• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    RUDIE: me (a vsem u nas v kanclu) se delo neco podobnyho asi tak tejden az dva zpatky, pak to samo od sebe druhej den prestalo.... me na tom stve to, ze FB rejzuje miliardy, ale neni schopnej (nebo spis ochotnej) dat par mega na poradnej customer support - pokud nemas vlastniho FB representative, tak se niceho moc nedovolas nebo to trva desne dlouho. Resil jsem minulej mesic problem, ze se nam aktivni kampane nedelivrovali lidem, ale vsechno se tvarilo funkcne - dostat reakci nekoho z FB byla akce skoro na 14 dni, pak nam jenom rekli, ze sorry, ze uz je to vyreseno, ale zadny detaily, v cem byl konkretne byl ten problem, uz jsme se nedozvedeli...
    Ted zas uz x dni resim to neexistuji tlacitko poslat zpravu a taky jsem se zatim zadny odpovedi nedockal... Ja bych jim osobne doporucil nedelat furt novy featury, ale nejdriv stabilizovat soucasny :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CEEFA: hmm, mně se nenačte nic ani z BM. Bizár :(
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    RUDIE: v normalnim interfacu se mi to nacita dost pomalu, ale nakonec se to docte, pres business manager mi to ale jede uplne v poho...
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Funguje vám dneska načítání obsahu na Facebook? Když vložím třeba článek na zeď stránky nebo svého profilu, tak se ukáže jenom "náhled se načítá" a nic se nenačte. V mobilní aplikaci to funguje normálně. Kolegům kolem to nefunguje taky, ale nevim jestli to nemůže být jenom něco lokálního.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    nesetkali jste se nekdo timhle problemem? v nastaveni stranky se mi proste z nejakyho duvodu nezobrazuje moznost "pridat tlacitko poslat zpravy", proste tam mam v tech mistech jenom prazdny misto.... admin jsem a u vsech ostatnich stranek tu moznost mam.... uz to tady chvili googlim ale bez uspechu....

    proste misto:


    vidim jenom:


    a btw jeste jeden dotaz, FB uz zase zrusil moznost davat misto uvodni fotky video?
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MERTLAS: uz jsem asi na problem prisel. U videa 20% textu sice neplati, ale plati to pro miniaturu, ktera se pri vlkladani prispevku bud vytvori automaticky, nebo ji muzete pridat manualne. Pokud to nechate na automatu, tak je mozny, ze z videa vybere pasaz, kde je textu vic a tudiz pak FB nepusti reklamu. :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Zdravim, mel bych dotaz.

    Pridavali jsme na nasi fb page tri videa animaci, kde je text a obrazky. Animace jsou vsechny stejne koncipovane a je tam cca stejne textu.

    U animaci davame reklamu. Prvni prosla v pohode. Druhou FB zastavil po cca dvou dnech a treti po hodine s tim, ze je tam prilis mnoho textu. Nicmene animace je udelana jako video. Vim, ze FB nepovoluje obrazky s vic nez 20% textu z celkove plochy, ale o videu jsem nikde nic nenasel.


    Nema s timto, prosim, nekdo zkusenost? Predem diky za pomoc, pripadne nasmerovani, kde by mi pomohli.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a dalsi dotaz :D

    jak docilim tohoto... toto je video, ale kdyz ho nasdilim, tak se nasdili video s popisem, ale zaroven udalost..?
    https://www.facebook.com/filmspina/videos/1291433400978298/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls muzu nejak odoznacit svou page z neciho postu? :))
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak pardon, pletu si forpsi a active24, takze no problem. pocitam, ze alias bude "bezpecnejsi".
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: chcu se k tomu poradit teda na dalsi postup. zatim jsme obepsali zname, pozadali je o to nahlaseni, povyplnovali tadyten formular https://www.facebook.com/help/contact/244560538958131 a cekame, ale zaroven to musime vyresit, protoze jak jsem rikal, ten web zacne pristi tyden fungovat, dalsi tyden je krest knizky, kde je domena vytistena.

    takze zatim se nabizi, ze se koupila jina domena a udelat presmer, ALE nemuzem si tim nabehnout, ze dik tomu presmeru nam bloknou i tu druhou domenu? jinak se nabizi alias, ale zrovna koupili forpsi, kde je alias za priplatek, tak to zvazuju
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: mám zkušenost s jednou stránkou, která byla takhle zablokovaná a bylo to tak řadu měsíců - pak pomohlo, když ji opravdu hodně lidí nahlásilo jako "toto je omyl" - vypadalo to, že to opravdu bylo tím, když to zahlásilo dost lidí.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    WATTEVILLE: no, k tomu zablokovani doslo v dobe, kdy tam opravdu visela ta forpsi stranka "domena je zaregistrovana". ale ok, doplnil jsem alt k obrazku a type ke style tagu a jsou validni :) ackoliv teda si nemyslim, ze to souvisi.
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    MRTVY_KENNY: Jsou validní, ty stránky?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls resim toto. je to povesene na odkazu na web, ktery se ted vyrabi a po celou dobu tam nebylo nebylo nic (forpsi koupena domena, tak ten jejich default). fb page jede normalne, ale odkaz na web nejde ani prokliknout, ani napsat do messengeru, sdilet atd.

    nejak jsem to nareportoval (tim, ze jsem to napsal do messengeru a pak klikl na odkaz, ze si myslim, ze jde o omyl), ale nic se nedeje. co s tim? zatim je to v cajku, ale koncem mesice to potrebujem mit zive :(



    pro orientaci page a web:
    https://www.facebook.com/STORIESOFTHESLEEVES/
    Stories Of The Sleeves
    http://www.storiesofthesleeves.com/
    MATHY
    MATHY --- ---
    TUSIL: udalosti se mi tam nacitaj z 2011/12 kdyz jsem prihlasenej
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    MATHY: no je to dost slozity, nejdriv budes muset vytvorit stroj casu, stranky sice mely timeline, ale ted uz ne :)
    MATHY
    MATHY --- ---
    nevedel by tu nekdo jak ne moc slozite vytvorit z fb page neco takovyho.. https://assets.econsultancy.com/images/0001/7393/FB_infographic.jpg
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosim Vas, ale netusite nekdo, jak mohu zmenit casove hlaseni notifikaci? Dekuji za odpoved.
    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    PONCIK: odpíchnout se dá asi od tohodle: https://www.facebook.com/help/460711197281324/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam