MATT: Přijde mi, že víc toho uvidíš, když půjdeš každej den VEN a podíváš se NA OBLOHU, než přes jakejkoliv web :))....v tom je podstata věci.
Myslím, že tu nikdo netvrdil, že se trailuje každej den.
Co se mně týče, v místě, kde žiju, jsou jednotlivý "chemtrailový dny", kdy je obloha totál přeškrtaná. Je těžký sledovat jejich frekvenci nějak přesně, to bych se tomu musela systematicky věnovat, což nedělám, a hlavně pořádně vidět je to jen, když je jasno, tj. teď v zimě nic moc....
Ale určitě to není každej den. A dokonce mi přijde, že od roku cca 2009, odkdy si toho všímám, frekvence klesla. Prostě jednou za xx....vyletěj všichni a je přečáráno (což mimochodem nedává moc smysl z hlediska normálního letovýho provozu, pochybuju, že by v něm byly až takový výkyvy).
Z letošní zimy mám stejnej dojem jako MTO. Konkrétně teď na podzim, ne a ne přijít zima, pořád letní počasí. Na přelomu listopadu a prosince to vypadalo tak, že teplo-teplo-teplo, pak chemtrailovej den, dva, pak se zatáhlo, ochladilo, začlo pršet....na obloze divná narůžovělá kaše, všude dusivá mlha, takhle několik dní.
Pak se to rozptýlilo a bylo zase teplo.
Napadla mě paranoidní teorie (samozřejmě si nedělám nároky na pravdivost), že se zoufale snažili vyvolat zimu, protože kdyby nenastala vůbec a začátkem prosince začlo jaro...respektive rozjelo se jaro, rozkvetly stromy a pak všechno zmrzlo.... byl by už fakt hned akutní průser pro zemědělce atd, kterej by se nedal jen tak ignorovat......
Po jedněch chemtrailových dnech přišla ta zvláštní kalamita, kdy poprvé v historii české veřejné dopravy zároveň sněžilo a mrzlo, což vmžiku paralyzovalo všechna kolejová vozidla a dostávali jsme se z toho týden. Že by něco jemně "jinak" v tom na první pohled normálním počasí?
Pak se to teda srovnalo, teda až na těch x jednotlivých dnů s teplotama 10-18C (hlásný trouby z médií do omrzení opakujou, že je to normální, protože v roce 1961 bylo v lednu taky jeden den 12C...blabla...)......
Poslední dobou, co bylo celkem normálně, jsem si výraznější trail aktivity nevšimla...(ale jak říkám, až tak moc nekoukám....
:o)