědecký: pozorování, kterak z jednotlivých kondenzačních stop doslova a do písmene vzniká souvislá vrstva ksindlu... měl jsem outdoor zaměstnání a spoustu času tento proces sledovat a inhalovat... račte použít vlastní zrak nebo časosběr, i když už téma doznalo takové profláknutosti, že ty mrdky slyším létat převážně od půlnoci dál (a ráno už je mléčno)

a jestli některého nyxáka pustí do útrob boeingu, zanechavšího předtím za sebou na obloze nejapnou vizitku, ať tam jde nejlépe s kamerouuu... nejlépe vyšetřovat podezření z trestného činu genocidy a s plnou parádou
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ATOMINATOR: oh boy, here we go
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ADMIX: Plácni ji hadrem namočeným v octu!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ATOMINATOR: bilderberg mi prave do obyvaku poslal vyzvednou muru ... kouka mi do monitoru, jak si vyhledavam informace o chemtrails
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    btw. pokud berete maily jako důkazy, tak Petře Bostlové neustále píšou Ilumináti; už tu byl na českém území i Antikrist, ale vyhnala ho modlitební kampaní

PETRA BOSTLOVÁ: PRAVDU NELZE UMLČET | Co si v novinách nepřečtete…
    http://petrabostlova.wordpress.com/

sorry za OT, ale nač se zabývat iluminátskými chemtrails, když tu jde opravdu do tuhého
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Zeptal bych se na to jednoho znamyho, co tyhle veci dela na jednom letisti, ale bojim se, ze by se mi vysmal, co jsem to za debila, a ze by me pak prejelo cerny auto bez znacky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam