• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRUNLinkedIn & Xing / Social Networking for Professionals
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, měl bych neznalou otázku... LinkedIn je seriózní síť? A pozvání od někoho je záměrné nebo i forma "spamu"? Díky za odpověď.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    ZAPPO: Tak je to vyřízené. Na helpdesk jsem napsala a odpověděli rychle a přesně to, co jsem potřebovala, takže je chválím :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    BESSAYA: Ještě bych zkusil napsat na LinkedIn (nějaký jejich email), kde jim vysvětlíš oč jde - minimálně by tě měli být schopní zkontaktovat s člověkem, který ten profil vlastní.
    Každopádně doporučuju napsat jim ten požadavek hodně formálně a rozhodně z firemního emailu.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    tak jsem se nabořile bohužel do profilu člověku co tu pracoval, ale jaksi jsem zjistila, že je to v podstatě soukromý profil, takže nic moc :-/ A zjistila jsem, že naši firmu na Linkedinu taky nezaložil. Tak teda nevím, jak se na to dostat :-/
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    ZAPPO: ok, to bych zkusila, ale netuším, kde se přihlásit jakoby na firmu, zatím co jsem koukala, se ty firemní profily vytvářejí např. když jsem přihlášená na sebe, tak odtamtud - ne jako samostatná registrace. Nebo se pletu?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    BESSAYA: Zkus udělat recovery password, jestli to zakládal někdo z firemního emailu, tak je slušná šance že email někde přistane a účtu se zmocníte:)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ahoj, prosím o radu, dostala jsem na starosti vytvořit a spravovat Linkedin profil pro naši firmu. ALE zjistila jsem, že firma už nějaký sto let starý profil má, ale nikdo neví přístupy a podobně. Jde to nějak zařídit, nevíte? Děkuju
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Tak už mam taky profil. Pracuju v personální agentuře pro IT tak se kdyžtak spojte pro zasílání nabídek.
    http://cz.linkedin.com/pub/radim-bureš-project-engineering/49/482/546
    BUCISOV
    BUCISOV --- ---
    neexistují nějaké statistiky ohledně používání LI v ČR? třeba jak moc se u nás využívají inzeráty a tak?
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    A simple guide for job networking on LinkedIn
    9 Steps to LinkedIn Networking for a Job | New Grad Life
    http://newgradlife.blogspot.com/2010/01/9-steps-to-linkedin-networking-for-job.html?goback=%2Enmp_*1_*1_*1_*1_*1_*1%2Egde_50565_member_37791432
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    RETAL: nejednou mne kontaktovali z agentur s nabidkou prace diky profilu na LinkedIn, ale zatim jsem nemel zajem menit zamestnavatele...
    RETAL
    RETAL --- ---
    Lovíte a spamujete ryby podle zkratek, jo?
    XML ASP SQL MBA J2EE

To je super.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    vzhledem k tomu, ze pracuji v personalni agenture, kontakty jsou pro me velmi cenne a linkedin je rozhodne zajimavy zdroj. kandidati vitaji kontaktovani na zaklade jejich linkedin profilu.

http://www.linkedin.com/profile/view?id=7677546&authType=name&authToken=wwHt&locale=en_US&pvs=pp&pohelp=&trk=ppro_viewmore

DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    ja to pouzivam jako adresar dobrych kontaktu, nemusim to sledovat, ale kdyz neco potrebuju, tak se na ne muzu obratit. navic to negeneruje sousty zvastu jako FB, twitter, apod.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KECAM: ono to zřejmě nevzniká úplně tak schválně. tim jak jsou ty kontakty "all-in-one" tak se ti povede poslat vizitku s číslem i mailem. a tyhle sítě hledají podle hlavně podle mailu. ale taky mi to našlo kámošku a to ani nevim jak číslo sem na ní neznal.
    KECAM
    KECAM --- ---
    RAINBOF: Jako davat si tam cislo na mobil? to by me nenapadlo.
    KECAM
    KECAM --- ---
    Jinak striktne dodrzuji heslo, ze pokud si nekoho nepamatuju, ignoruji zadosti o pridani.....
    KECAM
    KECAM --- ---
    RETAL: Rozhodne jsem dostal dost zajimavych nabidek na praci + sejit se s lidmi, se kteryma jsi makal pred tremi lety se tam taky da. A informace z jinych firem hlavne po nekolikatem pivku k nezaplaceni :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no jde vetsinou jen o kamarady, kteri me tam objevili :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BULHI: myslenka je fajn. je potreba si ale hlidat koho tam mas. protoze jedine tak ze si budes pridavat lidi ktere chces zpusobi pozdeji to ze kdyz nekoho potrebujes tak se na nej muzes obratit i kdyz si tak uplne nepamatujes kdo to presne je.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam