• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRUNLinkedIn & Xing / Social Networking for Professionals
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dokázal by mi někdo poradit, proč mi LinkedIn nabízí pozice prakticky jenom v zámoří? Přitom mám mám #opetnowork nadefinovaný na ČR a EU.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    ASACHI: Udemy take vyuzivam, jen mi nedavno nekdo rekl, jak pouziva zadarmo tutorialy na LinkedIn a kuprikladu Adobe na nej primo odkazuje.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    SRNECEK: LinkedIn koupil Lynda.com a ted to maj jako jejich learning, potrebujes na to aktivni premium.

    Nicmene je to docela shit. Z toho co jsem pouzival ja, tak vse skoncilo s tim jak koupili Lynda.com. Od ty doby mi prijde, ze se vsichni presunuli na skillshare a udemy.

    Ja osobne teda pouzivam Udemy ... vzdycky tam v akci koupim nakej tutorial za par korun.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosim Vas, LinedIn prezentuje ruzne turorialy zadarmo, ale musim pro pristup mit Premium verzi. Tudiz jak to je? Diky.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    KEJML: jinak, ten záměr samozřejmě chápu, jde to sledovat offline z té aplikace, ale jak sem psal, v rootu mám málo místa, čili by mě stačilo přesvědčit aplikaci, aby to stahovala kamkoliv jinam, ale to se mi zatím nepodařilo najít jak.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    KEJML: no jde o to, že podle místa na kartách to stahuje nekam do rootu a tam je fakt málo místa
    KEJML
    KEJML --- ---
    DOKKTOR: Já tu aplikaci nepoužívám, ale nejde to sledovat offline z ní? Třeba Spotify taky umí stáhnout hudbu offline, ale mimo aplikaci se k ty hudbě nedostaneš a to zcela záměrně.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    jdu sem s možná stupidním dotazem: nainstaloval jsem si do androida learning aplikaci od linked in, je možné stahovat celé kurzy do mobilu, ale nemůžu je nikde fyzicky najít ani v jednom úložišti tzn. že k nim můžu přistupovat zase jenom z appky. kam se ty videa ukládají? stahuju to proto, abych se na to mohl dívat i bez připojení, ale když pak kurzy nemůžu v telefonu najít, tak je to celkem k ničemu. díky.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Udelal jsem si profil na LinkedIn. Muze mi nekdo poradit jak si ho nastavit, aby mi to nesahalo do gmail uctu, automaticky nehledalo lidi, nerozesilalo mym jmenem spam atd. ? Prosim !
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    super fotka, az na ten napis na stene:)
    Sara Cvetkoska | LinkedIn
    https://cz.linkedin.com/in/sara-cvetkoska-14064a129
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    Ahoj, dá se na Linkedinu založit skupina, stránka pro kulturní akci? podobně jako facebook a tu pak propragovat placenou cestou dále mezi lidi?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    platite si tu nekdo ten jejich sales navigator?
    uvazuju ze to na mesic zkusim...
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    KETHAMINA: jestli máš 2 profily, tak je možnost si je nechat sloučit. Bacha, mít 2 účty je proti podmínkám a banují za to duplicitní účty.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Ahoj, mám dotaz na ty, co jsou na linkedin machři. Je nějaký způsob, jak mohu smazat profil v češtině a nechat si jenom aj? Hledala jsem i v nápovědě a v nastavení a nedaří se mi to :(
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    ILLUZE: u BB je to propojeny automaticky uz asi rok, mozna si jen updatoval OS ve kterem t donastavili. To nebude vina Li ale spravce OS u telefonu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Z47TC: má BB, takže asi odtamtud vítr vane
    Z47TC
    Z47TC --- ---
    ILLUZE: fotky z Li mam u kontaktu na mobilu od te doby co jsem na Li ... BBecka podporujou Li jiz peknou dobu, nevim co ma muz za system, ale treba to zacal podporovat az ted
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam