• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    ptá se mě kamarád, jaký bych mu doporučil nástroj na správu a vyhodnocování FB ads. Já vždycky používal ten defaultní, na vyhodnocování řízlý třeba nějakým Excelem. Používáte nějaké jiné nástroje?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    * self promo *

    New Babel Guide – what is in the pipeline
    http://www.babelguide.com/what-is-fresh/new-babel-guide-what-is-in-the-pipeline

    Co plánuju na Babel Guide... Třeba někoho zaujme. Kdybyste měli tipy na zajímavé case studies nebo chtěli něco vlastního předvést, napište mi.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FUMO: jo, to je obvykle nejlepší řešení, pokud klient moc nestresuje - nechat to být, obvykle se to spraví za chvíli samo :D
    FUMO
    FUMO --- ---
    ADAMM: Ne, to jsem nezkoušel - to by mohlo bejt zajímavé - díky za tip. Jsem zvědavej co to ukáže. Zkusím z toho udělat anonymní čísla a pošlu to sem, aby si viděl, jak krutálně se to rozchází. Teď ale jedu na 14 dní do Francie, tak až pak. Třeba se to mezi tím samo srovná (muhehehehe!).

    Díky, Adame
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FUMO: tak FB by ti měl ukazovat 1) počty shlédnutí příspěvku (tomu bych třeba i věřil) 2) other actions (v tom by měly být prokliky, tam už bych úplně nevěřil). Zkoušels vkládat odkaz přes bitly.com, že bys sledoval, co řekne "třetí strana"?
    FUMO
    FUMO --- ---
    ADAMM: ta data mezi FB a GA naprosto nekorelují ;-) to je fakt sranda... jdu se bodnout!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FUMO: ten propad je pozvolný a někdy od loňského srpna, takže tím to asi nebude. podívej se na stránku - u příspěvků bys měl vidět dosah - ten zůstal stejný nebo se zmenšil adekvátně poklesu prokliků?
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    TUSIL: a v tý aplikaci to je ta Canvas URL nebo Page tab URL?

    Jinak to by nebyl problém s tím html a ssl cert., spíše mám problém, jak vůbec to záložku zvolit (tedy vlastní aplikaci, když mi jí nenabízí? Pouze se zobrazuje ve sloupci vlevo Pod "Vývojář", ale jak jí dát do záložek k mé firmě?
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    MJUGEN: pdf jako zalozku dat nemuzes, aplikace jsou ve svy podstate webovy stranky, ktery bezej nekde na tvym hostingu. A ten hosting musi mit platny ssl certifikaty. To znamena z pdf udelat html stranku, tu nekam nahrat a v aplikaci na fb nastavit adresu ty dany stranky.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    Ahoj,

    mam tu soubor v PDF, potreboval bych ho vlozit jako zalozku na fan page firmy. Vytvořil jsem aplikaci, ale absolutně nemůžu FB donutit (ani ukázat na výběr), abych si to jako záložku zvolil. Pouze ukazuje volbu poznámky a videa. Má někdo nějaký rozumný aktuální návod pro dementy krok za krokem? Díky předem
    FUMO
    FUMO --- ---
    NEMRTVY: Díky za info. Mě jde pouze o posledních 14 popřípadě 21 dní... kdy se u mě projevil výrazný propad v téhle návštěvnosti.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    FUMO: FB zobrazuje prispevky na FB pages len casti tvojeho publika, dalsia cast zostava neoslovena a FB caka ze si zacnes platit promoted / sponsored prispevky aby si zabral 100% publika, pripadne este aj priatelov od priatelov co su tvojimi fans. toto sa uz ale deje urcitu chvilku.
    FUMO
    FUMO --- ---
    Ahoj, nedošlo v poslední době k nějaké zásadní změně pravidlo zobrazování postů na FB stránce. Dramaticky mi klesla návštěvnost z FB a přitom dělám stále totéž - tedy návštěvnost z FB na web.
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte lepší zkušenosti s propagací jednoho příspěvku více lidem/za více peněz nebo více příspěvků za menší částky?
    Jedná se o přitáhnutí lidí na like, samozřejmě jde o zvýšení prodeje, ale hlavně o zvýšení povědomí, že se něco takového rozvíjí... lidi na fb nejsou hlavní cílovka, spíš je snaha aby se o tom lidi bavili, sdíleli, stránka sbírala like, resp. zvyšovala povědomí o projektu...
    Co se týče reklam, tak máte lepší zkušenosti s platby za zobrazení nebo klik?
    Mě už delší dobu vychází spíš lépe ty platby za kliky...

    Narazil jsem tady v diskuzi na různé marketingové rady ohledně fb apod. za to díky! Některé jsou docela užitečně zpracované...
    Díky za případné reakce, případně názor na projekt!
    https://www.facebook.com/iTutorialvzdelavacimaterialy
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Tyjo to je super on slibuje lidem za lajky novou timeline! :)

    Jinak já to těm firmám přeju .)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    nedavno me kontaktoval tento clovek https://www.facebook.com/hatemeplease10, ze mi sezene lajky me stranky. no samozrejme jsem patral jak to dela, nebylo tezky se podivat na jeho profil. rikal, ze si bere 1 kc/like

    neskutecny. mam chut napsat tem firmam, jestli si jsou vedomy toho, co delaji a jestli jim prijde normalni hazet penize do kanalu.
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    TUSIL: jj vidim, ale jako ze kdyz jsem to hledal tak sem cekal PDF a prehledl ... az po tvem ujisteni, ze je to v miste ve kterem to hledam jsem se podivil lepe ... :-)
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    MYSZO: je tam jen print, takze leda print do pdf
    MYSZO
    MYSZO --- ---
    TUSIL: jo uz vidim, strahavani vim .. .diky. cekal jsem neco jako PDF apod. .
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    MYSZO: fb si to strhava jednou za cas a vzdycky k tomu v ads manageru najdes fakturu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam