• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    Klub pro vsechny, co na facebooku provozuji stranky - Facebook Pages. Rady a zkusenosti z provozu, co a jak funguje dobre a co ne. Jak spravne vytvorit a udrzovat stranku, jak na vyvoj aplikaci a jak nenastvat lidi :)
    rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SUPEREGO: vetsi festaky maji obvykle separatni page. cileni jde imo jenom na reklamu, ne?
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Jak řešíte komunikaci na stránkách s různými jazykovými skupinami uživatelů (např. mezinárodní festival)? Já to hrozně dlouho neřešil, ale teď asi budu muset – funguje ještě to cílení podle různých jazyků? Jak? Používáte to? Nebo jak jinak to řešíte?
    Díky za rady a inspiraci.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MRTVY_KENNY: Nene, vybiram datum z kalendare, takze si to prepise do jemu nejmilejsimu zapisu. Kazdopadne se to asi nejak zaleklo, objevil se backdate a uz to zase jde jak má. Nevím co se stalo :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    FATBOZZ: a (nezlob se), den a mesic si nepletes? je to mesic/den/rok (ted nevim, jestli to neni o nejakm nastaveni)
    nic dalsiho me nenapada, pokud to delas dobre, asi to fakt maji nejak rozbite
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MRTVY_KENNY: V EN mám, nemám tam teda v POST backdate a kdyz nastavim datum tak se po stisknuti schedule ihned zverejni.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    FATBOZZ: (mozna to je v cz verzi jine, pac to zni divne)
    takze tady das Schedule post, korektne to v podokne naplanujes, tam opet neni tlacitko "OK", ale "Schedule" a pak ti to utece ven? anebo to vypada postaru? (pak asi doporucuju mit FB v anglictine..)

    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Dotaz... funguji vam Scheduled post na Pages ? Načasuju a když kliknu na OK tak se hned zveřejní
    FUMO
    FUMO --- ---
    MRTVY_KENNY: kdo to nejde, v GA zjistíš, že referral je FB tím to končí... pokud to není otagované jako kampaň.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls kdyz se mi "z niceho nic" zvedne navstevnost, jsem v GA schopen si dohledat na jakou stranku to je a ze to jde z FB. da se ale nejak dohledat kdo ten odkaz sdilel (pocitam nejaka verejna page..)?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MRTVY_KENNY: Mrcha mixcloud. To je cena co platím za to, že nechci bojovat s tím jak Soundcloud hrotí DJům autorský práva i u legálně koupených tracků. Díky.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SHEALA: to je zajimave, ale tohle dela cokoliv z mixcloudu. treba soundcloud se takto nechova.
    hlavne kdyz se mrknu na ten post neprihlaseny (v anonymnim okne), tak vidim vsechno. tze bych si s tim nedelal hlavu.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    S dovolením další lama dotaz.
    Na svojí umělecké stránce jsem si spustila reklamu, která propaguje můj DJ set na mixcloudu. za pomocí funkce boost post jsem propagovala příspěvěk za 30 USD, je to cíleno na lidi co mají určité zájmy (Tech trance, psy trance...) věk 15-45 a jsou ze slovenska nebo ČR. Soukromí je nastaveno na veřejné.
    Tu stranku chci navíc propagovat tím, že předílím na svoji osobní stránku příspěvek ze stránky umělecké. Přesdílet to sice jde, ale vyskočí na mě varovaní, že kvůli nastavení soukromí by nemuseli někteří moji přátele stránku vidět. Domnivám se, že si FB myslí, že má přispěvek zobrazovat jen přátelům co mají ty zájmy co jsem vybrala, věk 15-45 a jsou ze slovenska nebo ČR :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    GOLDSTAR: ok, blbe jsem to napsal. jde mi o to, ze chcu opravit popis a ta oprava je zanedbatelna, takze by bylo fajn, kdyby to slo udelat potichu - bez upozorneni. nikomu.
    GOLDSTAR
    GOLDSTAR --- ---
    MRTVY_KENNY: čau upozornění dostanou jen ti kteří mají odfajfknuto aby dostávali upozornění - to se netýká jen nových příspěvků ale i změn v popisu atd....
    samozřejmě že ty nemůžeš vědět kdo to odfajfknuté má ;-)
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    TUSIL: to vypadá skvěle! Nechceš testera? :)
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    TUSIL: super vypada to nahodou zajimave. Tesim se az to tu das k testovani.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MASOUT: u lidí z KISKu je úroveň vědomostí z oblasti statistiky velmi nevyrovnaná, nutno uznat. co se toho odkazování se na starší data týče, good point - napiš to Josefovi do komentářů, hm?
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    ADAMM: včera večer jsem si to dal místo večerníčka.

    Vcelku mě to bavilo a i něco jsem se zajímavého dozvěděl, takže palec hore. Co mě ale překvapilo je, že se tam vysvětlovaly základní pojmy ze statistiky, kterým by měl rozumět středoškolský student/student prvního semestru vysoké školy, ale to není důležitý, vím, že vždy pro hosta je těžké určit úroveň a není od věci si procvičit základní pojmy. Druhá věc, která mě tedy hodně zajímá a jsem překvapený, spíš vlastně naprosto šokovaný je to, že Josef se odkazuje na dva roky starý data o českém fb ( http://bit.ly/1tnhnWG ). Samozřejmě že jev, který jimi chtěl prokázat, tak bohatě dostačuji, ale i mě samotného by zajímalo kam se fb za poslední dva roky v česku posunul a je mi líto, že o žádném novém článku nevím, který by sumarizoval současný stav a uplynulý vývoj... ( tak co nemá někdo chuť se toho ujmout ;))
    GGG
    GGG --- ---
    GGG:

    GGG
    GGG --- ---
    Nevite prosim nekdo jak ted pozvat vic nez cca 500 lidi na facebook event? Dal me to nepusti a zadny scripty uz nefungujou....

    diky za radu!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    by me zajimalo, kolikrat si to prumerne kazdy pusti :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam