• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRUNLinkedIn & Xing / Social Networking for Professionals
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    KETHAMINA: jestli máš 2 profily, tak je možnost si je nechat sloučit. Bacha, mít 2 účty je proti podmínkám a banují za to duplicitní účty.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Ahoj, mám dotaz na ty, co jsou na linkedin machři. Je nějaký způsob, jak mohu smazat profil v češtině a nechat si jenom aj? Hledala jsem i v nápovědě a v nastavení a nedaří se mi to :(
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    ILLUZE: u BB je to propojeny automaticky uz asi rok, mozna si jen updatoval OS ve kterem t donastavili. To nebude vina Li ale spravce OS u telefonu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Z47TC: má BB, takže asi odtamtud vítr vane
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    ILLUZE: fotky z Li mam u kontaktu na mobilu od te doby co jsem na Li ... BBecka podporujou Li jiz peknou dobu, nevim co ma muz za system, ale treba to zacal podporovat az ted
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CIA: Ne, jen na Li.
    CIA
    CIA --- ---
    ILLUZE: A tu profilovku máš jen na Linkedin nebo i na jiných službách, kde jsi zaregistrovaná přes stejný email jako na Linkedin?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MIKLO: Ale jinak ano, jsou asi "agresivnější" - chodí mi teď mnohem častěji upozornění na Li (a tedy i na můj e-mail), že se na Li zaregistroval někdo, s kým jsem dle historie byla nějak v kontaktu (tedy že jsme si psali e-mail).
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ADMIX: Tak mne nedávno překvapila hláška mého muže, že se mu začal na mobilu, když si voláme, objevovat nový obličej. Nechápala jsem, o čem to mluví - teď jsem o víkendu zjistila, že se mu mobil synchronizoval se svým profilem na LinkedIn. (a ano, minulý měsíc jsem tam měnila svou profilovku).
    I když z mobilu na Li nechodí.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    ADMIX: to může být tím že si ten druhej synchronizoval linkedin s mailem a linkedin kontakt se objeví i tobe.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem zase "zaskocen" tim, jaktoze mi v People You May Know na druhym miste vyskoci clovek, se kterym jsem si vymenil dva maily pres svoji soukromou schranku, kterou jsem linkedinu nedaval.
    Parkrat jsem ovsem navstivil jeho web ...

    Inu, soukromi v digitalnim svete :)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    MIKLO: aha, sorry...špatně jsem to pochopil. Jsem zvyklej na to, že když se s někým začnu bavit po mailu, tak jeden z nás dříve či později požádá o kontakt. Zvláště proto, že kdybych někdy něco chtěl nabídnout nebo poptávat, tak se to dostane k maximum lidí - čím větší počet kontaktů, tím větší šance. Proto mi ani moc nezalíží na tom jak moc se známe.
    Jinak jsem spam nezaznamenal. =o)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LISTIKUS: Jako jasně, že to dává smysl, jen mě zarazila ta náhlá razance, nic víc. Proto se ptám, jestli prostě LinkedIn tímhle způsobem nespamuje.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    MIKLO: pls. k čemu ti slouží Linkedin? Jen mě zarazilo tvůj udiv, že si tě chějí přidat do kontaktů....
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Mám takovou otázku - poslední dobou mi často chodí maily, že si mě někdo chce přidat na linkedin. Jedná se většinou o lidi, se kterýma komunikuju čistě po mailu a u kterých bych to moc nečekal, neboť se sotva známe, tak chci jenom vědět, jestli to náhodou linkedin neposílá nějak samovolně? Je to poslední dobou fakt celkem často a přijde mi to podezřelý.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    LOL
    Art Flater | LinkedIn
    https://www.linkedin.com/in/artflater
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MILUNI: napis na support.
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    nevite, zda se daji na linkedin sloucit dva profily? Nekdo mi vytvoril profil s firemni adresou, takze me nekteri lide nachazeji pod jinym profilem, nez pod jakym tam uz leta jsem (je to muj osobni profil, tak jsem si ho zakladala se soukromou adresou). Jen mi rposte na firemni mail prijde info, ze si me nekdo chce pridat do pratel...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ADMIX: supr, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam