• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    Už jste zkoušeli funkci Qustions :-)?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Lukáš zaregistroval nijak nepropagovanou novinku na Facebooku: jak zkonvertovat profil na stránku, tak třeba má někdo nebohé klienty tímto stále trpící, může se hodit.

    Jak na Facebooku konvertovat uzivatelsky profil na stranku? - @lukaskorinek
    http://lukaskorinek.posterous.com/jak-na-facebooku-konvertovat-uzivatelsky-prof
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    TUSIL: 100kc je taky maximalni hranice kterou bych za to byl ochoten dat, kazdopadne diky za postrehy, asi to minimalne jeste pozdrzim a uvidim co se z toho vyvrbi, rozeslal jsem par dotazu shopum co to provozuji tak budou mit treba dalsi zkusenosti
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    SCHADE: ten argument "lidi nemusej opustit facebook" mi prijde mimo, zvlast pokud mas vetsinu fanousku nachytanou z normalniho eshopu - kdyz se jim libil, tak jim prece nebudes cpat nejakou orezanou verzi

    prijde mi, ze tyhle firmy akorat zneuzivaj neznalost lidi (i kdyz za 100kc tu imho zadnej velkej business neudelaj)

    jinak souhlas s ADAMM, udelej jim nakou zalozku, kde fanouskum zobrazis slevovej kupon, to si zpropaguj na eshopu a bude to vic uzitecny, nez nejakej "eshop"
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    ADAMM: jo pardon asi jsi mel namysli tu eshop aplikaci, ta je odtud:
    Click4Webstore - Eshop na Facebooku ZDARMA!!!
    http://www.click4webstore.com/
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    TUSIL: Ano, spravna otazka. Prave si rikam, nakolik bude ta duplicita ucinna. Na Eshopu uz like button na fb page i like buttony u vsech jednotlivych produktu mam takze souhra s fb celkem funguje.
    Moje predstava je takova, ze proste jen umistim zalozku eshop na svoji fb page jako doplnek pro uzivatele, kterym je treba z nejakeho duvodu prostredi fb prijemnejsi a nechteji ho opoustet. Bral bych to v podstate jen jako dalsi komunikacni vitrinu kde by mohli lidi likovat, komentovat a pripadne i koupit nejaky ten produkt.
    Na zalozku eshop bych pravdepodobne placenou reklamou lidi nesmeroval...to radeji na ten klasicky webovy.
    Otazkou je, jestli by mel takovy pocin nejaky realny efekt
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SCHADE: můžeš se s námi podělit? nějaký odkaz, reference? na tom imho hodně záleží... facebook je dost nevyzpytatelný, mně dává spíš smysl udělat si záložku směřující nějak kreativně na e-shop, ale asi záleží.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    SCHADE: otazka je jedina - jak na tu zalozku dostanes lidi? protoze jestli te to bude stat penize, neni lepsi je smerovat rovnou na tvuj eshop?
    SCHADE
    SCHADE --- ---
    Tak jsem ted objevil celkem slusnou aplikaci pro provoz eshopu kompletne na facebooku a mam z toho rozporuplne pocity. Pouzivate to nekdo ? Pouzivate to nekdo spolecne s klasickym webovym eshopem ?
    Proste by me zajimalo v cem to muze byt prinosem nebo naopak na skodu. Premyslim o tom, ze bych nabidku sveho klasickeho eshopu presunul jeste na svoji fb stranku a snazim se zvazit pro a proti.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    BARD: děkuji, mrknu
    BARD
    BARD --- ---
    to offinka: pokud jde o social media monitoring v obecne rovine, zcela nepokryte selfpromo, ti doporucuji svoji predneska na akademicke pude: http://www.youtube.com/view_play_list?p=AEE32AE0AF43DE4A je tam vlastne hodne o tom, co jsme prosli minuly rok
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    BARD: to bude asi chyba. :-)si myslím.

    BARD: to je taky fakt... pak už bude i asi záležet na tom, proč je který z těch nástrojů lepší a v čem. Na to se třeba teď snažím zcela objektivně přijít.
    BARD
    BARD --- ---
    Coz o to, konkurence budete spis s nasi agenturou. V podstate je to sveho druhu variant na virtualniho operator, coz je prima, pac poroste zajem.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    BARD: Já v Newtonu právě byla (Adam ví), mluvila jsem s jejich zástupcem vývojářů a produktovou managerkou je to asi půl roku zpět, myslím, že si to mastí po své vlastní linii, tak nějak pomaličku, polehoučku, jejich výstupy mě tehdy moc neoslovily, ale prý se hodně zlepšili. Stejně jako vy se pořád zlepšujete :-).
    Co se Buzzíčka týká :-), tak budu moci brzy prozradit více. Jisté je to, že budeme přímá konkurence, což mě s ohledem na přátelské vztahy s Insiderem, který mě osobně jako uživatele bavil hodně, mrzí.
    BARD
    BARD --- ---
    a jete neco: u Capty nevim kolik z toho je Autonomy.
    BARD
    BARD --- ---
    Myslim, ze my, capta a buzzbot. Emerite mixuje vice nastroju, nema zadny vlastni a je to jejich legitimni strategiie (pouzivaji i nas). Pokud jde u Wundermanny, tak tezko rict, ale Sysmos je maji na listu klientu http://www.sysomos.com/ a WLIP jako platforma je nadnarodni. Myslim, ze Newton nema vlastni reseni.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    jo a Anopress začali nabízet SS monitor přes Sysomos
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    BARD: vy, capta/iba, newton ...nevím, jak je to s emerite, wunderman, nevím do jaké míry oni vyvíjejí a kupují, analyzují.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam