• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    SEGA
    SEGA --- ---
    SEGA: aha, takže bych potřeboval, aby událost vytvořená na osobním profilu fb byla vytvořena na stránce fb, nevíte někdo jestli to jde nějak?
    SEGA
    SEGA --- ---
    ahoj, mám malý problém, máte někdo zkušenosti s reklamou na fb? Jde mi konkrétně o zvýšení návštěvnosti na události. Pokusil jsem se vytvořit reklamu, ale nějak mi to kleklo při placení přez paypal a teď když to zkouším znovu, tak mi to hlásí, že nespravuji žádné události na fb, které začínají zítra, nebo později. Nevím co to, poprve to šlo a událost vytvořenou stále mám. Nevím, možná dělám něco špatně, díky za každou radu.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    JPI: liked
    true if the loading user has liked the page, false if not. This field will no longer be included for any app created after the launch of v2.1 (August 7th, 2014), and will be permanently set to true for all other apps on November 5th, 2014.
    JPI
    JPI --- ---
    V aplikaci se snažím využít "fun gate" (jiný obsah pro nepřihlášené a přihlášené uživatele) dokud to jde.

    Tuto funkci by měli zakázat až 4. listopadu http://www.lupa.cz/clanky/facebook-zakazuje-podminovat-ziskani-odmeny-danim-libi/. Za boha mi ale nechce v nové aplikaci fungovat. Zkoušel jsem vzít a zkopírovat úplně stejná data z aplikace, kde to funguje a stejně nic.

    Nevíte někdo o tom, že by to pro nové aplikace zakázali dřív a ty staré na tom nechávali dožít déle?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak uz. musel jsem do toho vlezt jako osoba, ne jmenem page..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls jak se pridava vic organizatoru eventu? v napovede pisou, ze mam dat proste Edit a tam pridat jmena do kolonky Hosts. akorat nic takoveho tam nevidim.. pres obrazky jsem nasel zrejme nejaky starsi interface, kde se to delalo pres ikonku pro dalsi, ale tam to taky neni..
    mam tam jen tohle v te editaci..
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Ahoj, mel bych dotaz ohledne oznacovani kamaradu. Co je lepsi ? Mam stranku s focenim a oznacuju si tam kamarady. Je lepsi je oznacit mnou, nebo nechat na nekom jinem at je oznaci ? Z ceho pak bude vetsi dosah ?
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    PAJA07: tak chyba na moji strane.. nedoslo mi, ze to musi vypisovat ty data u uzivatele, ktery zadost dostal a ne u toho, kdo ji posila..
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    Ahoj.. potreboval bych poradit..
    Pouzival jsem v aplikaci tohle reseni
    https://developers.facebook.com/blog/post/464/

    kvuli zjisteni, kdo koho pozval do aplikace a vyhodnoceni, kdo prisel..

    Ted jsem to chtel po delsi dobe pouzit znovu, ale nefunguje mi to.. nevypisuje mi to zadne data..
    Netusite, zda je tenhle postup jeste aktualni?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: v pohode, jen me to opravdu prekvapilo. ja zacal samozrejme nim a u nej me to bez hejtu jen pobavilo, chapu, ze hovorit takhle anglicky muze byt pro nekoho problem. (btw ten zapas mikrofon vs gafa byl taky super pokus :))
    a pak jsem si dal h1/ogilvy alzbetu a ta mluvila asi jak bych mluvil ja, ale ty slajdy.. nejmin slova typu "wold" nebo "answear" by eliminovala tim spellcheckem (mimo to zameny then a than apod.). skoro co slajd bez obrazku, to problem. to bych treba cekal vic profi.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: heh... nevím, na koho to konkrétně míří... ale takový Josef dva roky zpátky, to byla úplná tragédie, ten progres je velkej, i když to je pořád nic extra. Hubert (ale ten to zveřejněné nemá) tam měl "Hollywod", to jsem se docela pobavil. njn, i proto to mám v angličtině, abych nutil lidi trénovat :) já sám jsem schopný psát víceméně bez přemýšlení anglicky, ale když to pak dostane do ruky native speaker, tak mi z textu obvykle moc nezbyde :(
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: btw jsem docela prekvapeny, jak je na tom tahle "elita" s anglictinou.. rsp. ze si treba ani slajdy neprojede spellcheckem..
    GIF
    GIF --- ---
    Je problém pořádat soutěž, kdy v komentářích budou fanoušci zmiňovat (@) kamaráda se kterým chtějí vyhrát?

    Není to tagování do obrázků, ale říkám si, že je to dost podobné...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Videa a prezentace z BabelCampu najdete (ty, co jsme dostali povolení zveřejnit) na webu akce. Pár povedených kousků tam imho rozhodně je :)

    BabelCamp (social media meet-up) - 6/9 Brno, Czech Republic
    http://www.babelcamp.cz
    FATHY
    FATHY --- ---
    Setkal jste se někdo s tím, že se vám v posledních dnech vůbec nespustily Page Like kampaně? Kampaň je schválená, aktivní, je tam dostatečný budget i zdroj financí, ale formáty se prostě nezobrazují a budget neodčerpává. :-(
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Ahoj, nevím jestli špatně filtruju, ale nevídím to tu.
    Kamarádi (gmail kontaktů) tvrdí, že jim ode mě chodí spamy s pozvánkami z mého gmail kalendáře z mého FB kalendáře. Akorát nemůžu nikde najít, jak to blokovat. Někdo to už našel?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Po čtyřech měsících mám opět social media školení pro veřejnost. Bude v Praze 6.10., jako obvykle, i tentokrát nabízím pro lidi z Nyxu slevu 500 Kč, stačí napsat do poznámky při registraci NYX. Více informací tu:

    Adam Zbiejczuk - školení: Sociální média pro váš business
    http://www.zbiejczuk.com/skoleni/
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    já budu mít taky lama dotaz. jak si můžu propojit fb page a twitter ? pokaždé se to chce switchnout na můj osobní účet
    LIRO
    LIRO --- ---
    Ahoj, mám dost možná trochu lama dotaz(y).
    Na Firemní stránce u konkurence se v záložce "Informace" zobrazuje položka produkty, kde jsou textově vypsané cca 3 - 4 produkty, jen textově, ale jsou :D a já tohle pole nemůžu v nastavení nikde najít.

    A druhá věc, namísto vypsaných kontaktů mám zase v záložce "Informace" v pravé části mapku s vypsanými kontakty v bublině. Jde nějak udělat, aby byly i textově v levé části.
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    Roommate Buys Facebook Ads to Creep Out His Friend and Practice Targeted Marketing | Adweek
    http://www.adweek.com/news/technology/roommate-makes-his-friend-paranoid-creepy-facebook-ads-160320
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam