• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    Chemtrail – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

    fotografie, souvislosti, dukazy, proc?

    kdyz budete postovat svoje fotky, napiste prosim datum a misto. diky.

    Beck - Chemtrails

    chemtrails , a song by beck
    http://www.youtube.com/watch?v=7VmAQqi3OJc
    rozbalit záhlaví
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: no tak to je jak jsem níže ne? :) Nebo v čem to píšu jinak, když už si tu rejpame? Nicméně co to znamená vzhledem k tomu kompltnimu shoření ?
    Imho teda, pokud to není naš obor jako profese, budou to všechno z definice amatérské dohady. I když to možná děláš, nevím? Já na chemii nikdy nebyl
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: porovnavaji pomer energie na objem, resp. hmotnost vzhdem k uhlovodikum. ale je to jen amaterská dedukce :D
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: nebo to lomeno je pomer vuci uhlovodikum? ale klidne to vlastnimi slovy vysvetli, co to v tom uryvku presne resi :)
    ja teda o boru a na bor bohatych pudach se priznam, ze nic nevim, ani proc by mely byt vyraznej lepsi nez uhlovodiky na zaklade objemu a hmotnosti. nejak mi tam ty implikace unikaj :-) predpokladam, ze volume je opravdu objem a mass hmotnost? nejak jsem z te absence vysvetleni zmaten
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: oooooouuuuukejjjj :D
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Ja tomu nerozumim. Je tam neco o tom, ze (hlinik?) ubyl na hmotnosti a nabyl na objemu.
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: a jak to teda chapou zdejsi odbornici?

    Note that aluminum has significantly increased energy/volume, but lower energy/mass compared to hydrocarbons. Boron and boron-rich solids are significantly better than hydrocarbons on both volume and mass bases.
    jak jinak bys tohle vysvetlil, nez ze ty latky shori?
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Tohle mi vsechno prijde jen jako amaterske dedukce. Nekde by melo byt zjevne uvedene, ze se ty nanocastice kompletne spali
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: tak treba z tohodle One major problem with combustion of both boron and aluminum (most metals, in fact) is that the metal surfaces are passivated by a native oxide layer a few nanometers thick. This oxide greatly retards ignition of the metal. In addition, if the particle size is reduced into the nanoscale, the oxide (which is just dead weight) becomes a larger and larger fraction of the total mass, with corresponding reduction in energy density. Particles can easily be generated without an oxide coating, however, if they are not protected somehow, they ignite (sometimes explosively) upon contact with air.

    z to tvyho jsem pochopil, ze by to moh nekdo vdechnout treba pri manipulaci.

    btw: jen bych jeste podotknul, ze spousta studii vznika jenom proto, ze to treba nekdo umi zmerit (a aby byla prace). s realnou situaci to nemusi mit nic spolecnyho.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Nevim teda presne z ceho. Pak mi neni jasne, proc by se v te mnou linkovane studii zabyvali vdechnutim v souvislosti s leteckym palivem? Z toho se zas zdalo, ze je to u toho relevantni, i kdyz primo explicitne jsem tam takhle receny nevidel.
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: ale to co píšeš platí téměř o jakejchkoli cytostatikach.

    btw: z tohodle mi prijde, ze ty nanopartikly pri spalovani shori taky..
    Nanoparticle Fuel Additives - Department of Chemistry - The University of Utah
    https://chem.utah.edu/directory/anderson/research-group/nanoparticles.php
    GORG
    GORG --- ---
    Ohledně tajného (bu-bu-bu) práškování je zas dobrý si uvědomit, že desítky let probíhaly tajné experimenty britské armády, která tajně práškovala relativně bezpečné bakterie nad městy v rámci jakéhosi armádního výzkumu biologických zbraní. O tom se obyvatelé dozvěděli až po letech z odtajněných dokumentů. Bu :)

    Já když jsem před časem narazil na to, že se do leteckého paliva tyhle nanočástice přidávají, našel jsem studie, kde se řešila nebezpečnost nanočástic pro člověka jako takových. Jejich malé rozměry mají schopnost procházet kůží přímo do krevního řečiště apod.

    Tu je koukám nějaká studie, která záležitost uzavírá s tím, že i toxické vlastnosti některých nanočástic jsou vlastně prospěšné, pokud se zároveň podniknout kroky, aby odumřely jen ty části těla, které chceme. Případně na euthanázii, pokud se někdo chce někoho zabít :-)) Či-li všechno je asi v pořádku.

    Safety of nanoparticles in medicine
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4964712/

    The field of nanomedicine is equally, if not more, diverse to the field of small molecule drugs. It would be unwarranted to make general statements about the potential toxicity of small molecule drugs, as they are useful for various purposes, ranging from placebo drugs (e.g. sugar molecules) to euthanasia drugs (death-inducing molecules). Therefore, the same notion of avoiding generalization also applies to nanoparticles. Many of the nanotherapeutics that are currently used in the clinic, such as Abraxane and Doxil, actually serve to reduce the toxicity of the encapsulated drugs. On the contrary, a small subset of nanoparticles that are currently undergoing preclinical investigation, e.g. carbon and metal-based nanoparticles, typically display cytotoxic properties. The harmful effects of these particles are mainly based on ROS generation, disruption of cellular compartments, and immune reactions. Nevertheless, the inherent toxic properties of such nanoparticles could be exploited to ablate diseased tissue, as long as healthy organs are protected through selective targeting. Moreover, there are several strategies (e.g. surface modification) that can be utilized to eliminate toxicity.
    GORG
    GORG --- ---
    No máte povědomí, jak se tedy přesně pojímá dopady užití nanočástic v leteckém palivu?
    Našel jsem teď nějakou studii, co zřejmě řeší použití takového paliva v dopadu na zdraví. Ale ta je napsaná španělsky :-)

    Nanosized aluminum altered immune function. - PubMed - NCBI
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20593840
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    MATT: myslím, že tu tak trochu ztrácíš čas a energii - je to trochu jako náboženství. fakta a data se dají interpretovat různě a tito je interpretují tak, jak tady vidíš:)
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    MATT: no podobne ti moye prist hocico
    mne tvoje nazory pridu podobne mainstreamovym kecom a pstrosom, ktore si vraj v skutocnosti hlavu do piesku nepchaju
    a co
    hlavne ze nam to pada na hlavu ze
    MATT
    MATT --- ---
    STARSIGN: prijde mi to podobny tvrzeni, jako bych po par poslednich zimach vrdil, ze se snich vzdycky do druhyho dne rozplynul.. meteorolog nejsem.

    STARSIGN: zajimavy, predpokladal jsem, ze v ty nanoforme bude reaktivnejsi. ale urcite bude zalezet i na tlaku.
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    MATT: Na zapálenie hliníka je potrebné vyvinúť oveľa vyššiu teplotu ako pri horčíku, pretože kompaktná vrstva oxidu bráni jeho oxidácii. Teplota zapálenia je teda vyššia ako teplota topenia Al2O3, čo je asi 2500°C.
    Viac tu: https://all-starrockets.webnode.sk/news/praskovy-hlinik1/
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    MATT: no lebo to tak robili vzdy
    a ved spytaj sa jeho, on to tvrdi
    ale ty si asi lepsi meteorolog?
    mozno najlepsi na nyxe :p
    STARSIGN
    STARSIGN --- ---
    MATT: nie, nezhoria
    a nic som nemazal
    ano hovorilo sa aj o morgelonoch, ale primarny bol vzdy hlinik
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MATT: no já ti nevím já mám teda jiný data :) ale to je šumák... jasně je víc letadel,,, a co stím co má dělat přízemní smog???

    zas to stím videem nepobral... krom toho je to super konspirace, ale asi jsi to nedočetl dokonce alespoň jeden ztěch diskusních serverů co ti vypadl z googlu... no neva... jde o to že cointrail je jen pára... to ti tvrdí dokola v televizi když na to přide každej meteorolog ale to mi snad nebudeš vyvracet že to je nesmysl že...

    jinak tvoje grafy se neschodují s mým dlouholetým pozorováním tohohle jevu... :) jediné co jsem si byl schopen vykopat je vývoj příměsí do jetfuelu... ale zas znovu nebudu ztrácet čas tím abych v datech hledal korelace pro moje tvrzení nejsem vědec a nikdo mě za to neplatí...

    jen tvrdím že contrail jsou veskutečnosti chemtrail... a konspirace chemtrail pochází z různých doložených experimentů které v historii vojáci a vlády různých zemí prováděli...

    a konspirace nejsou o tom aby jsme měli lidi co je propagují a druhou stranu co je popírá, ale o tom (teda pro mě) aby jsme našly proč vznikly a pak možná najdeme i pravdu o tom proč se tak hezky podporují desinformace... je to prostě jen o prachách.. nic víc
    a pak zjistíš že tvoje paranoia není paranoia :D
    MATT
    MATT --- ---
    STARSIGN: proč by se měly do hodiny rozplynout (contraily)?
    MATT
    MATT --- ---
    STARSIGN: nic, priznam, ze jsem te predtim blbe pochopil (ale skoro mam pocit, ze jsi neco smazal). ale zeptam se dal, co se teda stane s mikrocasticema hliniku kdyz projdou motorem? neshorej nahodou? nemaj chemtraily prave obsahovat mikrocastice? v minulosti se tvrdilo, ze obsahujou i mikrobialni zarodky nebo morgelony.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam