• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUKIDE: no to padaj a nemusej z letadla, staci kdyz vitr nekde na skladce zvedne prach z ulozenych bordelu, zejo.... popripadne stardust alias kosmicky prach, ze... :P nebo silnice a zplodiny z motoru a obrouseny brzdovy desticky... ne, obcas jsem daval ve skole pozor :P
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VYHULENY_UFO: konspiraci ani ne, ale jen abys věděl, že i když nevidíš chemtrails tak přece jen nějaký ty sračky na tebe padaj :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUKIDE: peknej seznam prisad do leteckych paliv. co z nej mam vyvodit, nejakou konspiraci ? :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUKIDE: dobre, ctrnact dni po praskovani z nebes ani stopy... :P
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VYHULENY_UFO: á návrat z dovolené... .) jak bylo...
    jo o tomhle vím
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO:
    Ruseni meteorologickych radiolokatoru CZRAD
    http://radar4ctu.bourky.cz/Ruseni.html
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUKIDE:

Bezdrátové sítě stále ruší meteoradary. Provozovatelé jsou nepoučitelní – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...le-rusi-meteoradary-provozovatele-jsou-nepoucitelni/sc-4-a-179355/default.aspx

Snímek z radaru s paprskovitými výsečemi, které nezpůsobuje déšť, ale chybně nastavené bezdrátové sítě
    MTO
    MTO --- ---
    Peer-Reviewed, Court-Admissible, Scientific Research Paper Published Exposing Geoengineering
    http://stateofthenation2012.com/?p=20032

“Evidence of Toxic Coal-Fly-Ash and Chemical Geoengineering in the Troposphere: Consequences for Public Health”
    — J. Marvin Herndon
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    KUKIDE: čtvrtý obrázek: přímo ve středu těch kroužků je jeden ze dvou radarů, které ta data snímají, Benešov u Boskovic. Takže jasné rušení/chyba měření.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATT: to vypada na psy festival... dalo by se predpokladat, ze pod vlivem lsd se da videt ledasco... i praskujici krecky na obloze :P
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MATT: Kamarád to pozoroval taky a fotil, poprosím ho :) Ta konfigurace, která mě tak dostala, asi teda nebyla na obloze až tak jasná celou dobu, omlouvám se za nepřesnou formulaci, samozřejmě to, co jsem popsala, včetně toho letadla, tam bylo optimálně vidět v nějakej konkrétní okamžik.
    MATT
    MATT --- ---
    CONTINUITY: kdy prosimte zaclo to praskovani? a kde? ;)

Watch Videos Online | europe satelite IR timelapse 26.-29.5.2014 | Veoh.com
    http://www.veoh.com/watch/v72502347JR6AcnJD
    MATT
    MATT --- ---
    CONTINUITY: zda se, ze zeditovali i fotky, protoze nic neobvyklyho nevidim..
    The Smoker Caterpillar: PERSONAL *Freqs Of Nature Chronicle*
    http://www.smokercaterpillar.com/2015/07/freqs-of-nature-chronicle.html
    MATT
    MATT --- ---
    radary mivaj taky problemy s ruznejma prasacky udelanejma wifinama, coz by klidne mohli bejt ty kruhy. contrails na radarech videt jsou, stejne tak jako stopy za velkejma namornima lodema.
    a jinak to tu musi sledovat nakej insider, protoze kdyz jsem zminil, ze se mi nestah domu meteosat, tak mi to dohral do pocitace v praci, abych to musel svest na chybu SW nebo pripojeni, nikoli potvrzeni jejich akce!

a teda fakt nevim, co mam videt na tom prvnim obrazku s sipkou.. KUKIDE
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUKIDE: neskrci, ale nekouri 24/7
    dale hraji podstatnou roli povetrnostni podminky, teplota, tlak. znam to tam dobre, bydlel sem par km od elektrarny.
    MATT
    MATT --- ---
    CONTINUITY: tak to asi byla naka akce, mezi 10. a 13.7. mi vypadlo stahovani eumetsatu.. ;]
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VYHULENY_UFO: jo ps: k obrázku dva, tak proč ta anomálie není na radaru stále, komín občas se skrčí?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VYHULENY_UFO: jak tu říkám spiknutí mě nezajímá a konspirace jen jako můza k hledání informací... kruhy od radarů samo sebou nejsou od letadel... ale to by jsi musel znát ty konspirace abys pochopil proč to tu dávám...

Ale jinak mě osobně zajímá reálnej geoinženýring ;) A jestli mi ho chceš vymluvit jako konspiraci tak to si odpust :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KUKIDE: co se tyce tech anomalii na obrazku cislo dva.
    uplne presne ti muzu rici, ze ty bizardni utvary jsou prirozenyho puvodu, neb napriklad ten, kterej zacina u kousek od mesta pardubic zacina v mistech chvaleticke elekrarny, ktera ma nejvetsi komin ve stredni evrope.

a uprimne, nejakej kruhy vznikle zkreslenim (od radaru az po konecny maly obrazek v tvem pocitaci) muzou bejt naprosto cokoliv, ale rozhodne ne litajici letadla v kruhu, protoze nad Ostravou (nedaj se precist texty, kurevsky malej, ale soudim, ze ostrava mesto vysokych peci a zhaveho zeleza) by je urcite nekdo zaregistroval. minimalne radary letiste mosnov a neverim, ze by se neco takoveho podarilo utajit... ;)

jako jo, ses odvaznej, ze z tech malinkatejch obrazku vytvaris teorie o spiknuti vladcu sveta :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam