• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    RIPCURL: a nema to tinder nejak omezeny podminkama, kdyz by tam clovek chtel delat nejakou kampan?:)
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    MASOUT: hele řict ti to úplně nemůžu, ale zkusit se ma vsechno :)
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    RIPCURL: No co za další sociální sítě? Tw - nic moc. Ig - správa několika registrací je hrozný hell, G+ to je tak hipsterský, že ani hipstry to nezajímá a nic jiného, kde by byl dostatek lidí v Česku snad už ani není ne? Možná tak Vk.com ;)
    RIPCURL: Tinder? Co tam chcete dělat :)? Vždyť je to jen seznamka?
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    ADAMM: no spis rozvirit nazory na ostatni site :) Treba chteli bychom ted u nas zkusit ze srandy tinder :) ale dneska jsem koukal na Plague a me by jako zajimalo co si o tom myslite, protoze me to prijde proste zcestny a uz to bylo, jako napriklad secret a tak.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: nápověda není úplně marná. pro developery je imho lepší (až o dost lepší) než ta "public" pro markeťáky nebo bfu (viz třeba rozdíl pokrytí Business Manageru).

    RIPCURL: je tu nějaká diskuse o TW, ale docela mrtvá a spíš z uživatelského hlediska. ale to asi není ani potřeba nějak ofiko měnit, však tě tady nikdo neukousne za dotaz na něco jiného než FB. ale... jaký vlastně sítě? :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a mimochodem jak jsem zjistoval to s tim videem, tak jsem zjistil, ze googlovat nejake podobne rady ohledne FB je strasne peklo, vyplivne to kvadrilion rad z 2012, ktere jsou mimo a i kdyz si to clovek omezi na nejake casove obdobi, tak jsem nevygogolil nic (rsp. asi miliardu navodu, jak vlozit odkaz z youtube).

    je na to nejaky figl? (nehlede na to, ze google je zvykly, ze dost hledam veci k wordpressu, tak mi tam michal same wp pluginy). nepovazuju se uplne za lamu. rsp. kde bych to mel spravne hledat? primo ve fb helpu?
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    Tabfoundry můžu určitě jen doporučit a kluci jsou vážně nadšenci. Otázka mimo. Nerozšíříme to tu i na ostatní sítě? Myslím, že to tu trochu chybí na nyxu ne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MASOUT: Tabfoundry je super :)
    MASOUT
    MASOUT --- ---
    QIWAS: Zkus si na to udělat záložku v Tabfoundry. Poslední dobou jsem na tom stal skoro až závislej ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: to je "featured video". už by to měli mít imho všichni - ve video tabu si vybereš, co tam bude.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    RIPCURL: btw jak pls dostanu video do about boxu?
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    ADAMM: samozrejme :) ale bylo by to mozna i docela logicky aby FB delal to stejny jako twitter (vis jakou notifikaci myslim, ze jo)
    QIWAS
    QIWAS --- ---
    RIPCURL: To máš pravdu. Ale měla jsem jiný záměr než to stavět na grafice. Když už to tu tak rozebíráme, šlo mi o anketu na téma složitosti s daňovými formuláři. To se přes design neprodá:) Navíc stránku jsem rozeběhla miulý týden, takže je to v plenách.
    Kdyby jste chtěli zkritizovat, můžete: https://www.facebook.com/pages/Dobr%C3%A1-rada/672800236168572?fref=ts ,)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RIPCURL: jo, to je moje, respektive, teď se o obsah stará jeden "můj člověk" a já dělám jen supervizi :) ale už to není co bývalo, dalo se dostat i na tisíce komentářů... :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    RIPCURL: uvědomuješ si pls, že je to The Onion? :))
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    QIWAS: no kompromis to je otazka. Podivej se treba sem https://www.facebook.com/...publika/photos/a.183362241680092.51564.125214950828155/1036459969703644/ na praci adama (teda myslim:)) a ten engagement tam je velmi slusnej. Jde o to zvolit dobrou grafiku a copy s call to action a uspech budes mit stejne a spis lepsi, protoze co si tak pamatuju tak se to tak nesirilo :)
    QIWAS
    QIWAS --- ---
    RIPCURL: To jsem čekala. Dík. Potřebovala jsem něco uživatelsky interaktivního a jasného. Ty komentáře se samozřejmě nabízejí, ale zatím jsem nechtěla kompromis.


    ADAMM: Tak to je super, kdyby to ale pustilo i dal než jen na osobní profil. Takže to pro mne využitelné není.
    RIPCURL
    RIPCURL --- ---
    a jakou notifikaci byste si přáli vy? :D Dle čistě osobního názoru je to fakt už trochu šílený, ale když tahle notifikace přijde tak tam podle me prostě půjdete a zkouknete co je nového. Časem to podle mě napojí na něco podobnýho jako má twitter, kde se snaží oznamovat, kdo co tweetoval a že to bude asi zajímavý :) http://www.theonion.com/...buffercce0c&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Kdyby nám někdo chtěl píchnout... Tak ať se hlásí (kromě člověka na front-end potřebujeme taky Javistu). A dneska máme nachystanou docela pecku, takže po třech měsících bude konečně nový příspěvek na blog :P

    Senior Frontend Developer | Jobote.com
    https://www.jobote.com/cs/job/af1aea5
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    QIWAS: jo - vypadá to, že někde to zůstalo. já už asi žádnou takovou stránku nemám. je to už delší dobu, viz tenhle článek (od původem slovenské agentury Kremsa, jejíž největší "hit" byla aplikace Polls, která byla k dispozici ještě předtím, než měl FB svoje FB Questions):

    Alternatives to Facebook Questions and Offers « KREMSA Blog
    http://www.kremsa.com/blog/facebook-updates/alternatives-to-facebook-questions-and-offers/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam