• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    NIS
    NIS --- ---
    nainstaloval jsem si uplnou debilitu jmenem SocialPlus! ktera mi zmenila fb a hlavne mi tam dala obr reklamu. nevite jak to odinstalovat? prisel jsem k tomu prez webstore u google chrome a zatim jsem neprisel na to jak se toho zbavit.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Je mozne sledovat novych fanusikov od urcitej doby a exportovat vsetkych fanusikov ak chcem ocenit jedneho fanusika vyhrou zajazdu ?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MINIBUBBLE: buď se smiřte, že budete něco jako top09 nebo se smiřte s tím, že o nějaké fanoušky příjdete, ale větší část se vám podaří přemigrovat..
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    MINIBUBBLE: nejde, meli jste si to nastudovat pred zalozenim :)
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    Prosím o radu: založili jsme s neziskovkou FB stránku "XY 2011". Za boha nám teď název nejde změnit na "XY 2012".. Prý změny nad 100 lidí ve skupině nejsou možné. Na podporu jsme psali, bez odpovědi.. Nevíte někdo co by se s tím dalo dělat? Máme tam hodně fanoušků a nechceme o ně přijít :( Díky moc
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    Tak jsem přišel na možný problém. Vypadá to že mi to nefunguje jen v aplikaci Cannabe eshop, takže asi má facebook něco proti názvu Cannabe. Jinak kdo bude řešit certifikáty od toho října tak jsem narazil na zajímavou stránku http://www.social-server.com/index/ která vám i obyč adresy převede do https podoby přímo pro facebook, tak se to třeba bude někomu hodit.
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    Ahoj, tak pořád bojuju s tim SSL, máte s tím někdo zkušenost? Zkusil jsem si dát Free Rapid SSL na měsíc na test, takže https://tre.cz/ to jede se zelenou adresou, i zde se to ukáže https://apps.facebook.com/cannabe-eshop/ v pohodě, ale když to přidám do profilu https://www.facebook.com/pages/faceclick-test-w2/259339464082308?sk=app_209145009121475 tak tam už se to nezobrazí, to vůbec už nechápu proč...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KLAARKA: asi bych ti mohl pomoci, respektive některý z mých kamarádů. záleží na okolnostech, takže když tak do pošty.
    NAKOR
    NAKOR --- ---
    *friends (pardon za trojnásobný překlep)
    NAKOR
    NAKOR --- ---
    EXAGE: V nastavení soukromí máš tři obrázky - Public, Freinds, Custom. Ja si dal Custom a zvolil Freinds of freinds. pak jsem se prohrabal vsema dalsima nastavenima a nakonec kliknul na "Limit the Audience for Past Posts" a jede to spravne.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    KLAARKA SUPEREGO: jedina moznost je pres nejakou velkou medialku u nas, ktera ma business kontakt na facebook zastupce a pres nej zatahat nitky, jinak nemas sanci ;) Docekal ti v nicem nepomuze, spis se po tobe sveze, jestli ste porusovali nejaky terms. Napsali nejakej duvod kdyz to zrusili? Treba to poruseni pravidel?
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    KLAARKA: zkus Daniela Dočekala, aspoň mu tím rozšíříš portfolio neschopnosti facebooku, které už dlouho cílevědomě sestavuje.
    jen tak pro zajímavost, kolik měla stránka řádově lajků? čím se zabývá vaše organizace ? víš, co by mohlo být důvodem ke zrušení stránky? (třeba soutěž?) docela by mě zajímalo kam sahá rozlišovací schopnost facebookových robotů...
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Ahoj poradí mi pls někdo jak jednomu z přátel zakázat jednoduše číst příspěvky na mojí zdi a viditelnost fotek ? V tom novém nastavení nemůžu nic najít... :-/
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    ahoj, přišel jste někdy někdo na to, jak facebook kontaktovat?
    právě nám de facto zrušili profil naší organizace, za kterým stálo asi rok a půl úporné práce, tak bych jim ráda vyjádřila svůj nesouhlas :)
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    TOMBOM: v nastaveni aplikace by melo stacit nemit vyplnenou https url aplikace, pak to da uzivateli volbu
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    no prave kolegovi to uz moznost nedava vubec a proste mu to tu aplikaci nezobrazi, i kdyz rucne zkusim prepsat v adrese https na http tak to zkoci zpatky na https, ok tak jdu resit certifikat. dik
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    TOMBOM: Mel by stacit obyc. Od prvniho rijna to bude povinny, ted jeste nemusis mit vyplnenou https url k aplikaci a facebook da uzivateli na vyber, jestli chce https vypnout
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    ahoj, chtěl jsem se zeptat (nevim jestli se to tu už neřešilo) jak je to s požadavky na https u aplikací na FB. Pár idem už FB odmítá jet na http a tak když mám aplikaci tak se jim nezobrazí. Stačí si dát na server nějaký obyč SSL certifikát nebo je pro to potřeba udělat něco více? Díky za tip.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TUSIL: aha jasne... diky za trk.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    AVATAR: pokud sis ten seznam nedelal sam v app, tak nikde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam